X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2018, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Termoforu nie mam ale wsadzilam wate z amolem zobaczymy bo w nocy zaczelo mnie pobolewac i boje sie ze skonczy sie to znowu jakims zapaleniem. Raz mialam ostre zapalenie ucha srodkowego masakra i dostalam antybiotych w sprayu do sikania i jak zaczelo mi wszystko wychodzic to nosem ropa sie lala nic milego ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2018, 11:57

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2018, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko współczuje :( w ogóle ból ucha, zęba i nerek to chyba najgorsze co może być... Zawsze tak jest ze jak ciąża to wszystkie gówna sie nas czepiaja niestety..

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2018, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    O matko współczuje :( w ogóle ból ucha, zęba i nerek to chyba najgorsze co może być... Zawsze tak jest ze jak ciąża to wszystkie gówna sie nas czepiaja niestety..
    Wiesz ja kiedys nie mialam problemow z uszami ale tutaj sa takie wiatry że naprawde chwila i idzie przewianie i w ogóle ...

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2018, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Kattii sol podgrzej na patelni i wsyp w bawelniana skarpetke taka ciepla i na ucho polz . Mega pomagalo nie raz nawet dla dziecka dobra sorawa.

Zdjecia lochana beda. Zasypie was nimi hahaha . No doczekac sie nie moge jiz hahaha .

Kattii lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2018, 05:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny mogę się dołączyć widzę super atmosferę tutaj. :)

Zakręcona kope lat :D

Kattii, Parodka, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2018, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werni wrote:
    Hej dziewczyny mogę się dołączyć widzę super atmosferę tutaj. :)

Zakręcona kope lat :D
    Nie bo będe zazdrosna o Zakreconą w takim razie :D xD hahaha
    Swoją drogą ja twój nick skąds kojarze też chyba gdzieś się poznałyśmy tyle ze ja zmieniałam konta na nowe darmowe wykresy ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2018, 07:47

19ewelaaa89, werni lubią tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2018, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werni siemanko :D jeśli jesteś tak pokrecona jak zakręcona, to na pewno się tu odnajdziesz haha xD
    Patrze ze staranka o pierwszego malucha? :)

Kattii, werni lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2018, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Werni siemanko :D jeśli jesteś tak pokrecona jak zakręcona, to na pewno się tu odnajdziesz haha xD
    Patrze ze staranka o pierwszego malucha? :)
    Patrzaj na tą... z nową sie wita a ze mną juz nie pfff foch i to z przydupem ma maksa ... xD :D idem seee z tąd i nie fiemmmm kiedy wrócemmmmmmmmmmmmmmmmmmm ! :D

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2018, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Patrzaj na tą... z nową sie wita a ze mną juz nie pfff foch i to z przydupem ma maksa ... xD :D idem seee z tąd i nie fiemmmm kiedy wrócemmmmmmmmmmmmmmmmmmm ! :D
    Hahahaha Katiii wiesz dobrze ze i tak ciebie kochamy najbardziej hahaha xD :D chyba nie musimy ci tego za każdym razem powtarzac:D hmm... (musimy?!) ahaha

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2018, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Hahahaha Katiii wiesz dobrze ze i tak ciebie kochamy najbardziej hahaha xD :D chyba nie musimy ci tego za każdym razem powtarzac:D hmm... (musimy?!) ahaha
    hahahhahahahahaha minimum 3 razy dziennie ot co ! xD :D bo zapomnę i bedzie wtedy problem hahaha

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2018, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurla jak mi lata mięsień w lewej nodze, wkurza mnie to :p

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2018, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Kurla jak mi lata mięsień w lewej nodze, wkurza mnie to :p
    No to wez go chwyc to latac nie bedzie xD zawsze mozna wyciac na jakas zupe dac xD hahahhahaha
    Dobra my tu gadu gadu a ja musze sie ubrac i dzieciaki i do szkoly potem od razu lece do tesco po kapuste bo golabki robie wiesz te fruwajace bede polowac hahahaha :D

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2018, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    No to wez go chwyc to latac nie bedzie xD zawsze mozna wyciac na jakas zupe dac xD hahahhahaha
    Dobra my tu gadu gadu a ja musze sie ubrac i dzieciaki i do szkoly potem od razu lece do tesco po kapuste bo golabki robie wiesz te fruwajace bede polowac hahahaha :D
    Hahaha no Katiii ja tylko takie robie xD a wy tam macie golebie? Hahaha osstro jakie luksusy :D

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2018, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Hahaha no Katiii ja tylko takie robie xD a wy tam macie golebie? Hahaha osstro jakie luksusy :D
    A bo ja wiem xD na oczy nie widziałam ale mieso to mieso w sumie zawsze moge ustrzelic te gówniane hałasujace ptactwo morskie nie wiem jak to sie nazywa w ogole ale takie duze biale halasujace gówna xD jak ustrzele kilka to zbawie swiat bo to halasuje ze masakra :D

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2018, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    A bo ja wiem xD na oczy nie widziałam ale mieso to mieso w sumie zawsze moge ustrzelic te gówniane hałasujace ptactwo morskie nie wiem jak to sie nazywa w ogole ale takie duze biale halasujace gówna xD jak ustrzele kilka to zbawie swiat bo to halasuje ze masakra :D
    U nas to sie nazywa mewy hahaha a u was czort wie co to xD

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2018, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh dziewczyny mam małego doła... wiecie Wszystkich Świętych... odwiedziłam oczywiście rodziców... tak żałuję, że nie mogą się cieszyć Kornelką i Maciusiem :(

Kattii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2018, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    A to nie mewy przypadkiem? :D :D

Kattii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2018, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Eh dziewczyny mam małego doła... wiecie Wszystkich Świętych... odwiedziłam oczywiście rodziców... tak żałuję, że nie mogą się cieszyć Kornelką i Maciusiem :(
    Na pewno opiekują się wnuczkami z góry i kochają. Mamusia, przytulam :-*

Kattii lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2018, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Ja dzisiaj jadę na grób do rodziców i czuje dokładnie to samo co ty:( bardzo żałuje że moja mama i tata nie mogli poznać mojego męża, synka... Wiem że by się bardzo cieszyli z wnuczka, teraz drugie w drodze ehh.. To takie niesprawiedliwe

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2018, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Ja dzisiaj jadę na grób do rodziców i czuje dokładnie to samo co ty:( bardzo żałuje że moja mama i tata nie mogli poznać mojego męża, synka... Wiem że by się bardzo cieszyli z wnuczka, teraz drugie w drodze ehh.. To takie niesprawiedliwe
    Czasem się tak układa to życie ehh :( :( Dziewczyny, przytulam...

Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

‹‹ 278 279 280 281 282 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ