2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTermoforu nie mam ale wsadzilam wate z amolem zobaczymy bo w nocy zaczelo mnie pobolewac i boje sie ze skonczy sie to znowu jakims zapaleniem. Raz mialam ostre zapalenie ucha srodkowego masakra i dostalam antybiotych w sprayu do sikania i jak zaczelo mi wszystko wychodzic to nosem ropa sie lala nic milego ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2018, 11:57
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:O matko współczuje w ogóle ból ucha, zęba i nerek to chyba najgorsze co może być... Zawsze tak jest ze jak ciąża to wszystkie gówna sie nas czepiaja niestety..
-
Dzien dobry
Kattii sol podgrzej na patelni i wsyp w bawelniana skarpetke taka ciepla i na ucho polz . Mega pomagalo nie raz nawet dla dziecka dobra sorawa.
Zdjecia lochana beda. Zasypie was nimi hahaha . No doczekac sie nie moge jiz hahaha .Kattii lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny mogę się dołączyć widzę super atmosferę tutaj.
Zakręcona kope latKattii, Parodka, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywerni wrote:Hej dziewczyny mogę się dołączyć widzę super atmosferę tutaj.
Zakręcona kope lat
Swoją drogą ja twój nick skąds kojarze też chyba gdzieś się poznałyśmy tyle ze ja zmieniałam konta na nowe darmowe wykresy ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2018, 07:47
19ewelaaa89, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Werni siemanko jeśli jesteś tak pokrecona jak zakręcona, to na pewno się tu odnajdziesz haha xD
Patrze ze staranka o pierwszego malucha?19ewelaaa89, werni lubią tę wiadomość
-
Kattii wrote:Patrzaj na tą... z nową sie wita a ze mną juz nie pfff foch i to z przydupem ma maksa ... xD idem seee z tąd i nie fiemmmm kiedy wrócemmmmmmmmmmmmmmmmmmm !
Kattii, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Hahahaha Katiii wiesz dobrze ze i tak ciebie kochamy najbardziej hahaha xD chyba nie musimy ci tego za każdym razem powtarzac:D hmm... (musimy?!) ahaha
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Kurla jak mi lata mięsień w lewej nodze, wkurza mnie to :p
Dobra my tu gadu gadu a ja musze sie ubrac i dzieciaki i do szkoly potem od razu lece do tesco po kapuste bo golabki robie wiesz te fruwajace bede polowac hahahaha19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
Kattii wrote:No to wez go chwyc to latac nie bedzie xD zawsze mozna wyciac na jakas zupe dac xD hahahhahaha
Dobra my tu gadu gadu a ja musze sie ubrac i dzieciaki i do szkoly potem od razu lece do tesco po kapuste bo golabki robie wiesz te fruwajace bede polowac hahahahaKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Hahaha no Katiii ja tylko takie robie xD a wy tam macie golebie? Hahaha osstro jakie luksusy
-
Kattii wrote:A bo ja wiem xD na oczy nie widziałam ale mieso to mieso w sumie zawsze moge ustrzelic te gówniane hałasujace ptactwo morskie nie wiem jak to sie nazywa w ogole ale takie duze biale halasujace gówna xD jak ustrzele kilka to zbawie swiat bo to halasuje ze masakra
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKattii wrote:A bo ja wiem xD na oczy nie widziałam ale mieso to mieso w sumie zawsze moge ustrzelic te gówniane hałasujace ptactwo morskie nie wiem jak to sie nazywa w ogole ale takie duze biale halasujace gówna xD jak ustrzele kilka to zbawie swiat bo to halasuje ze masakra
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Eh dziewczyny mam małego doła... wiecie Wszystkich Świętych... odwiedziłam oczywiście rodziców... tak żałuję, że nie mogą się cieszyć Kornelką i Maciusiem
Kattii lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Eh dziewczyny mam małego doła... wiecie Wszystkich Świętych... odwiedziłam oczywiście rodziców... tak żałuję, że nie mogą się cieszyć Kornelką i Maciusiem
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Ja dzisiaj jadę na grób do rodziców i czuje dokładnie to samo co ty:( bardzo żałuje że moja mama i tata nie mogli poznać mojego męża, synka... Wiem że by się bardzo cieszyli z wnuczka, teraz drugie w drodze ehh.. To takie niesprawiedliwe
Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość