2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyemi_90 wrote:Chciała ale właśnie badania nie dało się wykonać więc jutro w szpitalu dostanę (o ile będzie już dobrze ułożone i zrobi te badanie).
emi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyemi_90 wrote:Pełna poczekalnia ludzi była jeszcze to pewnie nie miałaby czasu na moje kręcenie dupą hahaha
emi_90 lubi tę wiadomość
-
Kattii wrote:haha to synek tez musialby byc dziewczynką tez u niego taki miałam
Poszperam w starych zdjeciach moze gdzies jakies znajde z jednej albo z drugiej ciazy.Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Wiesz ja to traktuje jako zabawę, bo wielkość i kształt brzucha tak naprawdę zależy tylko i wyłącznie od budowy ciała kobiety :p chociaż w pierwszej ciąży jak nie znałam jeszcze płci, to moja gin od razu popatrzyła na mnie i powiedziała oo chyba piłkarz będzie. No i się nie pomyliła nie wiem po czym to wywnioskowala do tej pory :p ale ma nosa skubana
Kregosłup mnie nawala masakra... czekam az mlody dopije mleko i chce sie polozyc z nim aby poszedl spac a on specjalnie pomalu pije xD
Ksiażke mu na yt pusciłam i słowka które emi mi napisala jak sie wymawia 2 razy przeleciałam i tak sobie mysle ze bede to rano tez z nim robic tego nie ma duzo a zawsze wiecej praktyki tym bardziej ze wstają o 6-7 wiec spokojnie godzina ponad czasu jest nim ja zaczne szykowac kanapki i ubrania do szkoly a potem ogarniam siebie i ubieram dzieciaki.
Jutro w przedszkolu młoda ma halloween ale ja jej nie przebieram bo specjalnie do sklepu po stroj leciec nie bede w tą pizdziawe a taki stroj tez 14f masakra i tylko po to aby raz załozyc bo za rok juz za male a w przedszkolu jest tylko 3h. Synek dla 2 latkow tez nie byl na halloween przebrany dopiero dla 3 latkow go przebralam i stroj wisi do tej pory w szafie. Po za tym to nie jest obowiazkowe aby przebrac dzieci tylko jak ktos chce bo jak to oni mówia chca aby dzieci były szczesliwe wiec do niczego dzieci nie zmuszają jesli dziecko czegos nie chce to nie xD19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
Kattii wrote:Niech mi tez piłkarza ktos wywróży w takim razie haha xD chociaz nie cierpie piłkarzy jesli o piłkarzach mowa
Kregosłup mnie nawala masakra... czekam az mlody dopije mleko i chce sie polozyc z nim aby poszedl spac a on specjalnie pomalu pije xD
Ksiażke mu na yt pusciłam i słowka które emi mi napisala jak sie wymawia 2 razy przeleciałam i tak sobie mysle ze bede to rano tez z nim robic tego nie ma duzo a zawsze wiecej praktyki tym bardziej ze wstają o 6-7 wiec spokojnie godzina ponad czasu jest nim ja zaczne szykowac kanapki i ubrania do szkoly a potem ogarniam siebie i ubieram dzieciaki.
Jutro w przedszkolu młoda ma halloween ale ja jej nie przebieram bo specjalnie do sklepu po stroj leciec nie bede w tą pizdziawe a taki stroj tez 14f masakra i tylko po to aby raz załozyc bo za rok juz za male a w przedszkolu jest tylko 3h. Synek dla 2 latkow tez nie byl na halloween przebrany dopiero dla 3 latkow go przebralam i stroj wisi do tej pory w szafie. Po za tym to nie jest obowiazkowe aby przebrac dzieci tylko jak ktos chce bo jak to oni mówia chca aby dzieci były szczesliwe wiec do niczego dzieci nie zmuszają jesli dziecko czegos nie chce to nie xDKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak już tak mówimy o wróżbach czy życzeniach to też bym chciała piłkarza :p Mój M. gra w piłkę, co prawda amatorsko, ale to jego miłość od dziecka. Więc same rozumiecie, że syn + piłka to byłoby spełnienie najskrytszych marzeń
A wracając na ziemię, cieszę się ogromnie z dwóch dni wolnych, które możemy razem z M. spędzić. Jakoś nam się rozchodziły te dni ostatnio i nie mogliśmy się zgrać z wolnym. Jutro mam wizytę o dentysty brrrr a później mamy do obejrzenia trzy autka, może nawet coś się wybierzeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2018, 22:34
Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAncyskowa wrote:Jak już tak mówimy o wróżbach czy życzeniach to też bym chciała piłkarza :p Mój M. gra w piłkę, co prawda amatorsko, ale to jego miłość od dziecka. Więc same rozumiecie, że syn + piłka to byłoby spełnienie najskrytszych marzeń
A wracając na ziemię, cieszę się ogromnie z dwóch dni wolnych, które możemy razem z M. spędzić. Jakoś nam się rozchodziły te dni ostatnio i nie mogliśmy się zgrać z wolnym. Jutro mam wizytę o dentysty brrrr a później mamy do obejrzenia trzy autka, może nawet coś się wybierzeAncyskowa lubi tę wiadomość
-
Katti jak brzunio przepiękny jest!
Dzisiaj w 28 tygodniu moja znajoma urodziła bliźniaki, dziewczynki maja 1400g ale stan jest okej, jedna nawet oddycha sama bez pomocy także silne zawodniczki
Ja dzisiaj ostatni dzien w pracy, później pakowalnie i jutro rano na lotnisko cieszę się na maxa ale stresu tez troszkę mam trzymajcie kciuki za moja bezpieczna podróżFrida91, Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem po usg w szpitalu Dzidzia 6,1 cm, wszystko ok, niska przezierność, serduszko ładnie bije, uwidoczniono kręgosłup, żołądek, pęcherz
https://naforum.zapodaj.net/b4a4d32ce6a5.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 12:03
Frida91, 19ewelaaa89, Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDori1811 wrote:Katti jak brzunio przepiękny jest!
Dzisiaj w 28 tygodniu moja znajoma urodziła bliźniaki, dziewczynki maja 1400g ale stan jest okej, jedna nawet oddycha sama bez pomocy także silne zawodniczki
Ja dzisiaj ostatni dzien w pracy, później pakowalnie i jutro rano na lotnisko cieszę się na maxa ale stresu tez troszkę mam trzymajcie kciuki za moja bezpieczna podróż -
nick nieaktualnyemi_90 wrote:Jestem po usg w szpitalu Dzidzia 6,1 cm, wszystko ok, niska przezierność, serduszko ładnie bije, uwidoczniono kręgosłup, żołądek, pęcherz
https://naforum.zapodaj.net/b4a4d32ce6a5.jpg.html
Super że maluszek ma sie dobrze mój też ma niską przeziornosc bo tylko 1.50 gdzie syn mial 1.80 a córka 1.83emi_90 lubi tę wiadomość
-
Kattii wrote:Blizniaki to taki cudowny widok ale jednoczesnie ogarnac na raz dwójke
Kattii lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyByłam na miescie odebralam sandałki wiecie ze angole sie nie znaja i odebrac mozna na karte do bankomatu bo tam nie ma zdjecia i oni nie wiedza czy to facet czy kobieta haha ciekawe tylko czy nie beda za duze bo wedlug dlugosci za jak kalosze corki,jak ją odbiore to w domu ubiore i zobaczymy
O tym myku z kartą powiedziala mi kolezanka hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 12:25
-
nick nieaktualnyKattii wrote:Slicznosci i też dziewczynka bedzie bo nie ma dzyndzelka nie ? hahahaha
Super że maluszek ma sie dobrze mój też ma niską przeziornosc bo tylko 1.50 gdzie syn mial 1.80 a córka 1.83Kattii lubi tę wiadomość