2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa odzywaczajam młodego od smoczka...wczoraj rano przy nim wyrzucilam i powiedziałam że pani zabrała bo jest duzym chłopcem i nie potrzebuje.
Rano kilka razy się upomniał o smoczek... potem przed wyjsciem do sklepu też wiec ustalilismy że dostanie traktor ktory tak bardzo chcial ale smoczka nie bedzie juz miał... i potem popoludniu dostał gorączki i teraz nie wiem czy to z tesknoty za smoczkiem czy jak i w nocy też dostał gorączkę fakt po syropie mu zniknela ale juz zaczyna mnie to niepokoic. Dzisiaj z rana cisza dopiero przed chwilą mówi do mnie że smoczka nie ma ? a ja mówie że nie ma pani zabrała bo jesteś duzy chłopiec i poczedł z siostra do pokoju sie bawic...Wiec jak narazie tragedni nie ma chociaz on widzi że młoda ma smoczek i też mu to sie przypomina ale jesli bedzie tak jak jest to kwestia mysle max tygodnia i zupelnie zapomni. I tak dobrze że zasnał bez smoczka hehe
Tak wiem zaraz bedzie zdziwienie jak to 4 latek i smoczek ...no niestety z moim mlodym wiekszosc spraw przychodzi duzo pozniej. Chociaż on nie wychodzil ze smoczkiem na miasto,zakupy ,plac zabaw tylko bral go w domu i do spania w szkole tez byl bez wiec mowie skoro caly dzien w szkole daje rade to znaczy ze wcale go nie potrzebuje. Mam tylko nadzieje że znowu mi nie zachoruje bo do szkoly w poniedzialek a przeciez teraz mieli tydzien wolnego.
Mój mąż weekendy ma wolne i od poniedzialku znowu ma przyjsc. Ta cała kobieta co sie zajmuje przyjmowaniem i zalatwianiem ludzi tam do pracy powiedziala ze dostala drugiego maila z pochwalą... wczoraj bylo 2 polaków nowych tam też ale z nich nie są zadowoleni. Ogólnie powiedziała że z takimi pochwałami to ona jest na 96% pewna ze po miesiacu dadza mu kontrakt na stałe także zobaczymy.
Zakrecona znikneła po mojej wiadomosci na priv haha chyba przeraziło ja to co młody musi sie nauczyc do szkoły xDWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2018, 09:39
19ewelaaa89, osi lubią tę wiadomość
-
Katti pewnie gorączka nie była od smoczka.ja cie rozumiem z nim szwagierki najstarsy długo chodził z pieluchą tetrową w ręce.była dla niegoo ważna jak przytulaczek a potem sam ja wyrzucił.nie zabierał jej do przedszkola ale w domu się z nia nie rozstawał.pewnie dla twojego syna było podobnie ze smokiem.super że chwalą twojego męża.widac że doceniają go i jego prace.na temat edukacji nie będe się wypowiadac.młoda wczoraj przyniosła że ma zrobic na 5 listopada kotylion do szkoły w sumie że rodzice mają zrobic.jakby nie mogli zrobic tego na plastyce w szkole
19ewelaaa89, Kattii lubią tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o moje przedszkole to koleżanka pisała że mają wolne, co za tym idzie placówka jest zamknięta.
Katii rozumiem cię doskonale, mój z kolei nie rozstaje się z pieluszka. Nie dość że do spania to i w ciągu dnia ciąga ja po domu i się do niej przytula. Nie widzę w tym nic złego, ma taką potrzebę to nosi, przyjdzie czas i pora to sam ją odstawi tak samo bedzie z twoim synkiem, małymi kroczkami do celuKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFajnie że do tego tematu tak podchodzicie bo z reguły to się słyszy krytyke jak to 4 lata smoczek,pielucha itp takie pitolenie... a każde dziecko jest inne i chociazby nie wiadomo co sie robiło nie które dzieci nie dadzą się tak szybko odnauczyc. Ja podjełam tą decyzje ze względu rozwoju mowy tylko i wyłącznie bo jak smoczek ciagle w buzi to tak jakby sie zatykal a tak moze mu to pomoże jakos wiecej mówic w domu i jakos to pojdzie do przodu.
Obecnie to czekam na listy do logopedy dla syna i dla córki . -
czyli na 100 procent nasza szkoła bedzie miała wolne chodz jeszcze nie dawali znac.nie pasi mi to.bo tyle dni wolnych nie dostane w pracy.juz wczoraj zgłaszałam szefowej że 2 mnie nie ma bo szkoła ma wolne i sobie odrabiaja.a gdzie jeszcze 12 bym musiała wziac gdzie 14 i 15 potrzebuje bo mam dentyste a córka poradnie psychologiczna
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Hejka.
Rano bez mdłości, więc wysprzątałam chałupę i zaraz moja siostra przyjedzie na kawkę
Miłej soboty życzę
Szczęśliwa, mogę zapytać o Twoją 3-cią ciążę? Ile cykli minęło, zanim udało Ci się zajść?Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyosi wrote:Szczęśliwa, mogę zapytać o Twoją 3-cią ciążę? Ile cykli minęło, zanim udało Ci się zajść?
19ewelaaa89, osi, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyosi wrote:Kati, moje dzieci bezsmoczkowe, ale za to mój Syn z pieluchą prawie 3 lata chodził. Też się nasłuchałam, że taki duży i jeszcze w pampku... A zrezygnował z dnia na dzień sam, bez naciskania. Także głowa do góry, każde dziecko idzie swoim tokiem. Trzymam kciuki za odstawienie
Ja znów próbuję odstawić moją Małą od cycka, cycujemy tylko w nocy, ale co się umorduję, to moje... najchętniej by spała z nim w buzi, a ja karmię na siedząco, bo na leżąco nie umiem i nie lubię, więc mnie to wkurza na maksa... Z jednej strony uwielbiam karmić, a z drugiej już mam tego po dziurki w nosieSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
emi_90 wrote:Szczęśliwa Mamusia za 1 razem i z tego co pamiętam to chyba każda z jej 3 ciąż udała się w 1 cs, prawda Szczęśliwa Mamusia?
emi_90, osi, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyosi wrote:Szczęśliwa, mogę zapytać o Twoją 3-cią ciążę? Ile cykli minęło, zanim udało Ci się zajść?
ciezko em nazwac zajesciem kiedy serduszkowali 5 dni przed owu gdzie byla pewna ze nic z tego nie bedzie pewnie sama bym tak myslala ... no ale jej facet ma te mega silne plemniki ktore 5 dni wytrwaly
Zaszła za pierwszym cyklem tak ogolnieemi_90, osi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyosi wrote:No to faktycznie szczęściara pozazdrościć plemników mężowi
Dokładnie! a Jej zdrówka i super turbo komórki jajowej
Ale może faktycznie w 2019 r. się uda i będzie u mnie pierwsza ciąża!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2018, 14:31
osi, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczęta pewnie, że się uda!!!
Ja też mam taką nadzieję i wierzę w to.
Mój M. się ze mną solidaryzuje i mówi mi dziś rano tak: "Jak Ty się idziesz przebadać, to i ja pójdę od razu. Zobaczymy jak się mają moje robaczki" haha Ale to bardzo miłe, że facet taki od razu chętny do badania.Ag1988, 19ewelaaa89, Parodka lubią tę wiadomość