2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej moje piękne kobietki
Ancyskowa ja najchętniej skasowałabym już wszystkie @ na tym forum
ostatnio kupowałam dla moje przyjaciółki ciuszki, tzn dla jej córeczki, bo ona z małym synkiem w domu No i już końcówka drugiej ciąży i nie bardzo ma do tego głowę i normalnie myślałam ze się rozpłynę na tym dziale dziecięcym, ależ te ciuszki wszystki są cudne
Kati ten Twój syncio na serio zaczyna mnie martwić a lekarze u Was na serio zaczynaja mnie wkur***powiedz im, ze jak się młodym nie zajmą jak trzeba to przyleci do nich ekipa z ovu i zrobi porządek xD
Jenefer witam serdecznie, No i trzymam kciuki, żeby 2019 był tez Twój
Ja za chwilkę ruszam do pracypóźniej wieczorem na koncert i w sobotę znowu do pracy xD
Parodka, 19ewelaaa89, Ancyskowa, Jenefer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParodka wrote:A co to za afera z jakas Truskawkowa bo ja nie w temacie?
Trzymajcie kciuki bo dzisiaj mam w przedszkolu tą Healt Visitor i bilans córki po tym bilansie sprobuje zapytac czy ma chwile na rozwowe o synku moze zgodzi sie jakos interweniować w sprawie szkoły.19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Kattii trzymam kciuki w takim razie, nie daj się tam!
Ja dziś byłam rano na pobraniu krwi, miałam 7 różnych badań i już szykowałam się, że dużo zapłacę, a trafiłam na takie fajne babeczki, bo mi dały zaraz różne rabaty, kartę stałego klienta i zaoszczędziłam 60złTeraz pozostaje mi uzbroić się w cierpliwość czekając na wyniki i na wizytę. Czeka mnie fajny weekend, bo przyjeżdżają do nas znajomi na weekend i już mie mogę wysiedzieć w pracy.
Miłego dnia wam życzęParodka, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Katiii to trzymam kciukasy mocno
Do nas też przyjeżdża wieczorem rodzinka wiex od razu mówię że mogę się mniej dzisiaj udzielać :p ale jak coś bede was podczytywacwłaśnie wstawiłam rosół na obiad, później może zrobie ciacho karpatke i wyjde z synkiem na podwórko bo piękna słoneczna pogoda
Frida91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPogadałam z HV wszystko zapisywała i w ogóle sama zaproponowała NDDS i ma zamiar synka przebadac na osobnym spotkaniu. Powiedziała że bedzie dzwonic do tej szkoły i że bedzie ich gonić, wspomniałam że podejrzewam autyzm u synka i podałam powody z moich obserwacji tez sobie to zapisała. Ona ogólnie myślała że ma tylko problemy z mową ale z tego co ja jej mówie wynika że ma dużo wieksze problemy. Teraz ja musze załatwic sobie spotkanie z dyrektorem i jesli bede po takim spotkaniu mam dać znać tej HV i wtedy ona bedzie działać...
Dziewczyny czy któraś z waś potrafiłaby napisac w jezyku angelskim prośbe o spotkanie z dyrektorem itp ? Podałabym jak ma to brzmieć i czy któraś by mi to napisała w j.angelskim?
Napisałabym maila do szkoły. -
nick nieaktualnyJa nawet teraz zwykłej herbaty nie mogę wypić, bo od razu mnie podbija... a z imbirem czy zielona? ... uuu odpada
Ale dzięki za rady. Mogę pić tylko wodę teraz.
No ciężko. Rano zwymiotuję i dopiero się szykuję do przedszkola... ale i tak mdłości nie przechodzą.
Podsumowując pierwsza ciąża ciężka, druga bardzo ciężka, a trzecia tragiczna
Do tego Maciek ma bunt dwulatka. Rano nie chce iść, płacze, kładzie się na ziemię, ja się spieszę do przedszkola, jest mi nie dobrze... normalnie płakać mi się chce wtedyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 17:26
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Ja nawet teraz zwykłej herbaty nie mogę wypić, bo od razu mnie podbija... a z imbirem czy zielona? ... uuu odpada
Ale dzięki za rady. Mogę pić tylko wodę teraz.
No ciężko. Rano zwymiotuję i dopiero się szykuję do przedszkola... ale i tak mdłości nie przechodzą.
Podsumowując pierwsza ciąża ciężka, druga bardzo ciężka, a trzecia tragiczna
Do tego Maciek ma bunt dwulatka. Rano nie chce iść, płacze, kładzie się na ziemię, ja się spieszę do przedszkola, jest mi nie dobrze... normalnie płakać mi się chce wtedy -
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattti chyba Parodka dobra z angielskiego jest z tego co pamiętam
Ja rozmawialam z mama na skypie ,dzieciaki sie popisywały hehe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 19:11
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Wsadziłam go do wózka w końcu, ale całą drogę wył i się wyrywał z niego, bo nie lubi wózka.
Ludzie się gapili, a mi wstyd było
Dobrze, że Kornelka jest kochana i grzecznaSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Wsadziłam go do wózka w końcu, ale całą drogę wył i się wyrywał z niego, bo nie lubi wózka.
Ludzie się gapili, a mi wstyd było
Dobrze, że Kornelka jest kochana i grzecznaSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kuku.
Rany co za tydzien ... dzien w dzien 12 albo 10 tki . Dzis wyszlam o 5.30 rano a wrocilam o 19. Masakra . Leze w wannie i ogrzewam cialo bo nogi i krzyz mnie tak bola
Zaraz sie nasmaruje , kolavja i serial .
Jutro Tesciowa nas opuszczaprzykro mi powiem wam .
Kattii a mialam ci zaproponowac pomoc ale widze ze juz ogarnelas .Kattii lubi tę wiadomość