Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 24 września 2018, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blanka991 wrote:
    dziewczyy blagam o szybka odpowiedz czy jak zrobilam wynik beta i wyszlo mi beta-HCG <0,1 mIU/ml to czy mozliwe ze bd w ciazy test pokazal tak bardzo bardzo bardzo blada kreske a beta taka jak myslicie ??
    O boszz... Nie, nie jesteś w ciazy

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 24 września 2018, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blanka991 wrote:
    dziewczyy blagam o szybka odpowiedz czy jak zrobilam wynik beta i wyszlo mi beta-HCG <0,1 mIU/ml to czy mozliwe ze bd w ciazy test pokazal tak bardzo bardzo bardzo blada kreske a beta taka jak myslicie ??
    Chyba raczej najpierw by wyszła beta a potem test ciążowy, przecież on jest mniej czuły... Więc chyba mało prawdopodobne, albo z testem coś nie tak.

Córeczka 08.2019 🩷
    Synek 10.2022 💙
    Synek 02.2026 🩵
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2018, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 14:44 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 25 września 2018, 09:18

19ewelaaa89, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 24 września 2018, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida91 wrote:
    Chyba raczej najpierw by wyszła beta a potem test ciążowy, przecież on jest mniej czuły... Więc chyba mało prawdopodobne, albo z testem coś nie tak.
    Niektóre myślą że testy ciążowe są bardziej wiarygodne jak beta xD no cóż...

nick nieaktualny, Frida91 lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2018, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwoniła położna ;D Mam wizyte w piątek o godzinie 10:00 u mnie w domu , mówiła ze pobierze od razu krew na badanie a potem po tej wizycie bede miala scan... Powiem wam że dużo zrozumiałam przez tel co do mnie powiedziała i aż sie sama zdziwiłam :D Ba dumna jestem haha :D
    Zjadłam obiad teraz wali ode mnie czosnkiem pycha :D

Frida91, nick nieaktualny, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 24 września 2018, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to super Kattti masz wygodę jak do domu do Ciebie dojedzie :)

Córeczka 08.2019 🩷
    Synek 10.2022 💙
    Synek 02.2026 🩵
  • Dori1811 Autorytet

Wysłany: 24 września 2018, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba uzupełnić nowe daty Waszych wizyt na pierwszej stronie :)
    Widzę, ze w większości chorujemy- solidarnie :D u mnie dzisiaj apogeum ale nie poddaje się :D
    Fasolkowe mamy, co u siebie obstawiacie chłopak czy dziewuszka? :) bo ja mam takie typy: u Katti i Szczęśliwej będą dziewczynki a u Aduszki chłopak xD zobaczymy kto trafi :P

19ewelaaa89, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Synek 💙
    img

Problem męski: morfologia 1%
    2 lata starań,Udany cykl po HSG <3
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 24 września 2018, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja obstawiam u szczęśliwej i u Emi dziewczynke, a u Katiii i Aduszki chłopca, nie wiem czemu :p
    Jak u Szczęśliwej jakimś cudem wyjdzie chłopiec, to cała ta teoria z szybkością i wytrwaloscia plemników x i y pójdzie w pizdziet haha
    Dori a jak ty czujesz, ten cykl będzie należał do ciebie? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 16:02

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2018, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak dziewczynki jutro moja druga wizyta ;)
    Mam nadzieję, że wszysto siè uda i mnie przyjmie... bo to będzie tak pomiędzy pacjentami ;)

Dori u mnie na 100% dziewczyna he he
    U Kattti też mam przeczucie, że dziewczynka :)
    O Aduszce jakoś nie chce mi się myśleć :P
    I jest jeszcze Emi ;) chyba też dziewczyna :D

nick nieaktualny, Parodka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2018, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam, że jakoś nie mam przeczuć absolutnie żadnych jeśli chodzi o siebie :D natomiast daję sobie ręce i nogi uciąć, a może nawet i łeb, że u Szczęśliwej Mamusi będzie dziewczynka :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 24 września 2018, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Tak dziewczynki jutro moja druga wizyta ;)
    Mam nadzieję, że wszysto siè uda i mnie przyjmie... bo to będzie tak pomiędzy pacjentami ;)

Dori u mnie na 100% dziewczyna he he
    U Kattti też mam przeczucie, że dziewczynka :)
    O Aduszce jakoś nie chce mi się myśleć :P
    I jest jeszcze Emi ;) chyba też dziewczyna :D
    Raczej samych dziewczynek nie będzie :p

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • Dori1811 Autorytet

Wysłany: 24 września 2018, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomniałam o Emi, to stawiam chłopaka ;)
    A u siebie w tym cyklu stawiam brak ciąży, poszłam zdecydowanie w przeziębienie a nie fasolkowanie xD czuje się normalnie, jak co miesiąc, cycki bolą, sutki bolą, brzuch na szczęście jeszcze nie chociaż jakoś w 6-7 dniu już zaczynał jak na okres ale przestał na szczęście bo już się bałam ze będzie tak jak 3 cykle temu ze bolał od owulacji do okresu i tak oooo....

Synek 💙
    img

Problem męski: morfologia 1%
    2 lata starań,Udany cykl po HSG <3
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 24 września 2018, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Kattti samopoczucie do kitu :( przez przeziębienie i tą pogodę marną, a ciążowo znośnie, dzisiaj nawet patrzę, że mam apetyt lepszy ;)

Anusiak, a jak z tą szwagierką? Da się wytrzymać? Czy znowu jakieś fochy stroi?
    ona chwilowo cisza.to chłop zaczał.w ciagu niedzieli i dzis zamieniłam z nim 3 zdania

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2018, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelaaa oczywiście, że mogą wyjść dziewczynki ;) he he
    Aj, abyśmy donosiły szczęśliwie i urodziły zdrowe dzieci to najważniejsze.

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2018, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej ej co to za pogaduchy za moimi plecami pf :D :D :D
    W ogóle mi wróżyc zdrowego silnego chłopca a nie kuzwa ! xD :D Chociaż moja cera mówi że dziewucha bo mam brzydką z trądzikiem...

Szczesliwa wymus zdjecie u nowego jak bedziesz.

Co do Aduszki nie wiem czy którejś z was pisała czy nie ale mi napisała kilka dni temu że jest w szpitalu z dzieckiem po jakimś tam upadku i okazało się że ma borelioze a od forum sie odcieła ponieważ bardzo się boi i siedząc na forum zaczyna się nakrecac w negatywnym znaczeniu no wiecie ze cos sie stanie z fasolką itp. tak po krótce was informuję.

Od jutra mojemu synowi kanapki robie do szkoły... pani mówiła że dzisiaj wypił tylko mleko i na cały dzień to jest nic i wtedy jest bardzo głodny . Mówiła że czasem są dni że cos tam zje ale to i tak za mało na tyle godzin w szkole co siedzi i zapytała czy bym dawała mu kanapki tak wiec bede mu dawac bo ja wole aby chociaż te kanapki zjadł..trudno .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 17:06

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 24 września 2018, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Ej ej co to za pogaduchy za moimi plecami pf :D :D :D
    W ogóle mi wróżyc zdrowego silnego chłopca a nie kuzwa ! xD :D Chociaż moja cera mówi że dziewucha bo mam brzydką z trądzikiem...

Szczesliwa wymus zdjecie u nowego jak bedziesz.

Co do Aduszki nie wiem czy którejś z was pisała czy nie ale mi napisała kilka dni temu że jest w szpitalu z dzieckiem po jakimś tam upadku i okazało się że ma borelioze a od forum sie odcieła ponieważ bardzo się boi i siedząc na forum zaczyna się nakrecac w negatywnym znaczeniu no wiecie ze cos sie stanie z fasolką itp. tak po krótce was informuję.

Od jutra mojemu synowi kanapki robie do szkoły... pani mówiła że dzisiaj wypił tylko mleko i na cały dzień to jest nic i wtedy jest bardzo głodny . Mówiła że czasem są dni że cos tam zje ale to i tak za mało na tyle godzin w szkole co siedzi i zapytała czy bym dawała mu kanapki tak wiec bede mu dawac bo ja wole aby chociaż te kanapki zjadł..trudno .
    Toć ja mówiłam że u ciebie widze chłopca :D
    A swoją drogą to kurr... Nie mogła tego na forum napisać wszystkim. No masakra :/ mi sie wydaje że to może być ściema..
    Katiii rozkręci się jeszcze z jedzeniem spokojnie. Może po prostu potrzebuje więcej czasu.

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2018, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I wszystkie poszły sie bzykac i zostawiły mnie samą :(

Nie wnikam w to czy mogła wejsc czy nie mogła wejsc i napisać na wątku.... Myslisz że byłaby wstanie sciemiac tak o swoim dziecku ?
    No kazala przynosic kanapki wiec nie wiem czy beda próbowac mu dawac dalej obiady czy też nie... nic na siłe mówie , może kiedy się uda :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 20:03

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 24 września 2018, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    I wszystkie poszły sie bzykac i zostawiły mnie samą :(

Nie wnikam w to czy mogła wejsc czy nie mogła wejsc i napisać na wątku.... Myslisz że byłaby wstanie sciemiac tak o swoim dziecku ?
    No kazala przynosic kanapki wiec nie wiem czy beda próbowac mu dawac dalej obiady czy też nie... nic na siłe mówie , może kiedy się uda :D
    Nie wiem czy byłaby w stanie czy nie, ale wiem że niektóre mogą sie posunąć do wszystkiego. Z resztą kij jej w oko, nie chce to nie trudno. Ja za nią tam płakać nie bede :D
    Co do tego jedzenia uda się uda w końcu. Miałyśmy w przedszkolu dziewczynke która tylko rosół jadła i kanapki z dżemem i to musiał być tylko truskawkowy! Nic więcej. Teraz je już praktycznie wszystko wiec... :) co do bzykania ja jeszcze przed haha :D polozymy synka i zbalamuce męża, dziś wypada 10 dc więc trzeba działać w tym tyg :D

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2018, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dla mnie nadal seks może nie istnieć he he

Kattti dopiero przeczytałam wiadomość od Aduszki...
    To chciałabyś drugiego synka? ;)

Oglądamy bajki na dobranoc i zaraz do łóżek. Normalnie kładę się razem z dzieciakami :P taka jestem padnięta... długo śpię, a i tak o 7 rano wstać nie mogę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2018, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Nie wiem czy byłaby w stanie czy nie, ale wiem że niektóre mogą sie posunąć do wszystkiego. Z resztą kij jej w oko, nie chce to nie trudno. Ja za nią tam płakać nie bede :D
    Co do tego jedzenia uda się uda w końcu. Miałyśmy w przedszkolu dziewczynke która tylko rosół jadła i kanapki z dżemem i to musiał być tylko truskawkowy! Nic więcej. Teraz je już praktycznie wszystko wiec... :) co do bzykania ja jeszcze przed haha :D polozymy synka i zbalamuce męża, dziś wypada 10 dc więc trzeba działać w tym tyg :D
    Ja moją własnie położyłam bo strasznie mi cąły dzień marudzi ... na nerwy strasznie mi działa te marudzenie chyba zrobiłam sie strasznie wrażliwa...teraz siedze pije herbate.
    No działaj tam działaj :D

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

‹‹ 221 222 223 224 225 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ