2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/de8583fe960d.jpg
To z dziś musiałam jeszcze raz zrobić ale to już po prostu dlatego że chciałam zobaczyć mocna kreseczke chyba heheh teraz już dam znać już po lekarzu. Nie moge w pracy wysiedziec z podniety hshahsemi_90, 19ewelaaa89, jolciaa171 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Jadę do lekarza dzisiaj na 12.40. Niech mnie osłucha, bo znowu mam gorszy kaszel i katar... nie wiem czy ja zapalenia oskrzeli nie mam...
Rano zaliczyłam pierwsze rzyganko
Jednak mnie to nie ominie.... -
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Szczęśliwa ja też dziś zaliczyłam pierwsze rzyganko. Wogole wszystko szybko sie dzieje w tej ciąży. W sensie objawy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 11:34
emi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyemi_90 wrote:Eweela kiedy masz lekarza? Już się umówiłaś?
-
19ewelaaa89 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/de8583fe960d.jpg
To z dziś musiałam jeszcze raz zrobić ale to już po prostu dlatego że chciałam zobaczyć mocna kreseczke chyba heheh teraz już dam znać już po lekarzu. Nie moge w pracy wysiedziec z podniety hshahs
Pamietasz ktory dzis dzien cyklu? -
nick nieaktualnyEwelaaa śliczne 2 kreseczki ale super
Jak będziesz miała umówioną wizytę, to daj znać wpiszę na 1 stronkę.
Kattti wiesz czasami gin ma wolny termin dopiero za 3 tyg, więc trzeba się umówić zaraz po zrobieniu testu
Nie wiem jak Ewelaaa czy będzie chodzić na nfz czy prywatnie.
Na pewno z tym masz rację, że teraz nie ma po co lecieć do gina... jest zwyczajnie za wcześnie.
Wróciłam od lekarza i mam czyste oskrzela i płuca.
Mam brac wit C, Flegaminę i wapno...
I jak za 2 tyg mi nie przejdzie to na kontrolę.
A tak w ogóle właśnie wcinam grochówkę mniam mniam
emi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój „nowy” gin przyjmuje w miare szybko, idę dziaiaj na godzinę 20:40 i przyjaciółka powiedziała mi żebym się nie nastawiała na to ze o tej wejdę bo zawsze ma obsówy xD także szalone godziny przyjęć ale za to nie trzeba jakoś długo czekać
Ewela jak mąż zareagował na wiadomość??emi_90 lubi tę wiadomość
-
A pwoiedzice mi jak u WAS praca zawodowa? czy możecie połączyć ją z ciążą? Czy będziecie mogły pracować jakiś czas na swoim stanowisku?
U mnie niestety raczej lipa z pracą w ciązy no chyba że szefostwo przekieruje mnie na inne stanowisko.
Aktualnie pracuje na hotelowej recepcji, zmiany 12 godzinne dniówki nocki, cały czas przy kompie. -
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Dori o matko... ja o tej godzinie już w łóżku leżę
To chyba prywatnie chodzisz co?
Ja leżę po obiadku i odpoczywam
Jolcia ja jak już zajdę w ciąże to myśle ze będę mogła to połączyć z praca ale tylko do pewnego etapu, ponieważ pracuje jako rehabilitantka na szczęście pracuje u szwagra oraz u siebie samej wiec wszystko będę mogła układać tak ja będzie mi pasować tylko zajść w ta ciąże najpierw trzeba hahajolciaa171 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziś jest mój 25 dc
Dziewczynki moje drogie fakt, na tym etapie jeszcze niczego konkretnego się nie dowiem ale musze szybko wziąć zwolnienie. Niestety nie moge pracować od trzech tyg wzwyz(bo tyle czeka się na termin na nfz:/). Moja praca to siedlisko bakterii wirusów, zwłaszcza teraz jak jest sezon chorobowy. Dlatego zależy mi na jak najszybszej wizycie.jolciaa171, emi_90 lubią tę wiadomość
-
Hej wszystkim .
Witam nowa staraczke.
Wczoraj sie nie odzywalam bo bylam od 6 do 18 w pracy. Zanim wrocilam i ogarnwlam sie byla 21 wiec obejrzalam serial i zasnelam a dzis od nowa Polska ludowa ... ale tylko 8.30 h . Ten tydzien 10-12 h 6 dni . A cooo !:p
Co do sytuacji zawodowej hm ... w ciazy z malym moim pracowalam do 3 miesiaca ciazy i wsio . A teraz gdybym zaszla i tak musze robic do 26 tyg ciazy zeby dostac macierzynski normalny a nie psi grosz takze tego ... ja dokladnie nie pamietam jak to bylo z macierzybskim z uk te 4 lata temu