2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Co dziewczyny porabiacie? U nas wybitnie leniwa niedziela :p nawet na podwórko nie wychodzimy bo zimno, pochmurno i wiatr wieje w dodatku.
Co do linku emi ja być zbyt glupia i tak nie rozumieć dla mnie to i tak jest 8 tydzień xDemi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKattti dokładnie jest tak jak Emi napisała.
Byłam u gina 8 tyg i 2 dni, z usg 8 tyg i 4 dni, ginekolog powiedział, że jestem już w 9 tyg ciąży.
Tak się liczy
Ty jesteś w 11, ja w 10, a Emi w 9Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2018, 17:16
emi_90 lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Kattti dokładnie jest tak jak Emi napisała.
Byłam u gina 8 tyg i 2 dni, z usg 8 tyg i 4 dni, ginekolog powiedział, że jestem już w 9 tyg ciąży.
Tak się liczy
Ty jesteś w 11, ja w 10, a Emi w 9emi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
emi_90 wrote:Ewelcia czekam z niecierpliwością na Twoje poranne testowanie
emi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Szczęśliwa u nas w przedszkolu literek uczymy w 6 latkach i to też Literek! Nie nazwałbym tego jeszcze nauką pisania. Nie rozumiem jak można wymagać od takich dzieci poprawnej pisowni i składania liter. Na siłe chcą robić z dzieci geniuszy, totalnie bez sensu!
-
nick nieaktualny
-
Kattii wrote:w ogóle kehlana_miyu ona sie udziela na fioletowej a nas olala nawet sie nie zegnajac tak w ogole wiem to bo siedzi na watku mojej starej znajomej xD
Tak po chamsku sobie wyszła ot co.emi_90, Kattii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej wszystkim , dobry wieczór w sumie prawie nadrobiłam wszystkie zaległości. Wróciliśmy już do Krakowa. Wakacje mega!!! Zrobiliśmy 3450 km, odwiedziliśmy 8 państw, mieliśmy każdą możliwą pogodę, łącznie ze śniegiem No a jutro już powrót do pracy
emi_90, Kattii, 19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama, Parodka lubią tę wiadomość
-
Ancyskowa megaaaaa zazdroszczę, takie podróże są super! tez chcemy kiedyś zrobić taki euro trip ale mam nadzieje, ze już we trójkę wy we dwójkę i swoim samochodem czy większa ekipa śmigaliście? Gdzie Ci się najbardziej podobało?
Ej mam wrażenie ze mam dzisiaj owulacje, (JUŻ??!!!) jajniki bolą na maxa, ciekawe co mi ginekolog powie, jeśli we wtorek się okaże ze już po owulacji to będę w szoku ze tak wcześnie...Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAncyskowa wrote:Hej wszystkim , dobry wieczór w sumie prawie nadrobiłam wszystkie zaległości. Wróciliśmy już do Krakowa. Wakacje mega!!! Zrobiliśmy 3450 km, odwiedziliśmy 8 państw, mieliśmy każdą możliwą pogodę, łącznie ze śniegiem No a jutro już powrót do pracy
Ancyskowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDori1811 wrote:Ancyskowa megaaaaa zazdroszczę, takie podróże są super! tez chcemy kiedyś zrobić taki euro trip ale mam nadzieje, ze już we trójkę wy we dwójkę i swoim samochodem czy większa ekipa śmigaliście? Gdzie Ci się najbardziej podobało?
Ej mam wrażenie ze mam dzisiaj owulacje, (JUŻ??!!!) jajniki bolą na maxa, ciekawe co mi ginekolog powie, jeśli we wtorek się okaże ze już po owulacji to będę w szoku ze tak wcześnie... -
nick nieaktualnyDori1811 wrote:Ancyskowa megaaaaa zazdroszczę, takie podróże są super! tez chcemy kiedyś zrobić taki euro trip ale mam nadzieje, ze już we trójkę wy we dwójkę i swoim samochodem czy większa ekipa śmigaliście? Gdzie Ci się najbardziej podobało?
Ej mam wrażenie ze mam dzisiaj owulacje, (JUŻ??!!!) jajniki bolą na maxa, ciekawe co mi ginekolog powie, jeśli we wtorek się okaże ze już po owulacji to będę w szoku ze tak wcześnie...
Śmigaliśmy we dwójkę naszym autkiem, znajomi już wszyscy byli po urlopach, więc zdecydowaliśmy jedziemy sami przed siebie. Oczywiście mieliśmy nakreślony plan co po kolei, ale wiadomo po drodze coś się mogło zmieniać
Kurczę Dori, strasznie ciężko powiedzieć gdzie nam się najbardziej podobało mnie najbardziej ujął za serce Budapeszt i ogólnie Węgrzy, gościnni, mili, otwarci. Jak usłyszeli, że Polacy to już w ogóle super. Chorwacja, dokładnie Pula bo ciepło i morze, słońce, ludzie super. Wenecja rzecz jasna, trochę padało, ale w niczym nam to nie przeszkadzało. Alpy, dokładnie Koenigsleiten miejscowość w Austrii, widoki zapierają dech w piersiach Polecam gorąco choć raz w życiu taki trip, zwiedzania mnóstwo, zdjęć mam chyba 2000Kattii, 19ewelaaa89, Parodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW ogóle od rana pytam i zapytac zapomniałam..
Dziewczyny czy macie jakies upatrzone wózki już ? Jakies preferencje ? Co wam sie podoba ? Może jakieś nazwy wózków rzucicie albo fotki ?
Jestem ciekawa jakie macie preferencje
A tak samo w kwesti łóżeczka ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2018, 19:16
-
Kattii wrote:W ogóle od rana pytam i zapytac zapomniałam..
Dziewczyny czy macie jakies upatrzone wózki już ? Jakies preferencje ? Co wam sie podoba ? Może jakieś nazwy wózków rzucicie albo fotki ?
Jestem ciekawa jakie macie preferencje
A tak samo w kwesti łóżeczka ?Kattii, Ancyskowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zawsze do usług xD a tak na serio sama chętnie się dowiem. Jeśli chodzi o wózek to koniecznie musi być lekki i skrętne koła żebym mogła wtarabanic go na 2 piętro. Ja wcześniej miałam duży z pompowanymi kołami. Fajny bo wygodny dla dziecka ale co ja sie z nim nameczylam przy nim :/cholernie ciężki... No i już raczej z niego nie bede korzystać
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Zawsze do usług xD a tak na serio sama chętnie się dowiem. Jeśli chodzi o wózek to koniecznie musi być lekki i skrętne koła żebym mogła wtarabanic go na 2 piętro. Ja wcześniej miałam duży z pompowanymi kołami. Fajny bo wygodny dla dziecka ale co ja sie z nim nameczylam przy nim :/cholernie ciężki... No i już raczej z niego nie bede korzystać
-
nick nieaktualny