X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • Dori1811 Autorytet

Wysłany: 12 października 2018, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej moje piękne kobietki <3
    Ancyskowa ja najchętniej skasowałabym już wszystkie @ na tym forum :P
    ostatnio kupowałam dla moje przyjaciółki ciuszki, tzn dla jej córeczki, bo ona z małym synkiem w domu No i już końcówka drugiej ciąży i nie bardzo ma do tego głowę i normalnie myślałam ze się rozpłynę na tym dziale dziecięcym, ależ te ciuszki wszystki są cudne :D
    Kati ten Twój syncio na serio zaczyna mnie martwić a lekarze u Was na serio zaczynaja mnie wkur*** :P powiedz im, ze jak się młodym nie zajmą jak trzeba to przyleci do nich ekipa z ovu i zrobi porządek xD
    Jenefer witam serdecznie, No i trzymam kciuki, żeby 2019 był tez Twój :)
    Ja za chwilkę ruszam do pracy :D później wieczorem na koncert i w sobotę znowu do pracy xD

Parodka, 19ewelaaa89, Ancyskowa, Jenefer lubią tę wiadomość

Synek 💙
    img

Problem męski: morfologia 1%
    2 lata starań,Udany cykl po HSG <3
  • Parodka Autorytet

Wysłany: 12 października 2018, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co to za afera z jakas Truskawkowa bo ja nie w temacie?

19.08.2013 <3 synek
    Czekamy na drugiego maluszka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2018, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka wrote:
    A co to za afera z jakas Truskawkowa bo ja nie w temacie?
    Bo wchodzi na nasz wątek raz na ruski rok i zadaje durne pytania i na tym sie konczy potem wychodzi i wraca za kolejny ruski rok z kolejnym durnym pytaniem ... pewnie skacze tak po watkach i wszedzie glupie pytania zadaje... na swoim watku ktorym gdzies siedzi na stale pewnie ją zbeszcztaly to lata gdzie moze i glupie pytania zadaje a my kuzwa jestesmy jej organizmem i mamy wiedziec ... po za tym co nas to interesuje skoro z nami nie siedzi...

Trzymajcie kciuki bo dzisiaj mam w przedszkolu tą Healt Visitor i bilans córki po tym bilansie sprobuje zapytac czy ma chwile na rozwowe o synku moze zgodzi sie jakos interweniować w sprawie szkoły.

19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 12 października 2018, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Kattii trzymam kciuki w takim razie, nie daj się tam!
    Ja dziś byłam rano na pobraniu krwi, miałam 7 różnych badań i już szykowałam się, że dużo zapłacę, a trafiłam na takie fajne babeczki, bo mi dały zaraz różne rabaty, kartę stałego klienta i zaoszczędziłam 60zł :) Teraz pozostaje mi uzbroić się w cierpliwość czekając na wyniki i na wizytę. Czeka mnie fajny weekend, bo przyjeżdżają do nas znajomi na weekend i już mie mogę wysiedzieć w pracy.
    Miłego dnia wam życzę :)

Parodka, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 12 października 2018, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiii to trzymam kciukasy mocno ;)
    Do nas też przyjeżdża wieczorem rodzinka wiex od razu mówię że mogę się mniej dzisiaj udzielać :p ale jak coś bede was podczytywac :) właśnie wstawiłam rosół na obiad, później może zrobie ciacho karpatke i wyjde z synkiem na podwórko bo piękna słoneczna pogoda :)

Frida91 lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 12 października 2018, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak u mnie też jest pięknie. Taką jesień to ja lubię, jak jest tak kolorowo, słonecznie - super! Oby jak nadłużej trwała taka pogoda.

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2018, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida91 wrote:
    Szczesliwa mama a Ty jak tam się czujesz?

Oj Kochana bez zmian :/
    Mdłości i wymioty mnie nie opuszczają.
    Robię tylko to co muszę i leżę resztę dnia. Jestem nie do życia :(

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 12 października 2018, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to nieciekawie :/ Pewnie Ci ciężko jeszcze dom na głowie i 2 maluchów... Podobno napar z imbiru dobrze działa na mdłości, próbowałaś?

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 12 października 2018, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi właśnie na mdłości pomaga herbatka zielona z cytryną, imbirem i odrobiną miodu. Rano obowiązkowo musi być

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2018, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pogadałam z HV wszystko zapisywała i w ogóle sama zaproponowała NDDS i ma zamiar synka przebadac na osobnym spotkaniu. Powiedziała że bedzie dzwonic do tej szkoły i że bedzie ich gonić, wspomniałam że podejrzewam autyzm u synka i podałam powody z moich obserwacji tez sobie to zapisała. Ona ogólnie myślała że ma tylko problemy z mową ale z tego co ja jej mówie wynika że ma dużo wieksze problemy. Teraz ja musze załatwic sobie spotkanie z dyrektorem i jesli bede po takim spotkaniu mam dać znać tej HV i wtedy ona bedzie działać...

Dziewczyny czy któraś z waś potrafiłaby napisac w jezyku angelskim prośbe o spotkanie z dyrektorem itp ? Podałabym jak ma to brzmieć i czy któraś by mi to napisała w j.angelskim?
    Napisałabym maila do szkoły.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2018, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nawet teraz zwykłej herbaty nie mogę wypić, bo od razu mnie podbija... a z imbirem czy zielona? ... uuu odpada :/
    Ale dzięki za rady. Mogę pić tylko wodę teraz.

No ciężko. Rano zwymiotuję i dopiero się szykuję do przedszkola... ale i tak mdłości nie przechodzą.
    Podsumowując pierwsza ciąża ciężka, druga bardzo ciężka, a trzecia tragiczna :/

Do tego Maciek ma bunt dwulatka. Rano nie chce iść, płacze, kładzie się na ziemię, ja się spieszę do przedszkola, jest mi nie dobrze... normalnie płakać mi się chce wtedy :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 17:26

Kattii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2018, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattti chyba Parodka dobra z angielskiego jest z tego co pamiętam ;)

Kattii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2018, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Ja nawet teraz zwykłej herbaty nie mogę wypić, bo od razu mnie podbija... a z imbirem czy zielona? ... uuu odpada :/
    Ale dzięki za rady. Mogę pić tylko wodę teraz.

No ciężko. Rano zwymiotuję i dopiero się szykuję do przedszkola... ale i tak mdłości nie przechodzą.
    Podsumowując pierwsza ciąża ciężka, druga bardzo ciężka, a trzecia tragiczna :/

Do tego Maciek ma bunt dwulatka. Rano nie chce iść, płacze, kładzie się na ziemię, ja się spieszę do przedszkola, jest mi nie dobrze... normalnie płakać mi się chce wtedy :(
    A do wozka nie mozesz go wsadzic ? Byłoby ci łatwiej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2018, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Kattti chyba Parodka dobra z angielskiego jest z tego co pamiętam ;)
    Parodka umie w sprawach ksiażeczek dla dzieci co nie co chyba pamietam ktos inny tu mial z anglika cos lepszego ale oki juz google tlumaczem jako tako ogarnelam wyslalam maila i juz nawet mi odpisali i pytają czy z panią synka moglabym najpierw porozmawiac i jesli ona nie bedzie w stanie odpowiedziec mi na pytania i pomoc to wtedy udac sie do dyrektora wiec teraz czekam na wiadomosc od kolezanki co byla u logopedy tlumaczem kiedy by jej pasowalo pojsc ze mna do szkoly jako tlumacz.
    Ja rozmawialam z mama na skypie ,dzieciaki sie popisywały hehe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 19:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2018, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wsadziłam go do wózka w końcu, ale całą drogę wył i się wyrywał z niego, bo nie lubi wózka.
    Ludzie się gapili, a mi wstyd było :P
    Dobrze, że Kornelka jest kochana i grzeczna :)

Kattii lubi tę wiadomość

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 12 października 2018, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Wsadziłam go do wózka w końcu, ale całą drogę wył i się wyrywał z niego, bo nie lubi wózka.
    to masz ciężko.kiedys słyszałam że jak jedno dziecko jest aniołkiem to drogie daje popalic jak diabeł.ja w domu mam tą drugą opcje

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2018, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Jak to dziecko - niech sie gapią moja tez tak robi to tylko dziecko bywa i tak :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2018, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle mój dzisiaj był w pracy na czekoladzie i przyniósł do domu 6 kg czekolady xD

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 12 października 2018, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to bedziecie miec słodko

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 października 2018, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuku.
    Rany co za tydzien ... dzien w dzien 12 albo 10 tki . Dzis wyszlam o 5.30 rano a wrocilam o 19. Masakra . Leze w wannie i ogrzewam cialo bo nogi i krzyz mnie tak bola :(
    Zaraz sie nasmaruje , kolavja i serial .

Jutro Tesciowa nas opuszcza :( przykro mi powiem wam .

Kattii a mialam ci zaproponowac pomoc ale widze ze juz ogarnelas .

Kattii lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 249 250 251 252 253 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ