2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Katiii ta kurtka super prezent, zwłaszcza po tej akcji jaką twój mąż miał na rowerze. My z mezem nie kupujemy sobie prezentów, zazwyczaj jak co roku jeździmy sobie razem na zakupy i każdy kupuje sobie co chce i czego w danym momencie potrzebuje :p lepiej tak niż dostać jakiś niepotrzebny bibelot, który będzie tylko kurz zbierał. Nam to pasuje synkowi na pewno zestaw ciastoliny z tymi waleczkami i foremkami bo uwielbia. Już z resztą zamówiłam na AliExpress bo niestety troche długo to idzie i trzeba zamawiać z wyprzedzeniem. No i może coś z psiego patrolu w którym jest zakochany od jakiegoś czasu
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No właśnie wkurwić się tylko można z tą robotą. Dlatego my już mamy dość takiego bujania się a w dużym mieście to chociaż większa szansa, że jak jedna Ci nie pasuje to znajdziesz drugą.
Rozumiem to pewnie rzeczywiście nie wypali nic z tego przyjazdu a tym bardziej z waszego do Polski, bo to jeszcze większy wydatek. A nie macie tam jakichś znajomych żeby chociaż się spotkać?
Ja powiedziałam mężowi że chcialabym perfumy pod choinkę Lubię niespodzianki, ale akurat to mi się marzyło. A on sam nie wie co by chciał, więc będę musiała pomyśleć. Jakiś ciuch to też zawsze dobry pomysł moim zdaniem i przydatny, oczywiście pod warunkiem że się trafi z fasonem i rozmiarem
Widziałam, że i wózek już kupiłaś? Dobra jesteś, tak szybkoKattii lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyFrida91 wrote:No właśnie wkurwić się tylko można z tą robotą. Dlatego my już mamy dość takiego bujania się a w dużym mieście to chociaż większa szansa, że jak jedna Ci nie pasuje to znajdziesz drugą.
Rozumiem to pewnie rzeczywiście nie wypali nic z tego przyjazdu a tym bardziej z waszego do Polski, bo to jeszcze większy wydatek. A nie macie tam jakichś znajomych żeby chociaż się spotkać?
Ja powiedziałam mężowi że chcialabym perfumy pod choinkę Lubię niespodzianki, ale akurat to mi się marzyło. A on sam nie wie co by chciał, więc będę musiała pomyśleć. Jakiś ciuch to też zawsze dobry pomysł moim zdaniem i przydatny, oczywiście pod warunkiem że się trafi z fasonem i rozmiarem
Widziałam, że i wózek już kupiłaś? Dobra jesteś, tak szybko
A no kupilismy juz haha snil mi sie po nocach jednak jestem po usg prenetralnym to jakos tak inaczej zobaczymy jak bedzie po kolejnym ktore mam 14 listopada po za tym moj maz ma 6 listopada tez urodziny i tak wszystko w kupie... lece po mlodego -
Na pewno z dzidzią wszystko będzie ok Ale i tak trochę się zdziwiłam, że aż tak szybko, bo pewnie nawet jeszcze nic po Tobie nie widać No ale chociaż masz już z głowy ten zakup. To też tam u was przeboje z tą pracą... Ma latać tak jak im się chce...
Leć ja zaraz kończe pracę i na siłownię lecimyKattii lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyFrida nie zostawiaj nas
Potrzebna jesteś tu na forum
Ewelaaa ja tam też sobie sama jakby kupuję prezent pod choinkę he he bo mąż raczej nie trafi w mój gust...
Co roku kupujemy też coś do domu pod choinkę.
W tamtym roku garnki i patelnie Tefala sobie zafundowaliśmy, w tym roku bym chciała zestaw dobrych noży kuchennych
Kattti kurtka super pomysłWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2018, 16:35
Frida91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Na pewno z dzidzią wszystko będzie ok Ale i tak trochę się zdziwiłam, że aż tak szybko, bo pewnie nawet jeszcze nic po Tobie nie widać No ale chociaż masz już z głowy ten zakup. To też tam u was przeboje z tą pracą... Ma latać tak jak im się chce...
Leć ja zaraz kończe pracę i na siłownię lecimy
A kto nie wierzy to potem moge pokazac zdjecie zrobic ot co
Zaraz bede jadla zupke.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2018, 16:55
19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katiii super brzuszek podobno z każdą kolejną ciąża szybciej rośnie :p ej mówiłaś coś ze masz kompleksy na punkcie małych cyckow?? Hmm ja tam małych cyckow nie widze hahaha xD
No i jak dla mnie dziewczyna tam siedziWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2018, 17:53
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Katiii super brzuszek podobno z każdą kolejną ciąża szybciej rośnie :p ej mówiłaś coś ze masz kompleksy na punkcie małych cyckow?? Hmm ja tam małych cyckow nie widze hahaha xD
No i jak dla mnie dziewczyna tam siedzi
ja mam taki urok w kazdej ciazy wywala mi od razu bardzo brzuch a jak ktos pyta to zdziwieni ze to dopiero poczatek ciazy
W ogóle skad wniosek ze dziewczynka ? xDWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2018, 18:16
-
nick nieaktualnyDziewczyny jestem po wizycie,ehh nie mam szczęścia do tego zdjęcia. Maluch tak beznadziejnie leżał,że nic nie dało się sprawdzić, zmierzyć. Jutro na 11 mam przyjść do szpitala do niej na oddział to zrobi raz jeszcze usg. Wiem tylko tyle, że serduszko bije (nawet słuchałam) i tętno 168.
Kattii, Szczęśliwa_Mama, Ancyskowa lubią tę wiadomość
-
Noo Katti taka szczupla jestes to i brzuch szybko widać ale serio bym nie powiedziała ze to tak wczesnie. A może dwójkę tam masz co?
Ale tez tak słyszałam z kolejną ciążą szybciej brzuch widac i szybciej czuć ruchy.Kattii lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyemi_90 wrote:Dziewczyny jestem po wizycie,ehh nie mam szczęścia do tego zdjęcia. Maluch tak beznadziejnie leżał,że nic nie dało się sprawdzić, zmierzyć. Jutro na 11 mam przyjść do szpitala do niej na oddział to zrobi raz jeszcze usg. Wiem tylko tyle, że serduszko bije (nawet słuchałam) i tętno 168.
-
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Noo Katti taka szczupla jestes to i brzuch szybko widać ale serio bym nie powiedziała ze to tak wczesnie. A może dwójkę tam masz co?
Ale tez tak słyszałam z kolejną ciążą szybciej brzuch widac i szybciej czuć ruchy.
Nie na 100% jest jedno u córki tez byl taki duzy i u syna tez i też kazdy myslał ze conajmniej dwójka tam siedzi
Co do ruchów to ja mialam wrazenie dzisiaj w nocy ze je czuje centralnie chociaz nie wiem czy to nie za wczesnie ? Belly ogólnie mówi że za kilka dni mozna juz czuc ruchy ale jakbym kierowala sie tyg wedlug usg to by brakowalo 1 dnia do dnia kiedy belly tak mówi... -
Moze tak chyba byc ze juz czujesz pewnie to dlatego ze juz wiesz jakie to uczucie to szybciej wyczuwasz niz jak sie jest 1 raz w ciąży. Szczuplo wyszlas na tym zdjeciu No to ciekawr jaki brzuch będziesz miala na koniec ciąży :p
Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Moze tak chyba byc ze juz czujesz pewnie to dlatego ze juz wiesz jakie to uczucie to szybciej wyczuwasz niz jak sie jest 1 raz w ciąży. Szczuplo wyszlas na tym zdjeciu No to ciekawr jaki brzuch będziesz miala na koniec ciąży :p
Możliwe ze tak... po za tym od 2 dni podbrzusze mnie boli bardziej ciagnie wiec przypuszczam ze mie sie tam rosciaga na kolejne etapyFrida91, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Katii myślę że dziewczynka bo nie masz szpiczastego brzucha w ciazy z profilu tylko jakby hmm bardziej na boki?! Ale to tylko takie głupie domysły xD
Poszperam w starych zdjeciach moze gdzies jakies znajde z jednej albo z drugiej ciazy.Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemi_90 wrote:Dziewczyny jestem po wizycie,ehh nie mam szczęścia do tego zdjęcia. Maluch tak beznadziejnie leżał,że nic nie dało się sprawdzić, zmierzyć. Jutro na 11 mam przyjść do szpitala do niej na oddział to zrobi raz jeszcze usg. Wiem tylko tyle, że serduszko bije (nawet słuchałam) i tętno 168.
Kattii lubi tę wiadomość