2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:A tak w ogóle w 12 tyg w obu ciążach na bardzo dobrym sprzęcie moja przyjaciółka poznała płeć dziecka już
Dzidzia idealnie się też pokazała, bo sprzęt sprzętem, ale jak się skuli czy zasłoni rączką to wiadomo he he
A Wy kiedy się dowiedziałyście?
Ja z Kornelką w 26 tyg, a z Maciusiem w 20 tygWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2018, 10:32
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:A tak w ogóle w 12 tyg w obu ciążach na bardzo dobrym sprzęcie moja przyjaciółka poznała płeć dziecka już
Dzidzia idealnie się też pokazała, bo sprzęt sprzętem, ale jak się skuli czy zasłoni rączką to wiadomo he he
A Wy kiedy się dowiedziałyście?
Ja z Kornelką w 26 tyg, a z Maciusiem w 20 tyg
Co do Ewelki to już widziałam wczoraj Na tej pierwszej stronce hehe tylko nic nie mówiłam Czekałam czy sama zauważy
Ja z synkiem poznałam płeć w 17 tyg
Kurczę jak w 12 to fajnie, to by znaczyło że może mam jakąś szansę się czegoś dowiedzieć 30 października bo sprzęt chyba dobryWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2018, 10:36
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
emi_90, Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc moje kochane !!! Z gory Was przepraszam za ta nieobecnosc i obiecuje poprawe . Juz wiecej Was tak niezaniedbam .
Nieodzywalam sie tak dlugo bo zyje w takim biegu ... a pracy taki ZAPIERDOL lekko mowiac ze nie wyrabiamy . Teraz pracowalam 14 dni pod rzad po 9 h , wracalam do domu to zakupy i obiad a potem kapiele i sen . Nic czasu dla siebie ... wczoraj i dzis wolne mam wiec pojechalam na zakupy i rzesy do innej miejscowosci. Szukalam kurtki i butow a kupilam tylko buty hehe ale zawsze cos . Wczoraj jeszcze grilla robilismy na wieczor bo Tesciowa wylatuje po 13 latach na stale do Pl za 6 dni takze tez nie wypadalo pisac.
Ja wlasnie leze w wannie z kawka i nadrobilam Was
Po kapieli zbieram sie do sklepu bo wczoraj zapomnialam kupic kilku kosmetykow i ziemniaczkow do zupy bo robie ogorkowa a tez watrobke z ziemniaczkami tak mnie wczoraj naszlo a ze od jutra caly tydzien ide po 10 h do pracy to zrobie dwa obiady zebt i na jutro mieli bo nie bedzie mi sie chcialo po 17 zaczynac bawic z ogorkowa . Musze jeszcze paznokcie zrobic bo sluchajcie po tej pracy dramat jakis jest . Paznokcie z pieknych naturalnych dlugich zrobily sie okropnie lamliwe krotkie i popekane cale w dziwnych miejscach jakbym obgryzala az do krwi
Ewela ciesze sie mega z Twoich dwoch kreseczek
I z Was dziewczynki ze tak pieknie trwacie w tych ciazach .
Dzis jestem cala dla Was :*emi_90, 19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama, Parodka, Kattii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja już u mamusi na obiadku niedzielnym, czekam aż narzeczony wróci z grania w kosza i będziemy jeść pyszności zauważyłam dzisiaj ze nareszcie dodali opcji ze można zobaczyć cały obraz wykresu a nie tylko fragment chociaz już chyba jako jedyna na naszym wątku prowadzę jeszcze wykres xD za to jak to zrobić żeby wszystki było widoczne w miniaturce nadal po tej przemianie strony nie mogę zrobić
Emi trzymam mocno kciuki za wizytę!emi_90, Kattii lubią tę wiadomość
-
Emi ale niestety został mi tylko test o czulosci 25:/ dlatego jutro wytrzymacie hie hie xD a ty dziś wizyta! O kurka wodna koniecznie daj znać po;)
Szczęśliwa widziałam już wczoraj pierwsza stronke, super to wygląda i oby już tak zostało hihi ja plec poznałam już w 13 tyg ale to nie było jeszcze w 100%, chociaż lekarz mówił żeby bardziej przygotować się na chłopca niż dziewczynkę w 18 tyg był już chłopiec na 200% jak to lekarz ujął xD mam w szafce zdjęcie jego klejnotków heh.
A wiecie co, nie wiem czy też macie takie odczucia ale zazwyczaj jak dzidzia się chowa, nie chce się pokazać to często są to dziewczynki dużo z moich znajomych tak miało hehe albo po prostu jest to taki śmieszny zbieg okoliczności.
Zakręcona noo w końcu jesteś! dobra masz usprawiedliwienie ale nie zaniedbuj nas więcej hehe a jak Twoje starania??
Katiii pięknie, cudnie! Najlepsza muzyka dla uszuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2018, 13:00
emi_90, Szczęśliwa_Mama, Kattii lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa u nas w przedszkolu literek uczymy w 6 latkach i to też Literek! Nie nazwałbym tego jeszcze nauką pisania. Nie rozumiem jak można wymagać od takich dzieci poprawnej pisowni i składania liter. Na siłe chcą robić z dzieci geniuszy, totalnie bez sensu!
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelcia, Dori nie nie, wizytę mam teraz kolejną 30 października a Szczęśliwa Mamusia tylko pytała o której godzinie tego dnia bo nie podałam wcześniej i puste miejsce na pierwszej stronce jest przy dacie Ale kciuki trzymajcie, 30stego się bardzo przydadzą, bo to te pierwsze usg genetyczne będzie
19ewelaaa89, Parodka, Dori1811 lubią tę wiadomość
-
Ahaaa rozumiem to bede trzymać kciuki w takim razie
W ogóle dziewczyny który tydz ciąży u was? Bo już sie pogubilam :p jeszcze troche i poznamy plec waszych maluchów heheWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2018, 13:16
emi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Ahaaa rozumiem to bede trzymać kciuki w takim razie
W ogóle dziewczyny który tydz ciąży u was? Bo już sie pogubilam :p jeszcze troche i poznamy plec waszych maluchów hehe19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tam wiedziałam że Zakrecona się zakreciła ale wróci bo jakby inaczej to ona wie że do niej nie mam wcale tak daleko i mogłaby przypadkiem gdziec cos na mnie trafić xD
Ja wróciłam do domu musialam isc kupic mleko i wziełam od razu 2 butle bo nie chce mi sie jutro znowu leciec a dzisiaj mialam plany nie wychodzic no ale zostało pół butelki mleka i do jutra nie starczy bo moje dzieci duzo mleka piją a że niedziela to wyskoczyłam póki otwarte i tak oto spacerkiem bo dzieci chcialy isc na nogach. Musze pomyc kilka garów do obiadu bo robie ziemniaki z buraczkami i kotleciki , maż mówił ze reszte naczyń mam zostawic i on pomyje jak z pracy wróci. Mnie czeka jeszcze wyprasowanie ubrań synkowi do szkoły.
Nie rozumiem czemu kierujecie się belly ? że rozpoczał sie taki tydzień skoro tak naprawde Emi masz 8 a szczesliwa 9 .... nie czaje was hahahaha nawet usg wam powie że macie 8 i 9 tydz a nie 9 i 10Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2018, 14:34
19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKattii wrote:Ja tam wiedziałam że Zakrecona się zakreciła ale wróci bo jakby inaczej to ona wie że do niej nie mam wcale tak daleko i mogłaby przypadkiem gdziec cos na mnie trafić xD
Ja wróciłam do domu musialam isc kupic mleko i wziełam od razu 2 butle bo nie chce mi sie jutro znowu leciec a dzisiaj mialam plany nie wychodzic no ale zostało pół butelki mleka i do jutra nie starczy bo moje dzieci duzo mleka piją a że niedziela to wyskoczyłam póki otwarte i tak oto spacerkiem bo dzieci chcialy isc na nogach. Musze pomyc kilka garów do obiadu bo robie ziemniaki z buraczkami i kotleciki , maż mówił ze reszte naczyń mam zostawic i on pomyje jak z pracy wróci. Mnie czeka jeszcze wyprasowanie ubrań synkowi do szkoły.
Nie rozumiem czemu kierujecie się belly ? że rozpoczał sie taki tydzień skoro tak naprawde Emi masz 8 a szczesliwa 9 .... nie czaje was hahahaha nawet usg wam powie że macie 8 i 9 tydz a nie 9 i 10Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2018, 14:57
Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemi_90 wrote:Kochana Belly pokazuje ukończone tygodnie ciąży, czyli pełne tygodnie. Mam ukończone 8 tygodni ciąży i zaczyna lecieć teraz 9 tydzień Wg usg też się zgadzało, był to wg moich obliczeń 8 tydzień, dokładnie 7 tyg i 2 dni, usg pokazało 7 tygodni i 4 dni w karcie ciąży mam wpisane 8 w miejscu tygodni ciąży. Aplikacja ciążowa Happy Baby pokazuje mi dzisiaj 9 tydzień. Więc zależy od aplikacji, jedne pokazują tygodnie trwające, inne skończone Więc mogę powiedzieć na 2 sposoby: Moja ciąża ma 8 tygodni lub jestem w 9 tygodniu ciąży, a Szczęśliwa Mamusia: Moja ciąża ma 9 tygodni lub jestem w 10 tygodniu ciąży
-
nick nieaktualny