2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWczoraj z tymi burakami cały dzień się mordowałam z przerwami na zrobienie obiadu i zabawę z dzieciakami
Wszystko mnie wieczorem bolało
Kornelce wczoraj wyskoczyła opryszczka
Dzisiaj rano powiększyła się i mówię zostawię dzieciaka w domu. Naklejam jej plasterek compeed na opryszczkę. Przynajmniej Maćka nie zarazi i nie rozsieje sobie. Bo np dotknęłaby opryszczki i potarła oko i mogłoby być nieciekawie
Mąż kupi jakąś maść, to posmaruje na noc i syrop Neosine antywirusowy, podobno opryszczka szybciej się goi
A tak to rano śniadanie jadłam z mdłościami
Teraz się położyłam i jak lepiej się poczuję to pogram w jakąś grę z dzieciaczkami uwielbiamy grać
Już pod choinkę dla Kornelki wyczaiłam super grę z Egmontu Kolorowe Biedronki 4+ -
nick nieaktualnyJa nie wiem co kupie i czy w ogole kupie cos pod choinkę bo jednak ostatnio dostali hulajnogi i nie takie jakieś byle jakie tylko jedne z lepszych ze swiatelkami w kolkach kauczukowych i deska wzmacniana na ktorej sie stoi po 50f za szt dalismy wiec wyszlo nam 100f te same modele tyle ze inne kolory kilka dni wczesniej dostali samochody,lalki itp za wszystko tez 100f dalismy...ostatnio mlodemu kupilam z lego city bo sobie wybral taki lesny traktor wzamian za smoczka i poki co jest powodzenie ... wczoraj ani razu nie zawolal smoczka. Ogólnie w planie mam wyrobic nowy paszport kiedy w szkole bedzie znowu wolne bo wtedy moglabym na spokojnie jechac do londynu bez obawy ze nie bedzie mial kto odebrac syna ze szkoly a to tez podroz ze 100f + paszport....ogolnie klamotów dzieciaki mają pelno jak nie klocki duplo to pelno samochodów,misiów,lalek i inne i wszystko tak naprawde się wala po podlodze po za samochodami bo syn codziennie nimi sie bawi a klockami to corka.
Mojemu mlodemu w tablecie dosc dawno poszla szybka niby dziala ale no jest w kilku miejscach uszkodzone i mysle czy nie lepiej mu wymienic na nową lub kupic taki sam chociaz wychodzi 2 razy drozej.
U moich takie gry planszowe by nie przeszly - moje dzieci mają je zwyczajnie gdziesWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 10:47
-
Nadrobione. Wybaczcie, nie mam czasu pisać ostatnio. W tym cyklu u mnie znowu nici jesli chodzi o starania, za ok tydzień okres i wiem ze go dostanę, tak jakoś czuję. Ale za to w tym miesiacu az tak nie swiruje,moze dlatego ze troche odpuscilam i przestalam mierzyc temperaturę. Waham się czy nie pójść po okresie do gina, tylko czy nie powie ze za wczesnie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 12:55
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnyParodka wrote:Nadrobione. Wybaczcie, nie mam czasu pisać ostatnio. W tym cyklu u mnie znowu nici jesli chodzi o starania, za ok tydzień okres i wiem ze go dostanę, tak jakoś czuję. Ale za to w tym miesiacu az tak nie swiruje,moze dlatego ze troche odpuscilam i przestalam mierzyc temperaturę. Waham się czy nie pójść po okresie do gina, tylko czy nie powie ze za wczesnie?
Idź do lekarza, jak tak czujesz! Mnie jeden odprawił z kwitkiem, to poszłam do drugiego. Nasz spokój psychiczny jest najważniejszy! A lepiej już chociażby wcześniej zrobić badania i wiedzieć, czy jest jakiś problem czy nie.Parodka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKattti no co Ty...? U nas to różne gry są hitem. Często w niedzielę gramy całą rodzinką. Mamy specjalną półkę na gry he he od Mistakos po planszówki
No my też na urodziny na prezenty wydaliśmy sporo
Ale nie wyobrażam sobie brak prezentów pod choinką
U nas nawet w święta któryś wujek przebrany jest za Mikołaja, więc dzieciaki wyglądają przez okno, czekają. Potem jaka radość... bezcenneKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, ja dzisiaj z rana zrobiłam w laboratorium badania na jutrzejszą wizytę - chyba zrobi mi jutro gin te usg genetyczne,skoro to 12 tydzień?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 13:10
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattti no co Ty...? U nas to różne gry są hitem. Często w niedzielę gramy całą rodzinką. Mamy specjalną półkę na gry he he od Mistakos po planszówki
No my też na urodziny na prezenty wydaliśmy sporo
Ale nie wyobrażam sobie brak prezentów pod choinką
U nas nawet w święta któryś wujek przebrany jest za Mikołaja, więc dzieciaki wyglądają przez okno, czekają. Potem jaka radość... bezcenne
No tak u mnie to takie rzeczy to są tylko wiesz do obejrzenia i rzucane w kąt i tyle hehe... tutaj to ogolnie tak jest ze te dzieci nie wiedzą co to radosc z gier planszowych ja za dzieciaka lubiałam grac a tutaj to tylko tablety,telefony,komputery ,xbosy,ps-y... sama elektryka ale co sie dziwic jak w szkolach od malego uczone sa z takich rzeczy korzystac... mój mlody to nawet zgadywanie kolorów lub ukladanie odpowiednich ksztaltów na odpowiednie miejsca robil na tablecie w przedszkolu zamiast np zrobic z kolorowych kartek figury i uczyc w taki sposob no ale co poradzić.
Tez nie wyobrazam sobie pusto pod choinką i pewnie cos tam wymysle ale mam tyle pomyslów ze jeszcze nie wiem co heh wszystko zalezy jak z kasa bedzie sie stalo .Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemi_90 wrote:Hej dziewczyny, ja dzisiaj z rana zrobiłam w laboratorium badania na jutrzejszą wizytę - chyba zrobi mi jutro gin te usg genetyczne,skoro to 12 tydzień?
emi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNapewno bedzie wszystko dobrze przy takich objawach które ma to na 100%
PS. Emi pospamilam na priv jak cos .
Chyba ze Zakrecona bedzie wczesniej
Halo ? xDWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 17:51
19ewelaaa89, emi_90 lubią tę wiadomość
-
A ja właśnie siedze na allegro i zamawiam sobie staniki sportowe, bo te już mnie tak cisna że masakra xD te cycki najgorsze u mnie na dzień dzisiejszy, aż tak mrowi:/
No i rzyganko kilkakrotnie dziś zaliczone. Jak to jest ze jednego dnia rewelacja, żadnych mdlosci, a drugiego dnia przytulanie kibla non stopKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:A ja właśnie siedze na allegro i zamawiam sobie staniki sportowe, bo te już mnie tak cisna że masakra xD te cycki najgorsze u mnie na dzień dzisiejszy, aż tak mrowi:/
No i rzyganko kilkakrotnie dziś zaliczone. Jak to jest ze jednego dnia rewelacja, żadnych mdlosci, a drugiego dnia przytulanie kibla non stop -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Noo ja i tak noszę na codzień staniki sportowe, te zwykle fiszbinowe tylko na wyjścia :p no ale z M musze przeskoczyć na L/xl
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Hahaha ja takie nosiłam jak męża szukałam xD a tak na serio jakoś mi w takich niewygodnie :p
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
Kattii wrote:Haha też dobry patent xd ja noszę od zawsze bo mam kompleks ze są za małe haha ale fakt do mega wygodnych nie należą
-
nick nieaktualny