2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ancyskowa wrote:Dziewczęta
pewnie, że się uda!!!
Ja też mam taką nadzieję i wierzę w to.
Mój M. się ze mną solidaryzuje i mówi mi dziś rano tak: "Jak Ty się idziesz przebadać, to i ja pójdę od razu. Zobaczymy jak się mają moje robaczki" hahaAle to bardzo miłe, że facet taki od razu chętny do badania.
bo zazwyczaj dla faceta jakiekolwiek badania to ostatecznośc niestety...
Ancyskowa lubi tę wiadomość
-
Kuku.
Kattii Ja nawet jej nie zobaczylam do tej pory . Wybacz ale abaolutnie nie mialam czasu . Nawet dzis do poludnia bylam w pracy . Wracajac zakupy robilam oczywiscie glowa chust wie gdzie bo polowe zapomnialam ...a do teraz gotowalam , sprzatalam , zamawialismy bilety do Pl i odprawialam meza do pracy. Teraz kolacja dla mlodego i zaraz w kapiel i w koncu usiade obejrze tv wiecie ... 1,5 miesiaca praktycznie zero tv . A bedzie fajny film na hbo jumanji czy jakos tak ten z 2017 co w kinach leci . Bylam na nim jak wyszedl i swietny jest wiec chetnie wykapie sie i z herbatka zasiade przed nim
a pozniej spac.
Jeden dzien wolnego to moze pospie troszke , chociaz do 8 a nie do 4 jak codzien . -
nick nieaktualnyosi wrote:Szczęśliwa, mogę zapytać o Twoją 3-cią ciążę? Ile cykli minęło, zanim udało Ci się zajść?
Ja też uwielbiam karmić piersią. Karmiłam po 13 miesięcy
Tyle, że Kornelka w nocy nie budziła się na cycusia, a Maciek potrafił 4-5 razy, więc się umordowałam... też nie lubię karmić na leżąco i nie śpię z dzieckiem, bo zwyczajnie mi nie wygodnietakże zawsze na siedząco karmiłam i odkładałam do łóżeczka
Kochana ja mam te szczęście, że w trzech ciążach za pierwszym razem zachodziłamosi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Ja też uwielbiam karmić piersią. Karmiłam po 13 miesięcy
Tyle, że Kornelka w nocy nie budziła się na cycusia, a Maciek potrafił 4-5 razy, więc się umordowałam... też nie lubię karmić na leżąco i nie śpię z dzieckiem, bo zwyczajnie mi nie wygodnietakże zawsze na siedząco karmiłam i odkładałam do łóżeczka
Kochana ja mam te szczęście, że w trzech ciążach za pierwszym razem zachodziłam
To pozazdrościć
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Ja też uwielbiam karmić piersią. Karmiłam po 13 miesięcy
Kochana ja mam te szczęście, że w trzech ciążach za pierwszym razem zachodziłamnajlepszy czas w zyciu i plakalam bardzo jak przestalam . Mysle ze karmilabym jeszcze kilka miesiecy gdyby nie pewne sprawy w mojej glowie .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKattti no na początku i mnie bardzo bolały sutki... jęczałam z bólu jak przystawiałam do piersi. Ale purelan z Medeli pomógł, zahartowałam sutki i do końca karmienia to już sama przyjemność
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 09:27
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi niestety nie było dane karmić, maluch pod respiratorem 2 tygodnie, ściągałam pokarm laktatorem i początkowo dostawał mój pokarm przez sondę, a potem butelką bo tak mniej się męczył oddychaniem przy jedzeniu. Z dnia na dzień pokarmu było coraz mniej, jak wyszliśmy ze szpitala w cyckach miałam już pustki niestety
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Emi czemu synek pod respiratorem leżał? Współczuję
przewieziono go z naszego szpitala do CZD w Wawie i dopiero tam go odratowali, stan był bardzo ciężki. Na szczęście wszystko się dobrze skończyło
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny