2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Blanka991 wrote:dziewczyy blagam o szybka odpowiedz czy jak zrobilam wynik beta i wyszlo mi beta-HCG <0,1 mIU/ml to czy mozliwe ze bd w ciazy test pokazal tak bardzo bardzo bardzo blada kreske a beta taka jak myslicie ??
Kattii lubi tę wiadomość
-
Blanka991 wrote:dziewczyy blagam o szybka odpowiedz czy jak zrobilam wynik beta i wyszlo mi beta-HCG <0,1 mIU/ml to czy mozliwe ze bd w ciazy test pokazal tak bardzo bardzo bardzo blada kreske a beta taka jak myslicie ??
Kattii lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualny
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 14:44 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 25 września 2018, 09:18
19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Frida91 wrote:Chyba raczej najpierw by wyszła beta a potem test ciążowy, przecież on jest mniej czuły... Więc chyba mało prawdopodobne, albo z testem coś nie tak.
Kattii, Frida91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzwoniła położna Mam wizyte w piątek o godzinie 10:00 u mnie w domu , mówiła ze pobierze od razu krew na badanie a potem po tej wizycie bede miala scan... Powiem wam że dużo zrozumiałam przez tel co do mnie powiedziała i aż sie sama zdziwiłam Ba dumna jestem haha
Zjadłam obiad teraz wali ode mnie czosnkiem pychaFrida91, Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
Trzeba uzupełnić nowe daty Waszych wizyt na pierwszej stronie
Widzę, ze w większości chorujemy- solidarnie u mnie dzisiaj apogeum ale nie poddaje się
Fasolkowe mamy, co u siebie obstawiacie chłopak czy dziewuszka? bo ja mam takie typy: u Katti i Szczęśliwej będą dziewczynki a u Aduszki chłopak xD zobaczymy kto trafi19ewelaaa89, emi_90, Kattii lubią tę wiadomość
-
A ja obstawiam u szczęśliwej i u Emi dziewczynke, a u Katiii i Aduszki chłopca, nie wiem czemu :p
Jak u Szczęśliwej jakimś cudem wyjdzie chłopiec, to cała ta teoria z szybkością i wytrwaloscia plemników x i y pójdzie w pizdziet haha
Dori a jak ty czujesz, ten cykl będzie należał do ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 16:02
emi_90, Kattii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak dziewczynki jutro moja druga wizyta
Mam nadzieję, że wszysto siè uda i mnie przyjmie... bo to będzie tak pomiędzy pacjentami
Dori u mnie na 100% dziewczyna he he
U Kattti też mam przeczucie, że dziewczynka
O Aduszce jakoś nie chce mi się myśleć
I jest jeszcze Emi chyba też dziewczynaemi_90, Parodka, Kattii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Tak dziewczynki jutro moja druga wizyta
Mam nadzieję, że wszysto siè uda i mnie przyjmie... bo to będzie tak pomiędzy pacjentami
Dori u mnie na 100% dziewczyna he he
U Kattti też mam przeczucie, że dziewczynka
O Aduszce jakoś nie chce mi się myśleć
I jest jeszcze Emi chyba też dziewczyna
-
Zapomniałam o Emi, to stawiam chłopaka
A u siebie w tym cyklu stawiam brak ciąży, poszłam zdecydowanie w przeziębienie a nie fasolkowanie xD czuje się normalnie, jak co miesiąc, cycki bolą, sutki bolą, brzuch na szczęście jeszcze nie chociaż jakoś w 6-7 dniu już zaczynał jak na okres ale przestał na szczęście bo już się bałam ze będzie tak jak 3 cykle temu ze bolał od owulacji do okresu i tak oooo....emi_90 lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Kattti samopoczucie do kitu przez przeziębienie i tą pogodę marną, a ciążowo znośnie, dzisiaj nawet patrzę, że mam apetyt lepszy
Anusiak, a jak z tą szwagierką? Da się wytrzymać? Czy znowu jakieś fochy stroi? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEj ej co to za pogaduchy za moimi plecami pf
W ogóle mi wróżyc zdrowego silnego chłopca a nie kuzwa ! xD Chociaż moja cera mówi że dziewucha bo mam brzydką z trądzikiem...
Szczesliwa wymus zdjecie u nowego jak bedziesz.
Co do Aduszki nie wiem czy którejś z was pisała czy nie ale mi napisała kilka dni temu że jest w szpitalu z dzieckiem po jakimś tam upadku i okazało się że ma borelioze a od forum sie odcieła ponieważ bardzo się boi i siedząc na forum zaczyna się nakrecac w negatywnym znaczeniu no wiecie ze cos sie stanie z fasolką itp. tak po krótce was informuję.
Od jutra mojemu synowi kanapki robie do szkoły... pani mówiła że dzisiaj wypił tylko mleko i na cały dzień to jest nic i wtedy jest bardzo głodny . Mówiła że czasem są dni że cos tam zje ale to i tak za mało na tyle godzin w szkole co siedzi i zapytała czy bym dawała mu kanapki tak wiec bede mu dawac bo ja wole aby chociaż te kanapki zjadł..trudno .Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 17:06
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Kattii wrote:Ej ej co to za pogaduchy za moimi plecami pf
W ogóle mi wróżyc zdrowego silnego chłopca a nie kuzwa ! xD Chociaż moja cera mówi że dziewucha bo mam brzydką z trądzikiem...
Szczesliwa wymus zdjecie u nowego jak bedziesz.
Co do Aduszki nie wiem czy którejś z was pisała czy nie ale mi napisała kilka dni temu że jest w szpitalu z dzieckiem po jakimś tam upadku i okazało się że ma borelioze a od forum sie odcieła ponieważ bardzo się boi i siedząc na forum zaczyna się nakrecac w negatywnym znaczeniu no wiecie ze cos sie stanie z fasolką itp. tak po krótce was informuję.
Od jutra mojemu synowi kanapki robie do szkoły... pani mówiła że dzisiaj wypił tylko mleko i na cały dzień to jest nic i wtedy jest bardzo głodny . Mówiła że czasem są dni że cos tam zje ale to i tak za mało na tyle godzin w szkole co siedzi i zapytała czy bym dawała mu kanapki tak wiec bede mu dawac bo ja wole aby chociaż te kanapki zjadł..trudno .
A swoją drogą to kurr... Nie mogła tego na forum napisać wszystkim. No masakra mi sie wydaje że to może być ściema..
Katiii rozkręci się jeszcze z jedzeniem spokojnie. Może po prostu potrzebuje więcej czasu.Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI wszystkie poszły sie bzykac i zostawiły mnie samą
Nie wnikam w to czy mogła wejsc czy nie mogła wejsc i napisać na wątku.... Myslisz że byłaby wstanie sciemiac tak o swoim dziecku ?
No kazala przynosic kanapki wiec nie wiem czy beda próbowac mu dawac dalej obiady czy też nie... nic na siłe mówie , może kiedy się udaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 20:03
-
Kattii wrote:I wszystkie poszły sie bzykac i zostawiły mnie samą
Nie wnikam w to czy mogła wejsc czy nie mogła wejsc i napisać na wątku.... Myslisz że byłaby wstanie sciemiac tak o swoim dziecku ?
No kazala przynosic kanapki wiec nie wiem czy beda próbowac mu dawac dalej obiady czy też nie... nic na siłe mówie , może kiedy się uda
Co do tego jedzenia uda się uda w końcu. Miałyśmy w przedszkolu dziewczynke która tylko rosół jadła i kanapki z dżemem i to musiał być tylko truskawkowy! Nic więcej. Teraz je już praktycznie wszystko wiec... co do bzykania ja jeszcze przed haha polozymy synka i zbalamuce męża, dziś wypada 10 dc więc trzeba działać w tym tygKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA dla mnie nadal seks może nie istnieć he he
Kattti dopiero przeczytałam wiadomość od Aduszki...
To chciałabyś drugiego synka?
Oglądamy bajki na dobranoc i zaraz do łóżek. Normalnie kładę się razem z dzieciakami taka jestem padnięta... długo śpię, a i tak o 7 rano wstać nie mogę.Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Nie wiem czy byłaby w stanie czy nie, ale wiem że niektóre mogą sie posunąć do wszystkiego. Z resztą kij jej w oko, nie chce to nie trudno. Ja za nią tam płakać nie bede
Co do tego jedzenia uda się uda w końcu. Miałyśmy w przedszkolu dziewczynke która tylko rosół jadła i kanapki z dżemem i to musiał być tylko truskawkowy! Nic więcej. Teraz je już praktycznie wszystko wiec... co do bzykania ja jeszcze przed haha polozymy synka i zbalamuce męża, dziś wypada 10 dc więc trzeba działać w tym tyg
No działaj tam działaj19ewelaaa89 lubi tę wiadomość