X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2018, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja robiłam bezy i ogólnie nie bardzo się dzisiaj czułam a musiałam prasowac

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2018, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj z tymi burakami cały dzień się mordowałam z przerwami na zrobienie obiadu i zabawę z dzieciakami :)
    Wszystko mnie wieczorem bolało :P

Kornelce wczoraj wyskoczyła opryszczka :(
    Dzisiaj rano powiększyła się i mówię zostawię dzieciaka w domu. Naklejam jej plasterek compeed na opryszczkę. Przynajmniej Maćka nie zarazi i nie rozsieje sobie. Bo np dotknęłaby opryszczki i potarła oko i mogłoby być nieciekawie :/
    Mąż kupi jakąś maść, to posmaruje na noc i syrop Neosine antywirusowy, podobno opryszczka szybciej się goi :/

A tak to rano śniadanie jadłam z mdłościami :(
    Teraz się położyłam i jak lepiej się poczuję to pogram w jakąś grę z dzieciaczkami :) uwielbiamy grać :D
    Już pod choinkę dla Kornelki wyczaiłam super grę z Egmontu Kolorowe Biedronki 4+ ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2018, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem co kupie i czy w ogole kupie cos pod choinkę bo jednak ostatnio dostali hulajnogi i nie takie jakieś byle jakie tylko jedne z lepszych ze swiatelkami w kolkach kauczukowych i deska wzmacniana na ktorej sie stoi po 50f za szt dalismy wiec wyszlo nam 100f te same modele tyle ze inne kolory kilka dni wczesniej dostali samochody,lalki itp za wszystko tez 100f dalismy...ostatnio mlodemu kupilam z lego city bo sobie wybral taki lesny traktor wzamian za smoczka i poki co jest powodzenie ... wczoraj ani razu nie zawolal smoczka. Ogólnie w planie mam wyrobic nowy paszport kiedy w szkole bedzie znowu wolne bo wtedy moglabym na spokojnie jechac do londynu bez obawy ze nie bedzie mial kto odebrac syna ze szkoly a to tez podroz ze 100f + paszport....ogolnie klamotów dzieciaki mają pelno jak nie klocki duplo to pelno samochodów,misiów,lalek i inne i wszystko tak naprawde się wala po podlodze po za samochodami bo syn codziennie nimi sie bawi a klockami to corka.
    Mojemu mlodemu w tablecie dosc dawno poszla szybka niby dziala ale no jest w kilku miejscach uszkodzone i mysle czy nie lepiej mu wymienic na nową lub kupic taki sam chociaz wychodzi 2 razy drozej.
    U moich takie gry planszowe by nie przeszly - moje dzieci mają je zwyczajnie gdzies :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 10:47

• Parodka Autorytet

Wysłany: 29 października 2018, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobione. Wybaczcie, nie mam czasu pisać ostatnio. W tym cyklu u mnie znowu nici jesli chodzi o starania, za ok tydzień okres i wiem ze go dostanę, tak jakoś czuję. Ale za to w tym miesiacu az tak nie swiruje,moze dlatego ze troche odpuscilam i przestalam mierzyc temperaturę. Waham się czy nie pójść po okresie do gina, tylko czy nie powie ze za wczesnie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 12:55

19.08.2013 <3 synek
    Czekamy na drugiego maluszka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2018, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka wrote:
    Nadrobione. Wybaczcie, nie mam czasu pisać ostatnio. W tym cyklu u mnie znowu nici jesli chodzi o starania, za ok tydzień okres i wiem ze go dostanę, tak jakoś czuję. Ale za to w tym miesiacu az tak nie swiruje,moze dlatego ze troche odpuscilam i przestalam mierzyc temperaturę. Waham się czy nie pójść po okresie do gina, tylko czy nie powie ze za wczesnie?

Idź do lekarza, jak tak czujesz! Mnie jeden odprawił z kwitkiem, to poszłam do drugiego. Nasz spokój psychiczny jest najważniejszy! A lepiej już chociażby wcześniej zrobić badania i wiedzieć, czy jest jakiś problem czy nie.

Parodka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2018, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattti no co Ty...? U nas to różne gry są hitem. Często w niedzielę gramy całą rodzinką. Mamy specjalną półkę na gry he he od Mistakos po planszówki ;)

No my też na urodziny na prezenty wydaliśmy sporo :P
    Ale nie wyobrażam sobie brak prezentów pod choinką :)
    U nas nawet w święta któryś wujek przebrany jest za Mikołaja, więc dzieciaki wyglądają przez okno, czekają. Potem jaka radość... bezcenne ;)

Kattii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2018, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, ja dzisiaj z rana zrobiłam w laboratorium badania na jutrzejszą wizytę - chyba zrobi mi jutro gin te usg genetyczne,skoro to 12 tydzień?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 13:10

Kattii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2018, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Kattti no co Ty...? U nas to różne gry są hitem. Często w niedzielę gramy całą rodzinką. Mamy specjalną półkę na gry he he od Mistakos po planszówki ;)

No my też na urodziny na prezenty wydaliśmy sporo :P
    Ale nie wyobrażam sobie brak prezentów pod choinką :)
    U nas nawet w święta któryś wujek przebrany jest za Mikołaja, więc dzieciaki wyglądają przez okno, czekają. Potem jaka radość... bezcenne ;)
    U mnie mąż sie przebiera w drugim pokoju wychodzi przed drzwi i puka wtedy ja mówie do dzieciaków czy otworzą i jest aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uciekanie do pokoju haha ale jak wyciaga prezenty to lecą i biorą a potem brode sciągają aby zobaczyc kto tak ukryty jest za nia :D
    No tak u mnie to takie rzeczy to są tylko wiesz do obejrzenia i rzucane w kąt i tyle hehe... tutaj to ogolnie tak jest ze te dzieci nie wiedzą co to radosc z gier planszowych ja za dzieciaka lubiałam grac a tutaj to tylko tablety,telefony,komputery ,xbosy,ps-y... sama elektryka ale co sie dziwic jak w szkolach od malego uczone sa z takich rzeczy korzystac... mój mlody to nawet zgadywanie kolorów lub ukladanie odpowiednich ksztaltów na odpowiednie miejsca robil na tablecie w przedszkolu zamiast np zrobic z kolorowych kartek figury i uczyc w taki sposob no ale co poradzić.
    Tez nie wyobrazam sobie pusto pod choinką i pewnie cos tam wymysle ale mam tyle pomyslów ze jeszcze nie wiem co heh wszystko zalezy jak z kasa bedzie sie stalo .

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2018, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi_90 wrote:
    Hej dziewczyny, ja dzisiaj z rana zrobiłam w laboratorium badania na jutrzejszą wizytę - chyba zrobi mi jutro gin te usg genetyczne,skoro to 12 tydzień?
    Tak powinien ci zrobic bo mozna z tym czekac do max 13+6 dni z teg co sie orientuje.

emi_90 lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 29 października 2018, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem już moje drogie :D byłam na weekend z synkiem u rodzinki, bo męża nie było dlatego też się nie odzywalam :p oo Emi właśnie ty jutro wizyta, ale zleciało. Trzymam kciuki i dawaj znać po ;)

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2018, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napewno bedzie wszystko dobrze przy takich objawach które ma to na 100% :D

PS. Emi pospamilam na priv jak cos .

Chyba ze Zakrecona bedzie wczesniej :D

Halo ? xD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 17:51

19ewelaaa89, emi_90 lubią tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 29 października 2018, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie siedze na allegro i zamawiam sobie staniki sportowe, bo te już mnie tak cisna że masakra xD te cycki najgorsze u mnie na dzień dzisiejszy, aż tak mrowi:/
    No i rzyganko kilkakrotnie dziś zaliczone. Jak to jest ze jednego dnia rewelacja, żadnych mdlosci, a drugiego dnia przytulanie kibla non stop :D

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2018, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    A ja właśnie siedze na allegro i zamawiam sobie staniki sportowe, bo te już mnie tak cisna że masakra xD te cycki najgorsze u mnie na dzień dzisiejszy, aż tak mrowi:/
    No i rzyganko kilkakrotnie dziś zaliczone. Jak to jest ze jednego dnia rewelacja, żadnych mdlosci, a drugiego dnia przytulanie kibla non stop :D
    Ja leżę bo się obiadu najadlam i kręgosłup mnie boli...też będę musiała kupić bo ciasno mi jakoś przez co ciężko się oddycha

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2018, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emi jak ja byłam 11 tyg i 1 dzień, to powiedział, że CRL jest za małe i jest za wcześnie zrobić usg prenatalne.

emi_90 lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 29 października 2018, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja i tak noszę na codzień staniki sportowe, te zwykle fiszbinowe tylko na wyjścia :p no ale z M musze przeskoczyć na L/xl

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2018, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Noo ja i tak noszę na codzień staniki sportowe, te zwykle fiszbinowe tylko na wyjścia :p no ale z M musze przeskoczyć na L/xl
    Ja noszę zwykłe z dużym pusch-apem nie wiem jak to się pisze ale chyba każda wie o co chodzi xd

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 29 października 2018, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha ja takie nosiłam jak męża szukałam :D xD a tak na serio jakoś mi w takich niewygodnie :p

Kattii, emi_90 lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2018, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Hahaha ja takie nosiłam jak męża szukałam :D xD a tak na serio jakoś mi w takich niewygodnie :p
    Haha też dobry patent xd ja noszę od zawsze bo mam kompleks ze są za małe haha ale fakt do mega wygodnych nie należą

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 29 października 2018, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Haha też dobry patent xd ja noszę od zawsze bo mam kompleks ze są za małe haha ale fakt do mega wygodnych nie należą
    Ja też całe życie małe B, ale jakoś mi nigdy nie przeszkadzały ;) chociaż w sumie jak zaczęły rosnąć też nie narzekam :D w pierwszej ciąży miałam takie piękne pełne C, teraz chyba bedzie cos podobnego hehe

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2018, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Emi jak ja byłam 11 tyg i 1 dzień, to powiedział, że CRL jest za małe i jest za wcześnie zrobić usg prenatalne.
    O to może nie będę się nastawiać jak tak :-)

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

‹‹ 273 274 275 276 277 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ