2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dobra żyje zatrula mi tylko tego zęba, mówiła że jak nie boli to mam przyjść wyrwać po porodzie. Mam jeszcze dwa ubytki ale malutkie i dobrze niech mi porobi wszystko i bedzie z głowy. Dziś mi ogarnęła dwa zeby za jednym zamachem i bez znieczulenia, jestem z siebie dumna haha
osi, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
19ewelaaa89 wrote:Dobra żyje zatrula mi tylko tego zęba, mówiła że jak nie boli to mam przyjść wyrwać po porodzie. Mam jeszcze dwa ubytki ale malutkie i dobrze niech mi porobi wszystko i bedzie z głowy. Dziś mi ogarnęła dwa zeby za jednym zamachem i bez znieczulenia, jestem z siebie dumna haha
No i super, dzielna babka jesteś19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO kurczaki, po całym dniu w pracy w końcu w domu z gorącą herbatą i tu tyle do przeczytania
Mnie już przeszły opory przed dentystą, ale dla spokoju zawsze biorę znieczulenie. Chociaż powiem Wam, że jednego zęba miałam tak wrażliwego, że końska dawka nie pomogła i tak czułam wszystko co się dzieje. Brrrr. Nie wspominając już o tym, że część buźki miałam "odłączone"na pół dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 07:34
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOsi no to super jak nie chorują
Ja jestem szczęśliwa, że mimo częstych przeziębień, inhalacje i syrop pomagał, bez antybiotyku
A jaką działalność chciałabyś założyć?
Ewelaaa no ja rano gorsze mdłości, ale za to o 20 padam na twarz i normalnie idę spać z dzieciakamiosi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOsi ja 3 ciążę mam mdłości, wymioty, brak apetytu i wrażliwość na zapachy.
Perfumy schowane głęboko w szufladzie he he
Właśnie robię gofry chce któraś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 17:38
19ewelaaa89, Ancyskowa lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa ja goframi nigdy nie pogardzę widzę ze zajrzałam w najbardziej odpowiednim momencie
Ja za godzinkę kończę prace, jeszcze jutro do 14 i jadę do przyjaciółki do Wwa na imprezę a w niedziele ruszamy ekipa na targi ślubne to będzie dobry weekend !19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny