2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Osi o to młoda jesteś ja 33
No właśnie, siedzenie bezczynnie... nie pamiętam kiedy to było he he
Ja aktualnie mam powera, więc wykorzystałam to na sprzątanie. Teraz biorę się za prasowanie -
nick nieaktualnyemi_90 wrote:Kattii dopisałam jeszcze co mogłam na priv i już więcej nic nie wymyślę kurczę to jest jakaś masakra, żeby po polsku nie można było nawet dojść o co chodzi w zadaniu, a ma to rozwiązać dziecko
emi_90 lubi tę wiadomość
-
19ewelaaa89 wrote:Osi witaj, to jesteśmy rówieśniczkami :p a ja siedze jak na szpilkach i stresuje sie jak głupia przed dentysta. Nienawidzę chodzić do stomatologa brr
Oj, ja też nie lubię dentysty, zawsze biorę znieczulenie, żeby się nie stresować
-
Hej robaczki .
Kattii jak masz jakis interes to smialo pisz na priv jak ostatnio chetnie pomoge na tyle ile umiem .
Ja co do wozkow to lubie 3w1 . Taki mielismy kupiony dla malego i dla drugiego dziecka koedys tez bedzie . Camarello sevilla mamy. chociaz zakochana jestem w q cos tam tych wozkach ale tylko jeden model . Teraz nie pamietam z ttm ze kur***sko drogie sa .
Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
W ogole to witam nowe mamuski . Mam nadzieje ze zaklimatyzujecie sie u Nas dobrze i powodzonka w staraniach .
Raju ale mialam dzis zapierdziel w pracy , szok . Ale zapierdzielalam jak motorek hahaha . Poszlam na malw zakupy po pracy a potem jeszcze dziabnelam trening godzinny i jestem po prostu pelna energii i dumna z siebie ze w koncu sie zebralam po przerwie znow do cwiczen . motywacja narazie jest , oby zapal nie oslabl bo mam cel.
Teraz w wannie wygrzewam cialko .Szczęśliwa_Mama, Parodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Hej robaczki .
Kattii jak masz jakis interes to smialo pisz na priv jak ostatnio chetnie pomoge na tyle ile umiem .
Ja co do wozkow to lubie 3w1 . Taki mielismy kupiony dla malego i dla drugiego dziecka koedys tez bedzie . Camarello sevilla mamy. chociaz zakochana jestem w q cos tam tych wozkach ale tylko jeden model . Teraz nie pamietam z ttm ze kur***sko drogie sa .
Mogę ci podesłać może ty wpadniesz na pomysł o co chodziemi_90 lubi tę wiadomość
-
Bebetto Luca mi się podobał dla pierworodnej oj zakochana byłam
Ogólnie się wkurzyłam bo mój gin nie kieruje mnie na badania po poronieniu i muszę iść prywatnie do innego ale znów jak mnie prywatny skieruje na badania to będę płacić ehh
Od jutra znów zaczynam mierzyć temperatury bo po poronieniu miałam okres 8dni
Teraz muszę unikać ciąży jak ognia zmieniam pracę i nie jestem fizycznie gotowa na kolejnego bobasa
Ale w 2019 napewno zajde w ciążę by tabroznica aż tak wielka nie byłaSzczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczka 91 wrote:Bebetto Luca mi się podobał dla pierworodnej oj zakochana byłam
Ogólnie się wkurzyłam bo mój gin nie kieruje mnie na badania po poronieniu i muszę iść prywatnie do innego ale znów jak mnie prywatny skieruje na badania to będę płacić ehh
Od jutra znów zaczynam mierzyć temperatury bo po poronieniu miałam okres 8dni
Teraz muszę unikać ciąży jak ognia zmieniam pracę i nie jestem fizycznie gotowa na kolejnego bobasa
Ale w 2019 napewno zajde w ciążę by tabroznica aż tak wielka nie była -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmi mdłości mi nie przeszły, ale nie wymiotowałam dzisiaj
Ewelaaa powodzenia u dentysty
Osi ja nie lubię prasować wrrrr prasuję tylko ubrania córci do przedszkola. To kilka bluzeczek, legginsów i sukienek. Nie ma tragedii, ale jednak trzeba się zebrać.
Synek chodzi do przedszkola?
Dori wspaniałej podróży życzę
Staraczka91 no ja też się zakochałam w Bebetto Luca 5 lat temu he he Do tej pory mi się podoba i dlatego go nie wymieniam na inny
Kattti, aż w głowę zachodzę czego te biedne 4 latki muszą się nauczyć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2018, 19:42
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Emi mdłości mi nie przeszły, ale nie wymiotowałam dzisiaj
Ewelaaa powodzenia u dentysty
Osi ja nie lubię prasować wrrrr prasuję tylko ubrania córci do przedszkola. To kilka bluzeczek,legginsów i sukienek. Nie ma tragedii, ale jednak trzeba się zebrać.
Synek chodzi do przedszkola?
Dori wspaniałej podróży życzę
Staraczka91 no ja też się zakochałam w Bebetto Luca 5 lat temu he he Do tej pory mi się podoba i dlatego go nie wymieniam na inny
Kattti, aż w głowę zachodzę czego te biedne 4 latki muszą się nauczyć...
Tego + 5 książek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/075a959b3278.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/811113dc4cc3.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ca15c356f37c.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2018, 19:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny