2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:O kurcze to teraz sie podjaralam hehe zrobię jeszcze za kilka dni bo @ miałam w czwartek dostać
Ale szok normalnie i bez testów owu, bez niczego :pKattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:O kurcze to teraz sie podjaralam hehe zrobię jeszcze za kilka dni bo @ miałam w czwartek dostać
Ale szok normalnie i bez testów owu, bez niczego :pemi_90, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Ewelaaa nie czekaj kilka dni, bo my zawału dostaniemy
Emi taaak właśnie heh biedny był, ale jaki efekt końcowy xDWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2018, 14:16
Kattii, emi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak czerwcowka Ja też trzymam kciuki za Dori. Kochana to nie ty przypadkiem mówiłaś że jak mi pyknie bez testów owu to też je odstawisz? hehe zatem możesz wszystkie wywalić do kosza hehehe xD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2018, 14:44
emi_90, Szczęśliwa_Mama, Parodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hahhahahg No i jak powiedziałam tak zrobię, mam dwa ostatnie cykle, w tym nie robię testów w przyszłym rezygnuje tez z mierzenia temperatur zobaczymy czy zadziała, chociaż w tym miesiącu idę na cytologię wiec pewnie i tak będę wiedziała jak tam jakeczko wyglada xD Narzeczony dzisiaj wraca i zostaje do soboty chyba wiec poprostu będziemy się kochać i tyle, nic więcej nie wymyślę Ewela a Ty masz jakiś wykres z tego cyklu?
Kochane jesteście i bardzo dziękuje za te wszystkie kciuki19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Dori1811 wrote:Hahhahahg No i jak powiedziałam tak zrobię, mam dwa ostatnie cykle, w tym nie robię testów w przyszłym rezygnuje tez z mierzenia temperatur zobaczymy czy zadziała, chociaż w tym miesiącu idę na cytologię wiec pewnie i tak będę wiedziała jak tam jakeczko wyglada xD Narzeczony dzisiaj wraca i zostaje do soboty chyba wiec poprostu będziemy się kochać i tyle, nic więcej nie wymyślę Ewela a Ty masz jakiś wykres z tego cyklu?
Kochane jesteście i bardzo dziękuje za te wszystkie kciuki
Wykres?? Hehe kochana ja nic nie prowadze, mam tylko aplikacje w tel mój kalendarz który wyznacza mi mniej więcej dni płodne i nim sie posilkuje xD
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny