2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Cholera ale mam tak pierwszy raz chociaz powiem szczerze ze bylo na ostro i moze stad...
Sorka za doslownosc . Ale dziwne troche ... a dostalam geberalnie tego krwawienia tak kilka dobrych h po tym -
Kattii wrote:Ale to totalna bzdura to co mówi ta babka... usg to żadne RODO ...jakas pojebana.. z jej gadki wynika ze nikomu usg nie daje wtf
Kattii to samo pomyślałam ale Szczęśliwa jej tego nie może powiedzieć bo jeszcze przez co najmniej kilka miesięcy muszą sie widywać hehe.
Jak jest dobrym lekarzem to szkoda by było ją do siebie zniechęcaćKattii lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Tak jak pisalam czasem zaboli mnie lekko jak na okres
W sumie ja tez bylam po stosunku wieczornym i nastepnego dnia jak wrocilam z zakupami polecialo ze mnie i tez nie wiem co to bylo
-
nick nieaktualnyParodka wrote:Ja umiem tak komunikatywnie, więc pewnie nie wystarczy
-
Napisałam Ci na priv mojego maila. Wyślij mi zdjęcie tej czytanki to pomogę.
W sumie to teraz przypomniało mi się, że Ty umiesz wysyłać tutaj zdjęcia bez konieczności podawania maila, tylko ja jestem taką sierotką że linki wklejam hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 18:49
Kattii lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
nick nieaktualnyParodka wrote:Napisałam Ci na priv mojego maila. Wyślij mi zdjęcie tej czytanki to pomogę.
W sumie to teraz przypomniało mi się, że Ty umiesz wysyłać tutaj zdjęcia bez konieczności podawania maila, tylko ja jestem taką sierotką że linki wklejam hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 19:09
Parodka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kattii wrote:wow i ty mówisz że komunikatywny tylko potrafisz ? lol serio
Mega dzięki serio !
Bo ja myślałam że pewnie masz jakieś pismo do przetłumaczenia albo coś podobnego. Z książeczkami dla dzieci spokojnie daję radę haha. Nie ma za co19ewelaaa89, Kattii lubią tę wiadomość
19.08.2013 synek
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNajdłuzsza noc mojego życia Z tego całego stresu spać nie mogłam,co chwile się budziłam zerkajac na zegarek a czas stał w miejscu do tego noga mnie bolala i boli o godzinie 6 wstałam z wyra bo juz nie wyrobiłam udajac ze spie , zrobilam sobie herbate i kanapke. Syn wstal kilka min po mnie bo chyba slyszal że woda sie gotuje i to jego pora mniej wiecej kiedy przychodzi do nas do lozka i lezy czekajac na pozwolenie pojscia do salonu wiec wstal i od razu poszedl skoro juz nie spie.
Nie jestem w stanie opisac tego co czuje i jak czuje....to gorsze uczucie niz zafiksowanych histeryczek -
nick nieaktualnyParodka wrote:Kochana już niedługo będziesz po wszystkim! To tylko parę godzin
Znajomi mają po nas przyjechac o 9:20Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 07:39