X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2018, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Termoforu nie mam ale wsadzilam wate z amolem zobaczymy bo w nocy zaczelo mnie pobolewac i boje sie ze skonczy sie to znowu jakims zapaleniem. Raz mialam ostre zapalenie ucha srodkowego masakra i dostalam antybiotych w sprayu do sikania i jak zaczelo mi wszystko wychodzic to nosem ropa sie lala nic milego ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2018, 11:57

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2018, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko współczuje :( w ogóle ból ucha, zęba i nerek to chyba najgorsze co może być... Zawsze tak jest ze jak ciąża to wszystkie gówna sie nas czepiaja niestety..

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2018, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    O matko współczuje :( w ogóle ból ucha, zęba i nerek to chyba najgorsze co może być... Zawsze tak jest ze jak ciąża to wszystkie gówna sie nas czepiaja niestety..
    Wiesz ja kiedys nie mialam problemow z uszami ale tutaj sa takie wiatry że naprawde chwila i idzie przewianie i w ogóle ...

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2018, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Kattii sol podgrzej na patelni i wsyp w bawelniana skarpetke taka ciepla i na ucho polz . Mega pomagalo nie raz nawet dla dziecka dobra sorawa.

Zdjecia lochana beda. Zasypie was nimi hahaha . No doczekac sie nie moge jiz hahaha .

Kattii lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2018, 05:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny mogę się dołączyć widzę super atmosferę tutaj. :)

Zakręcona kope lat :D

Kattii, Parodka, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2018, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werni wrote:
    Hej dziewczyny mogę się dołączyć widzę super atmosferę tutaj. :)

Zakręcona kope lat :D
    Nie bo będe zazdrosna o Zakreconą w takim razie :D xD hahaha
    Swoją drogą ja twój nick skąds kojarze też chyba gdzieś się poznałyśmy tyle ze ja zmieniałam konta na nowe darmowe wykresy ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2018, 07:47

19ewelaaa89, werni lubią tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2018, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werni siemanko :D jeśli jesteś tak pokrecona jak zakręcona, to na pewno się tu odnajdziesz haha xD
    Patrze ze staranka o pierwszego malucha? :)

Kattii, werni lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2018, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Werni siemanko :D jeśli jesteś tak pokrecona jak zakręcona, to na pewno się tu odnajdziesz haha xD
    Patrze ze staranka o pierwszego malucha? :)
    Patrzaj na tą... z nową sie wita a ze mną juz nie pfff foch i to z przydupem ma maksa ... xD :D idem seee z tąd i nie fiemmmm kiedy wrócemmmmmmmmmmmmmmmmmmm ! :D

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2018, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Patrzaj na tą... z nową sie wita a ze mną juz nie pfff foch i to z przydupem ma maksa ... xD :D idem seee z tąd i nie fiemmmm kiedy wrócemmmmmmmmmmmmmmmmmmm ! :D
    Hahahaha Katiii wiesz dobrze ze i tak ciebie kochamy najbardziej hahaha xD :D chyba nie musimy ci tego za każdym razem powtarzac:D hmm... (musimy?!) ahaha

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2018, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Hahahaha Katiii wiesz dobrze ze i tak ciebie kochamy najbardziej hahaha xD :D chyba nie musimy ci tego za każdym razem powtarzac:D hmm... (musimy?!) ahaha
    hahahhahahahahaha minimum 3 razy dziennie ot co ! xD :D bo zapomnę i bedzie wtedy problem hahaha

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2018, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurla jak mi lata mięsień w lewej nodze, wkurza mnie to :p

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2018, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Kurla jak mi lata mięsień w lewej nodze, wkurza mnie to :p
    No to wez go chwyc to latac nie bedzie xD zawsze mozna wyciac na jakas zupe dac xD hahahhahaha
    Dobra my tu gadu gadu a ja musze sie ubrac i dzieciaki i do szkoly potem od razu lece do tesco po kapuste bo golabki robie wiesz te fruwajace bede polowac hahahaha :D

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2018, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    No to wez go chwyc to latac nie bedzie xD zawsze mozna wyciac na jakas zupe dac xD hahahhahaha
    Dobra my tu gadu gadu a ja musze sie ubrac i dzieciaki i do szkoly potem od razu lece do tesco po kapuste bo golabki robie wiesz te fruwajace bede polowac hahahaha :D
    Hahaha no Katiii ja tylko takie robie xD a wy tam macie golebie? Hahaha osstro jakie luksusy :D

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2018, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Hahaha no Katiii ja tylko takie robie xD a wy tam macie golebie? Hahaha osstro jakie luksusy :D
    A bo ja wiem xD na oczy nie widziałam ale mieso to mieso w sumie zawsze moge ustrzelic te gówniane hałasujace ptactwo morskie nie wiem jak to sie nazywa w ogole ale takie duze biale halasujace gówna xD jak ustrzele kilka to zbawie swiat bo to halasuje ze masakra :D

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2018, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    A bo ja wiem xD na oczy nie widziałam ale mieso to mieso w sumie zawsze moge ustrzelic te gówniane hałasujace ptactwo morskie nie wiem jak to sie nazywa w ogole ale takie duze biale halasujace gówna xD jak ustrzele kilka to zbawie swiat bo to halasuje ze masakra :D
    U nas to sie nazywa mewy hahaha a u was czort wie co to xD

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2018, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh dziewczyny mam małego doła... wiecie Wszystkich Świętych... odwiedziłam oczywiście rodziców... tak żałuję, że nie mogą się cieszyć Kornelką i Maciusiem :(

Kattii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2018, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    A to nie mewy przypadkiem? :D :D

Kattii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2018, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Eh dziewczyny mam małego doła... wiecie Wszystkich Świętych... odwiedziłam oczywiście rodziców... tak żałuję, że nie mogą się cieszyć Kornelką i Maciusiem :(
    Na pewno opiekują się wnuczkami z góry i kochają. Mamusia, przytulam :-*

Kattii lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2018, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Ja dzisiaj jadę na grób do rodziców i czuje dokładnie to samo co ty:( bardzo żałuje że moja mama i tata nie mogli poznać mojego męża, synka... Wiem że by się bardzo cieszyli z wnuczka, teraz drugie w drodze ehh.. To takie niesprawiedliwe

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2018, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Ja dzisiaj jadę na grób do rodziców i czuje dokładnie to samo co ty:( bardzo żałuje że moja mama i tata nie mogli poznać mojego męża, synka... Wiem że by się bardzo cieszyli z wnuczka, teraz drugie w drodze ehh.. To takie niesprawiedliwe
    Czasem się tak układa to życie ehh :( :( Dziewczyny, przytulam...

Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

‹‹ 278 279 280 281 282 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ