2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To moje nie chcą blednąć... Taki jak w poniedziałek taki był wczoraj... dzisiaj wieczorem też sprawdze. A jak dzisiaj też taki będzie to się chyba wkurzę i pojde sobie hormony sprawdzic. Może skoczę na badanie krwi w sobotę bo nie mam kiedy do lekarza iść teraz żeby mi skierowanie szarpnął.
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatuś89 wrote:To moje nie chcą blednąć... Taki jak w poniedziałek taki był wczoraj... dzisiaj wieczorem też sprawdze. A jak dzisiaj też taki będzie to się chyba wkurzę i pojde sobie hormony sprawdzic. Może skoczę na badanie krwi w sobotę bo nie mam kiedy do lekarza iść teraz żeby mi skierowanie szarpnął.
Wiec albo testy masz jakies ciulowe albo powinnas sie przebadać. -
nick nieaktualnyEwelaaa no gratulacje
Zdrówka dla fasolki ♡
Jednak testy owulacyjne Ci nie służą he he
Sprawdź kiedy mniej więcej termin porodu Ci wypada
Kattti ja mam ten sam problem
W przedszkolu są schody, nie ma podjazdu dla wózka. Porażka.
Będę musiała stelaż zostawić na dworzu, a ze sobą wziąć właśnie fotelik z niemowlakiem tylko mój wózek nie jest 3w1. Mamy fotelik Romer i z tego co wiem nie ma adaptera do niego.
Będę musiała kupić inny fotelik i adapter do stelaża Bebetto
Ja rano jak szłam z dzieciakami miałam takie mdłości... myślałam, że zwymiotuję gdzieś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2018, 09:19
Kattii lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Ewelaaa no gratulacje
Zdrówka dla fasolki ♡
Jednak testy owulacyjne Ci nie służą he he
Sprawdź kiedy mniej więcej termin porodu Ci wypada
Kattti ja mam ten sam problem
W przedszkolu są schody, nie ma podjazdu dla wózka. Porażka.
Będę musiała stelaż zostawić na dworzu, a ze sobą właśnie fotelik z niemowlakiem tylko mój wózek nie jest 3w1. Mamy fotelik Romer i z tego co wiem nie ma adaptera do niego.
Będę musiała kupić inny fotelik i adapter do stelaża Bebetto
Ja rano jak szłam z dzieciakami miałam takie mdłości... myślałam, że zwymiotuję gdzieś
Szczęśliwa a jak sprawdzić dokladnie ten termin? bo ja jakąś zacofana jestem hahaKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień Dobry
na wstępie chciałabym się przywitać
To nasz pierwszy cykl starać. mam 29 lat i marze o pierwszym maleństwie
Ewelka Gratuluje!
Czuję się podobnie aktualnie jak TY
Ale jeszcze za wcześnie aby testować....
Pozdrawiam
19ewelaaa89, Kattii lubią tę wiadomość
-
jolciaa171 wrote:Dzień Dobry
na wstępie chciałabym się przywitać
To nasz pierwszy cykl starać. mam 29 lat i marze o pierwszym maleństwie
Ewelka Gratuluje!
Czuję się podobnie aktualnie jak TY
Ale jeszcze za wcześnie aby testować....
PozdrawiamKattii lubi tę wiadomość
-
mam dośc krótkie cykle bo ok 24-26 dni.
@ powinna przyjść ok 16 pażdziernika MAX.
Już bolą mnie piersi a to wg mnie troche za wczesnie na @.
Może sobie wkrecam
Muszę uzbroić się w cierpliowść.
Wychodzi na ok 8-9 dpo.19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
jolciaa171 wrote:mam dośc krótkie cykle bo ok 24-26 dni.
@ powinna przyjść ok 16 pażdziernika MAX.
Już bolą mnie piersi a to wg mnie troche za wczesnie na @.
Może sobie wkrecam
Muszę uzbroić się w cierpliowść.
Wychodzi na ok 8-9 dpo.
-
nick nieaktualnyEwelcia moje gratulacje!!! ❤ A termin porodu najprościej obliczysz jak do 1 dnia ostatniej miesiączki dodasz najpierw 7 dni, a potem odejmiesz 3 miesiące
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2018, 10:15
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
19ewelaaa89 wrote:To tak jak u mnie cykle 26 dni. Nie chcę nic mówić ale cycki bolą mnie od tygodnia więc... :p no ale poczekaj nie nakrecaj się
Wtedy teoretycznie juz powinno coś wyjsc na tescie
poki co Drogie Panie uciekam do obowiązków domowych bo czeka mnie nocna zmiana
Pozdrawiam i życze pięknego dnia i II kreseczek!
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam brak objawów od dosc dawna ale póki co się nie martwię bo serduszko bije wiec jestem spokojna
Odprowadziłam dzieci i siedze sama ,planuje formularze wypelnic na bilans córki póki mam spokój.
Znajomej przypomniałam o telefonie do szkoły.
Wiecie o co chodziło z tymi naklejkami ? O to żeby pokazac pani zeszyt ona odznacza że został jej pokazany i na takiej tablicy koło imienia przykleja naklejke z buzka...
Mało tego dzieci beda miały potem jakies testy rozumiecie ?!!!! 4 latnie dzieci beda miały testy których nie jest mało z tego co jedna polka mi mówiła bo dostali do domów co bedzie a mnie i takiej innej na zebraniu nie bylo a ona umie jezyk troche wiec bedzie pytala aby nam dali... jak kuzwa 4 letnie dzieci maja zdawac testy... to sa jeszcze male dzieci one powinny korzystać z dzieciństwa ....
Gadałam tez z inną polka dzisiaj i jej syn się jąka jak ma cos powiedziec i wiecie że bedzie miał pomoc logopedy w szkole... sami kuzwa napisali do jego matki wiadomosc z zapytaniem czy on jaka sie tylko z angelskim czy polskim też i czy bedzie zadowolona jesli zorganizują mu pomoc logopedy.... a mój syn kuzwa to co ?! Poczekam co mi znajoma powie po telefonie do szkoły ... ja im nie odpuszcze !
jolcia witaj... masz farta nie bede cie jechac na starcie dzisiaj bo nie mam na to nastroju wiec no upieklo ci sie... ale nie jestes mam nadzieje jakas histeryczką.
Dori wiem ze to nie latwe ale staraj sie wyluzowac a moze tobie tez prowadzenie wykresu itp szkodzi ? Może nawet o tym nie wiesz ale może to powoduje u ciebie jakas blokade. Warto sprobować starać sie bez prowadzenia wykresuSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Jolcia witaj
Kattti no nie odpuszczaj im!
Mi mdłości towarzyszą prawie przez cały dzień
Mam taką cichą nadzieję, że na mdłościach się skończy i upiecze mi się od wymiotów19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Emi
Zobaczyłam u jednej forumowiczki i tak mi się spodobały, że sobie zmieniłam he he
A jak tam Twoje ciążowe przypadłości?19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość