X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi_90 wrote:
    Kattii ja bym zrobiła morfologię z rozmazem, badanie ogólne moczu i crp
    No i oprócz crp, ob

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2018, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    No i oprócz crp, ob
    Też może być ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2018, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela, dobrze, że chociaż do wtorku dostałaś. Zawsze coś, teraz można kombinować co dalej. To już dzisiaj masz wolne prawda?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2018, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi_90 wrote:
    Kattii ja bym zrobiła morfologię z rozmazem, badanie ogólne moczu i crp
    Ja sobie zrobic moge xD tu nie jest tak ze ide i mowie ze chce to to i to ...

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2018, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Ja sobie zrobic moge xD tu nie jest tak ze ide i mowie ze chce to to i to ...
    Kattii a prywatnie w labku?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2018, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi_90 wrote:
    Kattii a prywatnie w labku?
    Tu nie ma prywatnie.... jedyna prywatna klinika to polska w tej w ktorej bylam na usg i to nie tanio nie liczac jeszcze podrózy

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2018, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w ogóle nie zapiszą mi go do lekarza bo powiedzieli ze dopóki mu sie antybiotyk nie skonczy to go nie zapiszą i huj im w oko... dalam mlodemu czopek na zbicie temp i zasnał spi juz kolo godziny, zanioslam go do pokoju aby młoda go nie budziła.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2018, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Tu nie ma prywatnie.... jedyna prywatna klinika to polska w tej w ktorej bylam na usg i to nie tanio nie liczac jeszcze podrózy
    No tak :/ chyba pisałaś o tym wcześniej już i teraz sobie przypominam że faktycznie :/

Kattii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2018, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    w ogóle nie zapiszą mi go do lekarza bo powiedzieli ze dopóki mu sie antybiotyk nie skonczy to go nie zapiszą i huj im w oko... dalam mlodemu czopek na zbicie temp i zasnał spi juz kolo godziny, zanioslam go do pokoju aby młoda go nie budziła.
    Masakra, ta wasza opieka medyczna woła normalnie o pomstę do nieba :(

Kattii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2018, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi_90 wrote:
    Masakra, ta wasza opieka medyczna woła normalnie o pomstę do nieba :(
    No ja nie wiem jak ci ludzie tu zyja z taka opieka medyczną :/

• Dori1811 Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To rzeczywiście jeszcze sporo czasu, i jak to będzie? Będziesz pracować do tego czasu normalnie?

Synek 💙
    img

Problem męski: morfologia 1%
    2 lata starań,Udany cykl po HSG <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2018, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Kochane zapisałam sie w końcu do gina, ale i tak muszę chwile poczekać bo mam na 8.11 na godz. 12.30
    Ewelcia a ta wizyta 16.10?

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieaktualna. Kurcze dziewczyny masakra jest. Moja sąsiadka jest ginem ale jej nie ma póki co, chyba że wróci do wtorku to wtedy wszystko odwołuje i ide do niej. No i nie będzie problemu. Bo ona mi pierwsza ciaze prowadziła. A teraz takie kombinowanie

emi_90 lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2018, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mojemu zbijam goraczke okładami bo ma prawie 39...
    Po za tym dostalam list ze szpitala ze na 22giego mam spotkanie w sprawie cukru bo wyszlo ze mam cukrzyce ciażową - jakos mnie to specjalnie nie zdziwiło. Zas dostane znowu sprzet do mierzenia itp...
    Dobrze że akurat caly tydziec dzieciaki mają wolne bo spotkanie mam na 13:30 wiec jakby byla szkola nie dalabym rady odebrac syna ze szkoły.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 17:20

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Ja mojemu zbijam goraczke okładami bo ma prawie 39...
    Po za tym dostalam list ze szpitala ze na 22giego mam spotkanie w sprawie cukru bo wyszlo ze mam cukrzyce ciażową - jakos mnie to specjalnie nie zdziwiło. Zas dostane znowu sprzed do mierzenia itp...
    Dobrze że akurat caly tydziec dzieciaki mają wolne bo spotkanie mam na 13:30 wiec jakby byla szkola nie dalabym rady odebrac syna ze szkoły.
    O matko kurcze biedny synek :( skąd ta gorączka. A dlugo już mu sie utrzymuje ta temperatura bo nie pamiętam. No ja właśnie w pierwszej ciąży miałam cukrzyce i boje się że teraz może być to samo :/ chociaż powiem wam że przy szymku słodycze jadam na potęge, a teraz w ogóle nie mam ochoty na słodkie. Katiii a wcześniej też miałaś cukrzyce?

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2018, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattti no martwię się synkiem Twoim.
    Współczuję cukrzycy :/

Ewelaaa to jaki termin wizyty wpisać?

Dziewczyny a co myślicie o odrobaczaniu dzieci?

Ja dzisiaj leżę zdechła cały dzień :(
    Wymiotowałam okropnie. Rzucało mnie po śniadaniu, myślałam że się uduszę. Teraz cały czas mam mdłości, nawet nie mogę pomyśleć o jedzeniu, bo od razu mnie podbija :/
    Wstaję z łóżka tylko jak muszę...
    W pierwszej ciąży tak okropnie się czułam... zaczynałam z wagą 59 kg, a w połowie ciąży 56 kg ważyłam. Chuda jak patyk byłam. W drugiej ciąży bardzo dużo wymiotowałam, ale zwymiotowałam i ok, miałam apetyt.

Oj strasznie się czuję Kochane moje :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 17:03

Kattii lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Kattti no martwię się synkiem Twoim.
    Współczuję cukrzycy :/

Ewelaaa to jaki termin wizyty wpisać?

Dziewczyny a co myślicie o odrobaczaniu dzieci?

Ja dzisiaj leżę zdechła cały dzień :(
    Wymiotowałam okropnie. Rzucało mnie po śniadaniu, myślałam że się uduszę. Teraz cały czas mam mdłości, nawet nie mogę pomyśleć o jedzeniu, bo od razu mnie podbija :/
    Wstaję z łóżka tylko jak muszę...
    W pierwszej ciąży tak okropnie się czułam... zaczynałam z wagą 59 kg, a w połowie ciąży 56 kg ważyłam. Chuda jak patyk byłam. W drugiej ciąży bardzo dużo wymiotowałam, ale zwymiotowałam i ok, miałam apetyt.

Oj strasznie się czuję Kochane moje :(
    Szczęśliwa witaj w kubie :( mi też sie wydaje że ta ciąża bedzie masakra już mam mdłości, kręci mi sie czasami w głowie a to dopiero początek. W pierwszej objawy miałam dużo później i nie aż takie mocne jak teraz:(
    Kochana może wstrzymaj się jeszcze z wpisaniem terminu, zobaczę czy dorwe ta moja sąsiadke.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 17:07

Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2018, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    O matko kurcze biedny synek :( skąd ta gorączka. A dlugo już mu sie utrzymuje ta temperatura bo nie pamiętam. No ja właśnie w pierwszej ciąży miałam cukrzyce i boje się że teraz może być to samo :/ chociaż powiem wam że przy szymku słodycze jadam na potęge, a teraz w ogóle nie mam ochoty na słodkie. Katiii a wcześniej też miałaś cukrzyce?
    Od nocy ta gorączka wysoko sie trzyma mial 38 teraz prawie 39 ale zbilam mu i pierwszy raz cos zjadl dzisiaj chociaż a tak to tylko pije i pije.

Tak z córka mialam i w aniołkowej też mialam wiec mnie to nie zdziwiło ze teraz też mam... tylko u synka nie mialam a jadlam z nim duzo owoców co maja duzo cukru i nic mi nie bylo... moja mama ogolnie ma cukrzyce insulinową wiec ja jestem podatna na starosc.
    Załatwiłam w szkole że do szkoly wroci dopiero w poniedzialek ale i tak tylko tydzien bedzie chodzil bo potem maja tydzień wolnego..
    Miałam zwiekszyc dawke antybiotyku do 4 razy dziennie zobaczymy co z tego wyjdzie.
    Ogólnie zaczął gorączkowac 27.09. na antybiotyku siedzi od 03.10 do dzisiaj 2 dni byla cisza 0 gorączki i poszedl w poniedzialek do szkoly wtorek tez i dzis w nocy gorączka co nie odpuszcza.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 17:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2018, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii współczuję cukrzycy :/ Szkoda mi Ciebie, bo w kółko coś nie fajnego się u Ciebie dzieje :( wypadek męża, teraz przedłużająca się choroba synka i jeszcze wieść o cukrzycy.

Szczęśliwa Mamusia, widzę że 10 tydzień daje Ci w kość :/ aż się boję bo sama ledwo żyję, ciągle mdłości, wstrzymywanie wymiotów i takie masakryczne osłabienie. W sumie z synkiem to podobnie się czułam.

Dziewczynki jakby któraś chciała to polecam zarejestrować się na stronie mleka Enfamil i Bebilon. Rejestrowałam się tydzień temu i dostałam już paczuszki powitalne za darmo. Niby drobiazgi, ale zawsze cieszą :D z Enfamilu przyszły takie naklejki na ciążowy brzuszek lub ubranko dziecka z miesiącami, do robienia zdjęć pamiątkowych a z Bebilonu dostałam metkowiec sensoryczny i obrazeczki kontrastowe :-)

19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi_90 wrote:
    Kattii współczuję cukrzycy :/ Szkoda mi Ciebie, bo w kółko coś nie fajnego się u Ciebie dzieje :( wypadek męża, teraz przedłużająca się choroba synka i jeszcze wieść o cukrzycy.

Szczęśliwa Mamusia, widzę że 10 tydzień daje Ci w kość :/ aż się boję bo sama ledwo żyję, ciągle mdłości, wstrzymywanie wymiotów i takie masakryczne osłabienie. W sumie z synkiem to podobnie się czułam.

Dziewczynki jakby któraś chciała to polecam zarejestrować się na stronie mleka Enfamil i Bebilon. Rejestrowałam się tydzień temu i dostałam już paczuszki powitalne za darmo. Niby drobiazgi, ale zawsze cieszą :D z Enfamilu przyszły takie naklejki na ciążowy brzuszek lub ubranko dziecka z miesiącami, do robienia zdjęć pamiątkowych a z Bebilonu dostałam metkowiec sensoryczny i obrazeczki kontrastowe :-)
    Ooo skorzystam:)

emi_90 lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
‹‹ 247 248 249 250 251 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ