X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2018, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Co dziewczyny porabiacie? U nas wybitnie leniwa niedziela :p nawet na podwórko nie wychodzimy bo zimno, pochmurno i wiatr wieje w dodatku.
    Wypisywalam ten zasrany zeszyt do szkoly. Teraz pije herbate nie dawno zjadlam obiad tylko poł nie wiem mega glodna a połowa i jestem zapchana...

Co do linku emi ja być zbyt glupia i tak nie rozumieć dla mnie to i tak jest 8 tydzień xD

emi_90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2018, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattti dokładnie jest tak jak Emi napisała.
    Byłam u gina 8 tyg i 2 dni, z usg 8 tyg i 4 dni, ginekolog powiedział, że jestem już w 9 tyg ciąży.
    Tak się liczy ;)
    Ty jesteś w 11, ja w 10, a Emi w 9 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2018, 17:16

emi_90 lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Kattti dokładnie jest tak jak Emi napisała.
    Byłam u gina 8 tyg i 2 dni, z usg 8 tyg i 4 dni, ginekolog powiedział, że jestem już w 9 tyg ciąży.
    Tak się liczy ;)
    Ty jesteś w 11, ja w 10, a Emi w 9 :)
    Ale fajnie tak tydzień po tygodniu :D

emi_90 lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2018, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Ale fajnie tak tydzień po tygodniu :D
    Ewelcia czekam z niecierpliwością na Twoje poranne testowanie :D

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi_90 wrote:
    Ewelcia czekam z niecierpliwością na Twoje poranne testowanie :D
    Kochana ja też już o niczym innym nie mysle :D heheh dam znaka od razu ;) kurcze no szkoda ze nie mieli tego czulego tylko ten 25. Ale mysle że na tym etapie już powinno wyjsc:)

emi_90 lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2018, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Szczęśliwa u nas w przedszkolu literek uczymy w 6 latkach i to też Literek! Nie nazwałbym tego jeszcze nauką pisania. Nie rozumiem jak można wymagać od takich dzieci poprawnej pisowni i składania liter. Na siłe chcą robić z dzieci geniuszy, totalnie bez sensu!
    No widzisz a tu musza umiec juz napisac swoje imie :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2018, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w ogóle kehlana_miyu ona sie udziela na fioletowej a nas olala nawet sie nie zegnajac tak w ogole wiem to bo siedzi na watku mojej starej znajomej xD
    Tak po chamsku sobie wyszła ot co.

19ewelaaa89, emi_90 lubią tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    w ogóle kehlana_miyu ona sie udziela na fioletowej a nas olala nawet sie nie zegnajac tak w ogole wiem to bo siedzi na watku mojej starej znajomej xD
    Tak po chamsku sobie wyszła ot co.
    No i nara jej, w ogóle jak dla mnie to ona jakas dziwna była xD

emi_90, Kattii lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2018, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim , dobry wieczór w sumie :) prawie nadrobiłam wszystkie zaległości. Wróciliśmy już do Krakowa. Wakacje mega!!! Zrobiliśmy 3450 km, odwiedziliśmy 8 państw, mieliśmy każdą możliwą pogodę, łącznie ze śniegiem :) No a jutro już powrót do pracy :)

emi_90, Kattii, 19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama, Parodka lubią tę wiadomość

• Dori1811 Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ancyskowa megaaaaa zazdroszczę, takie podróże są super! <3 tez chcemy kiedyś zrobić taki euro trip ale mam nadzieje, ze już we trójkę :P wy we dwójkę i swoim samochodem czy większa ekipa śmigaliście? Gdzie Ci się najbardziej podobało?
    Ej mam wrażenie ze mam dzisiaj owulacje, (JUŻ??!!!) jajniki bolą na maxa, ciekawe co mi ginekolog powie, jeśli we wtorek się okaże ze już po owulacji to będę w szoku ze tak wcześnie...

Kattii lubi tę wiadomość

Synek 💙
    img

Problem męski: morfologia 1%
    2 lata starań,Udany cykl po HSG <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2018, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    No i nara jej, w ogóle jak dla mnie to ona jakas dziwna była xD
    sztywniara xD

19ewelaaa89, Parodka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2018, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ancyskowa wrote:
    Hej wszystkim , dobry wieczór w sumie :) prawie nadrobiłam wszystkie zaległości. Wróciliśmy już do Krakowa. Wakacje mega!!! Zrobiliśmy 3450 km, odwiedziliśmy 8 państw, mieliśmy każdą możliwą pogodę, łącznie ze śniegiem :) No a jutro już powrót do pracy :)
    Zazdroszcze takiego wypadu !! :D

Ancyskowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2018, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori1811 wrote:
    Ancyskowa megaaaaa zazdroszczę, takie podróże są super! <3 tez chcemy kiedyś zrobić taki euro trip ale mam nadzieje, ze już we trójkę :P wy we dwójkę i swoim samochodem czy większa ekipa śmigaliście? Gdzie Ci się najbardziej podobało?
    Ej mam wrażenie ze mam dzisiaj owulacje, (JUŻ??!!!) jajniki bolą na maxa, ciekawe co mi ginekolog powie, jeśli we wtorek się okaże ze już po owulacji to będę w szoku ze tak wcześnie...
    No to nic tylko zaciagac faceta do wyrka :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2018, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dori1811 wrote:

Śmigaliśmy we dwójkę naszym autkiem, znajomi już wszyscy byli po urlopach, więc zdecydowaliśmy jedziemy sami przed siebie. Oczywiście mieliśmy nakreślony plan co po kolei, ale wiadomo po drodze coś się mogło zmieniać :)
    Kurczę Dori, strasznie ciężko powiedzieć gdzie nam się najbardziej podobało ;) mnie najbardziej ujął za serce Budapeszt i ogólnie Węgrzy, gościnni, mili, otwarci. Jak usłyszeli, że Polacy to już w ogóle super. Chorwacja, dokładnie Pula bo ciepło i morze, słońce, ludzie super. Wenecja rzecz jasna, trochę padało, ale w niczym nam to nie przeszkadzało. Alpy, dokładnie Koenigsleiten miejscowość w Austrii, widoki zapierają dech w piersiach :) Polecam gorąco choć raz w życiu taki trip, zwiedzania mnóstwo, zdjęć mam chyba 2000 :)

Kattii, 19ewelaaa89, Parodka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2018, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle od rana pytam i zapytac zapomniałam..
    Dziewczyny czy macie jakies upatrzone wózki już ? Jakies preferencje ? Co wam sie podoba ? Może jakieś nazwy wózków rzucicie albo fotki ?
    Jestem ciekawa jakie macie preferencje :D
    A tak samo w kwesti łóżeczka ? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2018, 19:16

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    W ogóle od rana pytam i zapytac zapomniałam..
    Dziewczyny czy macie jakies upatrzone wózki już ? Jakies preferencje ? Co wam sie podoba ? Może jakieś nazwy wózków rzucicie albo fotki ?
    Jestem ciekawa jakie macie preferencje :D
    A tak samo w kwesti łóżeczka ? :D
    Jesli w tym tyg potwierdzi sie ciąża to zaczne myśleć :D

Kattii, Ancyskowa lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2018, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Jesli w tym tyg potwierdzi sie ciąża to zaczne myśleć :D
    hahahahaha grunt to dobra odpowiedz hahaha :D

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze do usług xD a tak na serio sama chętnie się dowiem. Jeśli chodzi o wózek to koniecznie musi być lekki i skrętne koła żebym mogła wtarabanic go na 2 piętro. Ja wcześniej miałam duży z pompowanymi kołami. Fajny bo wygodny dla dziecka ale co ja sie z nim nameczylam przy nim :/cholernie ciężki... No i już raczej z niego nie bede korzystać

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2018, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Zawsze do usług xD a tak na serio sama chętnie się dowiem. Jeśli chodzi o wózek to koniecznie musi być lekki i skrętne koła żebym mogła wtarabanic go na 2 piętro. Ja wcześniej miałam duży z pompowanymi kołami. Fajny bo wygodny dla dziecka ale co ja sie z nim nameczylam przy nim :/cholernie ciężki... No i już raczej z niego nie bede korzystać
    Ja bym chciała z pompowanymi kołami bo te nasze chodniki masakra... no i wygodniej sie prowadzi ale przednie kola musza bys ruchome no i fajnie by było jakby miał dużą bude na slońce ,pokrowce tez.. chciałabym jakis 3in1 z tym że nie masz 3 czesci tylko 2 czyli gondole i fotelik a spacerówke robisz z gondoli uważam ze jest praktyczniejszy niż te z 3 czesciami bo jednak gondola osobno i spacerówka zajmują dodatkowe miejsce w domu czy gdziekolwiek. Mam ogólnie 2-3 upatrzone ale moze mi sie zmienic w zaleznosci od tego co jeszcze zobacze dlatego jestem ciekawa jakie wy macie propozycje :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2018, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mieliśmy fajnego Bebetto Holland przy synku, ale fakt był ciężki, jak to 3w1 z pompowanymi kołami. Teraz nie mam pojęcia xD

Kattii lubi tę wiadomość

‹‹ 241 242 243 244 245 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ