X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 24 września 2018, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blanka991 wrote:
    dziewczyy blagam o szybka odpowiedz czy jak zrobilam wynik beta i wyszlo mi beta-HCG <0,1 mIU/ml to czy mozliwe ze bd w ciazy test pokazal tak bardzo bardzo bardzo blada kreske a beta taka jak myslicie ??
    O boszz... Nie, nie jesteś w ciazy

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 24 września 2018, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blanka991 wrote:
    dziewczyy blagam o szybka odpowiedz czy jak zrobilam wynik beta i wyszlo mi beta-HCG <0,1 mIU/ml to czy mozliwe ze bd w ciazy test pokazal tak bardzo bardzo bardzo blada kreske a beta taka jak myslicie ??
    Chyba raczej najpierw by wyszła beta a potem test ciążowy, przecież on jest mniej czuły... Więc chyba mało prawdopodobne, albo z testem coś nie tak.

Kattii lubi tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2018, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 14:44 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 25 września 2018, 09:18

19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 24 września 2018, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida91 wrote:
    Chyba raczej najpierw by wyszła beta a potem test ciążowy, przecież on jest mniej czuły... Więc chyba mało prawdopodobne, albo z testem coś nie tak.
    Niektóre myślą że testy ciążowe są bardziej wiarygodne jak beta xD no cóż...

Kattii, Frida91 lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2018, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwoniła położna ;D Mam wizyte w piątek o godzinie 10:00 u mnie w domu , mówiła ze pobierze od razu krew na badanie a potem po tej wizycie bede miala scan... Powiem wam że dużo zrozumiałam przez tel co do mnie powiedziała i aż sie sama zdziwiłam :D Ba dumna jestem haha :D
    Zjadłam obiad teraz wali ode mnie czosnkiem pycha :D

Frida91, Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 24 września 2018, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to super Kattti masz wygodę jak do domu do Ciebie dojedzie :)

Kattii lubi tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
  • Dori1811 Autorytet

Wysłany: 24 września 2018, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba uzupełnić nowe daty Waszych wizyt na pierwszej stronie :)
    Widzę, ze w większości chorujemy- solidarnie :D u mnie dzisiaj apogeum ale nie poddaje się :D
    Fasolkowe mamy, co u siebie obstawiacie chłopak czy dziewuszka? :) bo ja mam takie typy: u Katti i Szczęśliwej będą dziewczynki a u Aduszki chłopak xD zobaczymy kto trafi :P

19ewelaaa89, emi_90, Kattii lubią tę wiadomość

Synek 💙
    img

Problem męski: morfologia 1%
    2 lata starań,Udany cykl po HSG <3
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 24 września 2018, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja obstawiam u szczęśliwej i u Emi dziewczynke, a u Katiii i Aduszki chłopca, nie wiem czemu :p
    Jak u Szczęśliwej jakimś cudem wyjdzie chłopiec, to cała ta teoria z szybkością i wytrwaloscia plemników x i y pójdzie w pizdziet haha
    Dori a jak ty czujesz, ten cykl będzie należał do ciebie? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 16:02

emi_90, Kattii lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2018, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak dziewczynki jutro moja druga wizyta ;)
    Mam nadzieję, że wszysto siè uda i mnie przyjmie... bo to będzie tak pomiędzy pacjentami ;)

Dori u mnie na 100% dziewczyna he he
    U Kattti też mam przeczucie, że dziewczynka :)
    O Aduszce jakoś nie chce mi się myśleć :P
    I jest jeszcze Emi ;) chyba też dziewczyna :D

emi_90, Parodka, Kattii lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2018, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam, że jakoś nie mam przeczuć absolutnie żadnych jeśli chodzi o siebie :D natomiast daję sobie ręce i nogi uciąć, a może nawet i łeb, że u Szczęśliwej Mamusi będzie dziewczynka :D

Szczęśliwa_Mama, Kattii lubią tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 24 września 2018, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Tak dziewczynki jutro moja druga wizyta ;)
    Mam nadzieję, że wszysto siè uda i mnie przyjmie... bo to będzie tak pomiędzy pacjentami ;)

Dori u mnie na 100% dziewczyna he he
    U Kattti też mam przeczucie, że dziewczynka :)
    O Aduszce jakoś nie chce mi się myśleć :P
    I jest jeszcze Emi ;) chyba też dziewczyna :D
    Raczej samych dziewczynek nie będzie :p

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • Dori1811 Autorytet

Wysłany: 24 września 2018, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomniałam o Emi, to stawiam chłopaka ;)
    A u siebie w tym cyklu stawiam brak ciąży, poszłam zdecydowanie w przeziębienie a nie fasolkowanie xD czuje się normalnie, jak co miesiąc, cycki bolą, sutki bolą, brzuch na szczęście jeszcze nie chociaż jakoś w 6-7 dniu już zaczynał jak na okres ale przestał na szczęście bo już się bałam ze będzie tak jak 3 cykle temu ze bolał od owulacji do okresu i tak oooo....

emi_90 lubi tę wiadomość

Synek 💙
    img

Problem męski: morfologia 1%
    2 lata starań,Udany cykl po HSG <3
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 24 września 2018, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Kattti samopoczucie do kitu :( przez przeziębienie i tą pogodę marną, a ciążowo znośnie, dzisiaj nawet patrzę, że mam apetyt lepszy ;)

Anusiak, a jak z tą szwagierką? Da się wytrzymać? Czy znowu jakieś fochy stroi?
    ona chwilowo cisza.to chłop zaczał.w ciagu niedzieli i dzis zamieniłam z nim 3 zdania

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2018, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelaaa oczywiście, że mogą wyjść dziewczynki ;) he he
    Aj, abyśmy donosiły szczęśliwie i urodziły zdrowe dzieci to najważniejsze.

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2018, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej ej co to za pogaduchy za moimi plecami pf :D :D :D
    W ogóle mi wróżyc zdrowego silnego chłopca a nie kuzwa ! xD :D Chociaż moja cera mówi że dziewucha bo mam brzydką z trądzikiem...

Szczesliwa wymus zdjecie u nowego jak bedziesz.

Co do Aduszki nie wiem czy którejś z was pisała czy nie ale mi napisała kilka dni temu że jest w szpitalu z dzieckiem po jakimś tam upadku i okazało się że ma borelioze a od forum sie odcieła ponieważ bardzo się boi i siedząc na forum zaczyna się nakrecac w negatywnym znaczeniu no wiecie ze cos sie stanie z fasolką itp. tak po krótce was informuję.

Od jutra mojemu synowi kanapki robie do szkoły... pani mówiła że dzisiaj wypił tylko mleko i na cały dzień to jest nic i wtedy jest bardzo głodny . Mówiła że czasem są dni że cos tam zje ale to i tak za mało na tyle godzin w szkole co siedzi i zapytała czy bym dawała mu kanapki tak wiec bede mu dawac bo ja wole aby chociaż te kanapki zjadł..trudno .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 17:06

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 24 września 2018, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Ej ej co to za pogaduchy za moimi plecami pf :D :D :D
    W ogóle mi wróżyc zdrowego silnego chłopca a nie kuzwa ! xD :D Chociaż moja cera mówi że dziewucha bo mam brzydką z trądzikiem...

Szczesliwa wymus zdjecie u nowego jak bedziesz.

Co do Aduszki nie wiem czy którejś z was pisała czy nie ale mi napisała kilka dni temu że jest w szpitalu z dzieckiem po jakimś tam upadku i okazało się że ma borelioze a od forum sie odcieła ponieważ bardzo się boi i siedząc na forum zaczyna się nakrecac w negatywnym znaczeniu no wiecie ze cos sie stanie z fasolką itp. tak po krótce was informuję.

Od jutra mojemu synowi kanapki robie do szkoły... pani mówiła że dzisiaj wypił tylko mleko i na cały dzień to jest nic i wtedy jest bardzo głodny . Mówiła że czasem są dni że cos tam zje ale to i tak za mało na tyle godzin w szkole co siedzi i zapytała czy bym dawała mu kanapki tak wiec bede mu dawac bo ja wole aby chociaż te kanapki zjadł..trudno .
    Toć ja mówiłam że u ciebie widze chłopca :D
    A swoją drogą to kurr... Nie mogła tego na forum napisać wszystkim. No masakra :/ mi sie wydaje że to może być ściema..
    Katiii rozkręci się jeszcze z jedzeniem spokojnie. Może po prostu potrzebuje więcej czasu.

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2018, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I wszystkie poszły sie bzykac i zostawiły mnie samą :(

Nie wnikam w to czy mogła wejsc czy nie mogła wejsc i napisać na wątku.... Myslisz że byłaby wstanie sciemiac tak o swoim dziecku ?
    No kazala przynosic kanapki wiec nie wiem czy beda próbowac mu dawac dalej obiady czy też nie... nic na siłe mówie , może kiedy się uda :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 20:03

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 24 września 2018, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    I wszystkie poszły sie bzykac i zostawiły mnie samą :(

Nie wnikam w to czy mogła wejsc czy nie mogła wejsc i napisać na wątku.... Myslisz że byłaby wstanie sciemiac tak o swoim dziecku ?
    No kazala przynosic kanapki wiec nie wiem czy beda próbowac mu dawac dalej obiady czy też nie... nic na siłe mówie , może kiedy się uda :D
    Nie wiem czy byłaby w stanie czy nie, ale wiem że niektóre mogą sie posunąć do wszystkiego. Z resztą kij jej w oko, nie chce to nie trudno. Ja za nią tam płakać nie bede :D
    Co do tego jedzenia uda się uda w końcu. Miałyśmy w przedszkolu dziewczynke która tylko rosół jadła i kanapki z dżemem i to musiał być tylko truskawkowy! Nic więcej. Teraz je już praktycznie wszystko wiec... :) co do bzykania ja jeszcze przed haha :D polozymy synka i zbalamuce męża, dziś wypada 10 dc więc trzeba działać w tym tyg :D

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2018, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dla mnie nadal seks może nie istnieć he he

Kattti dopiero przeczytałam wiadomość od Aduszki...
    To chciałabyś drugiego synka? ;)

Oglądamy bajki na dobranoc i zaraz do łóżek. Normalnie kładę się razem z dzieciakami :P taka jestem padnięta... długo śpię, a i tak o 7 rano wstać nie mogę.

Kattii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2018, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Nie wiem czy byłaby w stanie czy nie, ale wiem że niektóre mogą sie posunąć do wszystkiego. Z resztą kij jej w oko, nie chce to nie trudno. Ja za nią tam płakać nie bede :D
    Co do tego jedzenia uda się uda w końcu. Miałyśmy w przedszkolu dziewczynke która tylko rosół jadła i kanapki z dżemem i to musiał być tylko truskawkowy! Nic więcej. Teraz je już praktycznie wszystko wiec... :) co do bzykania ja jeszcze przed haha :D polozymy synka i zbalamuce męża, dziś wypada 10 dc więc trzeba działać w tym tyg :D
    Ja moją własnie położyłam bo strasznie mi cąły dzień marudzi ... na nerwy strasznie mi działa te marudzenie chyba zrobiłam sie strasznie wrażliwa...teraz siedze pije herbate.
    No działaj tam działaj :D

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

‹‹ 221 222 223 224 225 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ