X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2018, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wypelnilam formy i wcisnam bigosik.. tak u nas zimno że...

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa termin porodu wyliczylo mi na 20 czerwca :) Zobaczymy co powie lekarz ;)
    Myślicie że czas ustawić suwaczek?xD Haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2018, 12:16

Kattii, emi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2018, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Szczęśliwa termin porodu wyliczylo mi na 20 czerwca :) Zobaczymy co powie lekarz ;)
    Myślicie że czas ustawić suwaczek?xD Haha
    Tak ! Dawaj suwaczek :D

emi_90, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

• Dori1811 Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Ja mam brak objawów od dosc dawna ale póki co się nie martwię bo serduszko bije wiec jestem spokojna :D
    Odprowadziłam dzieci i siedze sama ,planuje formularze wypelnic na bilans córki póki mam spokój.
    Znajomej przypomniałam o telefonie do szkoły.
    Wiecie o co chodziło z tymi naklejkami ? O to żeby pokazac pani zeszyt ona odznacza że został jej pokazany i na takiej tablicy koło imienia przykleja naklejke z buzka...
    Mało tego dzieci beda miały potem jakies testy rozumiecie ?!!!! 4 latnie dzieci beda miały testy których nie jest mało z tego co jedna polka mi mówiła bo dostali do domów co bedzie a mnie i takiej innej na zebraniu nie bylo a ona umie jezyk troche wiec bedzie pytala aby nam dali... jak kuzwa 4 letnie dzieci maja zdawac testy... to sa jeszcze male dzieci one powinny korzystać z dzieciństwa ....
    Gadałam tez z inną polka dzisiaj i jej syn się jąka jak ma cos powiedziec i wiecie że bedzie miał pomoc logopedy w szkole... sami kuzwa napisali do jego matki wiadomosc z zapytaniem czy on jaka sie tylko z angelskim czy polskim też i czy bedzie zadowolona jesli zorganizują mu pomoc logopedy.... a mój syn kuzwa to co ?! Poczekam co mi znajoma powie po telefonie do szkoły ... ja im nie odpuszcze !

jolcia witaj... masz farta nie bede cie jechac na starcie dzisiaj bo nie mam na to nastroju wiec no upieklo ci sie... ale nie jestes mam nadzieje jakas histeryczką.

Dori wiem ze to nie latwe ale staraj sie wyluzowac a moze tobie tez prowadzenie wykresu itp szkodzi ? Może nawet o tym nie wiesz ale może to powoduje u ciebie jakas blokade. Warto sprobować starać sie bez prowadzenia wykresu ;)
    Ostatni cykl prowadzę, później odpuszczam i zobaczymy :) chociaż wydaje mi się ze i tak się dobrze trzymam psychicznie bo tylko w trakcie okresu mam dołek a później szybko się zbieram do kupy :P mam dwa cykle i mam zamiar je wykorzystać na maxa, drugi będzie w podróży wiec myśle ze myślenie o staraniach w ogóle zejdzie na drugi plan :P a jak mimo to się nie uda to później już będę musiała wziąć się za ogarnianie wesela wiec tez zajmę sobie głowę i wrócę do starań dopiero w sierpniu jak już będzie po wszystkim :)

Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

Synek 💙
    img

Problem męski: morfologia 1%
    2 lata starań,Udany cykl po HSG <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2018, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelaaa pewnie, ustawaj suwaczek.
    Wpiszę na 1 stronie 20 czerwca, po Twojej wizycie najwyżej zmienimy jak coś ;)

Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

• Parodka Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida, mi też nie wychodzi :-P ale tak jak Dori mam nadzieję ze ten wirus do mnie dotrze. Może długo idzie bo mieszkam na wsi, wszędzie daleko to i wirusy zagubione... :-P

19ewelaaa89, Dori1811, Frida91 lubią tę wiadomość

19.08.2013 <3 synek
    Czekamy na drugiego maluszka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2018, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Wam prześlę te wirusy :D : Wysyłam Wam wirusy ciążowe, przynoszące dzieciaczki śliczne i zdrowe, wirusami tymi się zainfekujcie, a później testy w dłoń i testujcie, i zobaczycie, że jak zrobicie test, krzykniecie głośno: Jeeeest !!! 2 kreski jak malowane, od Emi zafasolkowanej zesłane :D Więc drzwi i okna czym prędzej otwierajcie, wirusy już lecą - czekajcie :D

19ewelaaa89, Dori1811, jolciaa171, Natuś89, Szczęśliwa_Mama, Frida91, Ancyskowa, Parodka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2018, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewela

https://lilypie.com/

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi_90 wrote:
    Ja Wam prześlę te wirusy :D : Wysyłam Wam wirusy ciążowe, przynoszące dzieciaczki śliczne i zdrowe, wirusami tymi się zainfekujcie, a później testy w dłoń i testujcie, i zobaczycie, że jak zrobicie test, krzykniecie głośno: Jeeeest !!! 2 kreski jak malowane, od Emi zafasolkowanej zesłane :D Więc drzwi i okna czym prędzej otwierajcie, wirusy już lecą - czekajcie :D
    Emi dobre dobreee, to je dobre :D
    Kati już mam! :D dziekowa :)

emi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • Dori1811 Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emi teraz już nie mam wątpliwość ze za chwile będę w ciąży <3 :D

emi_90, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

Synek 💙
    img

Problem męski: morfologia 1%
    2 lata starań,Udany cykl po HSG <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2018, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emi no po takim wysłaniu wirusków na pewno wszystkie nam zafasolkują ♡

emi_90 lubi tę wiadomość

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emi po takich czarach to juz musi się udać! ;)

emi_90 lubi tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2018, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki Kochane dobranoc :)

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co tam porabiacie? Ja właśnie zrobiłam sobie biała kielbaske z chrzanem mniamm, miałam ochote :) synek śpi a ja czekam już w łóżku na m jak miłość.

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Dziewczynki Kochane dobranoc :)
    Ooo już do spania? :p

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • jolciaa171 Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela własnie 2 godziny temu rozpoczełam nocną zmianę:)
    zostało jedyne 10 godzin pracy :D
    Całe szczęscie dziś u mnie spokój w pracy :)

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

uwo99jcga48s16g3.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 8 października 2018, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja robie porzadki przegladajac internet z doskoku.miałam w planach zrobic kilka rzeczy ale musiałam jechac z chłopina i córką na logopedie.ja na logopedie a maz poszedł do przychodni bo go gardło boli 2 dzien że nic nie je i nie pije zbytnio.szef go odesłal o 15 do domu aby sie kurował.wpadł przed wyjazdem czy gdzies lekarz jeszcze przyjmuje wiec mówie że w przychodni przyszpitalnej w sasiedztwie bydynku gdzie jezdzimy z logopedia.i nie zastanawiajac sie wogóle w 3 minuty sie ogarłam rzucajac obowiązki domowe i lecielismy do miasta.ja poszłam z córka a on do lekarza i jeszcze dostał zjebke od lekarki że na co czekał i nie poszedł do rodzinnego tylko na wieczorynke czekał.a jechalismy o 18

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2018, 23:41

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2018, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę do lekarza dzisiaj na 12.40. Niech mnie osłucha, bo znowu mam gorszy kaszel i katar... nie wiem czy ja zapalenia oskrzeli nie mam...

Rano zaliczyłam pierwsze rzyganko :/
    Jednak mnie to nie ominie....

Kattii lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/de8583fe960d.jpg
    To z dziś ;) musiałam jeszcze raz zrobić ale to już po prostu dlatego że chciałam zobaczyć mocna kreseczke chyba :D heheh teraz już dam znać już po lekarzu. Nie moge w pracy wysiedziec z podniety hshahs

Kattii, emi_90, jolciaa171, Szczęśliwa_Mama, Parodka, Ancyskowa lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa ja też dziś zaliczyłam pierwsze rzyganko. Wogole wszystko szybko sie dzieje w tej ciąży. W sensie objawy...

Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
‹‹ 244 245 246 247 248 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ