X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2018, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi_90 wrote:
    Mieliśmy fajnego Bebetto Holland przy synku, ale fakt był ciężki, jak to 3w1 z pompowanymi kołami. Teraz nie mam pojęcia xD
    zaraz se lukne co to za wozek :D

emi_90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2018, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha to są własnie te modele których ja nie lubie bo mają wszystkie czesci osobno montowane :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2018, 20:03

emi_90 lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi_90 wrote:
    Mieliśmy fajnego Bebetto Holland przy synku, ale fakt był ciężki, jak to 3w1 z pompowanymi kołami. Teraz nie mam pojęcia xD
    No te bebetto Holland fajne ale ciężkie mówisz? :/ to dla mnie odpada. Ja sama i tak drobna jestem jeszcze z takim wozem się ciągnąć i z ciężkimi zakupami np.. To nie dla mnie :D

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2018, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    No te bebetto Holland fajne ale ciężkie mówisz? :/ to dla mnie odpada. Ja sama i tak drobna jestem jeszcze z takim wozem się ciągnąć i z ciężkimi zakupami np.. To nie dla mnie :D
    Noo coś koło 15 kg jak pamiętam ważyła gondolka ze stelażem :D prowadziło się lekko, wręcz jednym palcem, miałam wrażenie że ten wózek sam się prowadzi :D no ale do wniesienia średnio, my mieszkaliśmy na 4 piętrze więc można było się namachać. Teraz mieszkamy na 3 :P Chętnie bym kupiła teraz coś lżejszego i z w miarę długą gondolką tak miał właśnie ten Bebetto:-)

19ewelaaa89, Kattii lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2018, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Bebetto Luca mam kupiony dla Kornelki, posłuży dla 3 ;)
    Łóżeczko to samo, mamy kołyskę, będzie dla 3 ;)

To dobrze, że kehlanę skreśliłyśmy z naszej listy he he

emi_90, 19ewelaaa89, Kattii lubią tę wiadomość

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej wlasnie was doczytałam bo od 17.15 do 20 nie mielismy pradu calowicie

Kattii lubi tę wiadomość

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • Dori1811 Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    No to nic tylko zaciagac faceta do wyrka :D
    <3 było i wczoraj i dzisiaj dwa razy ale to jakoś samo wychodzi, poprostu lubimy Sex xD nie ma co się oszukiwać Hahahah xD
    No, no wybierajcie wózki i testujcie to ja będę miała już gotowa listę :D

emi_90, Kattii, 19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

Synek 💙
    img

Problem męski: morfologia 1%
    2 lata starań,Udany cykl po HSG <3
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katti ja tez bym poszła walczyc o prawa dla syna.soro potrzebuje pomocy to powinien miec ja zapewniona.a z obiadami porazka u nas w przedszkolu panie dawały córce obiady niezaleznie czy je zjadała i jeszcze robiły specjalnie dla niej podmiani bo dieta bezglutenowa i bez cukru wiec podwieczorek i sniadanie usiały uwazac co jej daja.i na dodatek jadła pare rzeczy tylko bo nic nie lubils

Kattii lubi tę wiadomość

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • Parodka Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę czytam was ale jakoś czasu brak żeby coś napisać... No to od początku

Kattii wiem co czujesz w związku z babami w szkole, też miałam problemy na poczatku w przedszkolu ale inne i nie mogłam się z kobitami dogadać. Już na koncu chcialam wysłać męża zeby im jakoś przepowiedzial bo wydawalo mi sie ze mnie tam uważają za roszczeniowa gowniare, a maz starszy ode mnie (no i facet) to moze by inaczej patrzyły haha

Zakręcona NO NARESZCIE! Moja perfekcyjna pani domu wróciła. :-)

Ancyskowa, super musiala byc taka podróż. Ja to jestem taki maly introwertyk i dodatkowo kanapowiec leniwy wiec zastanawiam sie czy bym sie w takiej podrozy odnalazła... Jak czytam o czyms takim to wydaje mi się taaakie super, ale jak zaraz wyobraze sobie tam siebie to.. no nie wiem. Ale przekonać sie raczej mi juz nie bedzie dane bo z dzieckiem to juz zupelnie tego nie widze. :-) tak że super ze korzystacie póki jestescie tylko we dwoje :-)

A no i zapomnialabym o najważniejszym, zaraz rolnik haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2018, 21:05

ZakręconaOna, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

19.08.2013 <3 synek
    Czekamy na drugiego maluszka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2018, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c60085e85e7f.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b83a6ef9ac81.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/590b817925d7.jpg

Ja mysle o tym .. z gondoli robi sie spacerówkę.
    Koła pompowane.
    Szczerze mówiąc w tamtej ciąży gdyby nie to że była aniołkowa to byśmy ten mieli kupiony.. ale teraz też przegladam wiecej i sama nie wiem chociaż ten bardzo mi się podoba

emi_90 lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c60085e85e7f.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b83a6ef9ac81.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/590b817925d7.jpg

Ja mysle o tym .. z gondoli robi sie spacerówkę.
    Koła pompowane.
    Szczerze mówiąc w tamtej ciąży gdyby nie to że była aniołkowa to byśmy ten mieli kupiony.. ale teraz też przegladam wiecej i sama nie wiem chociaż ten bardzo mi się podoba
    O noo fajny fajny :) a jaki to?

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2018, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c16b260b46a.jpg

Ten widziałam na zywo w sklepie i też mi sie podoba tyle ze w sklepie widziałam z gondolą + spacerówka + fotelik...

Tutaj jest tylko spacerówka + fotelik a mimo to jest o 100f droższy niż ten ze zdjęc wyżej no i koła ma piankowe i jest 3 kołowy...
    Wiem że fotelik zastepuje jakby gondole a z fotelika dziecko potem przezuca się na spacerówkę tylko że ja nie wiem ... mój synek mial 2in1 czyli spacerówka z fotelikiem a córka miała 2 osobówke jedno za drugim siedziało bo synek jeszcze nie chcial chodzic.

emi_90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2018, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    O noo fajny fajny :) a jaki to?
    Nazywa się tak kinderkraft moov 3 in 1

Ten drugi nazywa sie COSATTO

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Nazywa się tak kinderkraft moov 3 in 1

Ten drugi nazywa sie COSATTO
    Kinderkraft znam, mam z tej firmy fotelik samochodowy dla młodego i bardzo sobie chwale :)

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2018, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Kinderkraft znam, mam z tej firmy fotelik samochodowy dla młodego i bardzo sobie chwale :)
    No mi też wydaje sie spoko tylko że ja nie wiem czy gondola bedzie mi aż tak bardzo potrzebna... ponieważ odprowadzajac dzieci do szkol bede na 100% zabierać fotelik gdyż z córka muszę wejsc na hale gdzie cieżko jest wjechać do środka wózkiem bo jest wysoki stopień wiec myk taki że fotelik odczepiam reszte zostawiam przed budynkiem i nie musze się meczyc aby wjechac do srodka tylko wchodze z folelikiem... przy dwuosobowym wózku zniszczylam caly kosz wjezdzajac do srodka przez te wysokie stopnie.
    Gondole jedynie używałabym kiedy maż ma wolne i bysmy np szli do miasta czy cos bo jednak ja sama na 2 piętro nie wtargam dwóki dzieci + niemowlaka .. do wozka mamy schowek taką szopkę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2018, 21:27

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ohoho jak milo . Widac , ze tesknilyscie haha :D

Kattii no boje sie boje opuscic watek bo Ty detektywie mnie wszedzie znajdziesz . Nawet dla.samego faktu i spuszczenia wpier*** hahaha .

Nie no nie umialabym was opuscic kochane hehe.
    Ewelka kochanie moje starania sa wstrzymane nadal narazie na dluuugooo. :)
    Narazie czekam na okres bo mam 37 dc jakos a okresu ni widu ni slychu ... ale chyba owulacji nie mialam a jak mialam to slaba ze 3 dni temu takze. :)

Kattii, 19ewelaaa89, emi_90, Parodka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kochane :D <3 same spójrzcie. To ten mniej czuły 25 i jestem 3 dni przed @ :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/82a0de0669db.jpg

Kattii, Natuś89, Frida91, emi_90, Parodka, jolciaa171 lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2018, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    No kochane :D <3 same spójrzcie. To ten mniej czuły 25 i jestem 3 dni przed @ :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/82a0de0669db.jpg
    No przecież mówiłam że to tylko formalność będzie dzisiaj ! Życzę dużo zdrówka dla fasolki <3

19ewelaaa89, Parodka lubią tę wiadomość

• Natuś89 Koleżanka

Wysłany: 8 października 2018, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem jestem...Cała masa zajęć i nie ma kiedy okiem rzucić tutaj... Ale widzę pozytywne wieści to super :) ewelaaa gratuluję!!! Ja doszłam do wniosku że nie potrafię obsługiwać testów owu... Pozytywne poniedziałek wtorek potem w sobotę z rańca i wczoraj wieczorem też... Czy to nie powinno blednąć? Ten sobotni zrobiłam tak o żeby sprawdzić czy już spadło po poniedziałku.

Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2018, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natuś89 wrote:
    Jestem jestem...Cała masa zajęć i nie ma kiedy okiem rzucić tutaj... Ale widzę pozytywne wieści to super :) ewelaaa gratuluję!!! Ja doszłam do wniosku że nie potrafię obsługiwać testów owu... Pozytywne poniedziałek wtorek potem w sobotę z rańca i wczoraj wieczorem też... Czy to nie powinno blednąć? Ten sobotni zrobiłam tak o żeby sprawdzić czy już spadło po poniedziałku.
    Powinno blednąc po pozytywnym ;p

‹‹ 242 243 244 245 246 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ