2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyemi_90 wrote:Kattii ja tam nawet nie wiem gdzie patrzeć na ten dzyndzelek nic nie widzę hahaha
Chociaz wydaje mi sie ze duze znaczenie ma tez jak dziecko jest ulozone moje niby ladnie tez z boku ale moze ta pupcie jest bardziej do srodka i moze dlatego dzyndzelka nie widac ? xD
Ja sporo zdjec usg przejrzalam na ten temat i wiele usg jest bardzo podobnych do mojego bez dzyndzelka i opisane jest ze to chlopczyk wiec szczerze nie wiem o co chodziemi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Z drugiej strony za jednym zamachem dwójka z głowy Ja wcześniej nie chciałam, ale teraz jak mam takie problemy z zajściem to wcale bym nie marudziła, jakby się udało dwójkę naraz Oby zdrowe tylko, bo wiadomo, że to większe ryzyko.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmi już wpisałam
Wspaniale, że wszystko dobrze.
Na moje oko duża dzidzia
Ja pozałatwiałam sprawy i bilans Maćka.
Jestem padnięta.
Chyba dopiero wieczorem Was nadrobię.
Biorę się za obiad i koniecznie się położę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 13:12
emi_90, Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kattii wrote:Tak to ma swoje plusy jak i minusy... latwiej jest jak ma sie rodzine w miare blisko zawsze ktos w razie co moze pomoc przy maluszkach ,mama,tata,dziadek itp a jak tak sie jest samemu to ciezko jednak jeszcze oprocz blizniakow niech beda w domu jeszcze inne male dzieci to jakis armagedon
Ładne butkiCóreczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Hej.
Nadrobilam Was lezac teraz w lozku bo wlasnie klade sie spac . Za 4 h pobudka :o
Kattii ale bebzolek ♡ ale fakt duuuuzy jak na 14 tydzien z tym ze to 3 ciaza juz wiec ma prawo taki byc. Moja znajoma wiekszy miala w 11 tyg z druga ciaza. Co do ruchow w kazdej kolejnej ciazy coraz wczesniej sie czuje . W 3 to nawet w 12 tyg potrafia juz czuc.
Ciekawe kto tam sobie siedzi heheu .
Kochana no Ja zapierdzielam ale chcialam i lubie to . Daje rade kto jak nie Ja hehe .
Kattii lubi tę wiadomość
-
Ahhh. Kattii apropos tych zaje*** nych agencji co rekrutuja do pracy to naprzyjmowali do Nas od cholery ludzi do pracy i dzis dowiedzielismy sie ze maja byc zwolnienia. Dzis zwolniono 4 osoby a do konca tygodnia ma pojsc jeszcze w odstrzal 6 kolejnych . Oczywiscie agencyjnych i normalnie jak na szpilach jestem z Mama mimo iz supervisorka nasza stwierdzila zw ona nie da nas ruszyc. Mhm chuja moze tak naprawde i o ... mam nagrana druga prace jakby cos ale wole w tej cholerka zostac . Swietny klimat ludzie , przyzwyczailam sie przez te 2 miesiace i mam nadzieje ze bedzie ok . A nie pogardzilabym kontraktem nawet hahahaha ale moge pomarzyc pewnie bo ta praca rzadko daje .
Kattii lubi tę wiadomość
-
Widzialam przewinal sie temat swiat.
My swieta w tym roku w uk jednak postanowilismy spedzic.
Moja rodzinka czesciowo jest tu u mnie , siostra doleci a 27 grudnia wszysch lecimy do Polski
Zostajemy 2,5 tyg ... tzn 28 nad ranem smigamy na zakopane ze znajomymi i wracamy 2 a 3 h po powrocie jedziemy na lotniako i teneryfa tydzien . Bajlando jak cholera bedzie hahaha a co ! Matka tez czasem musi bo sie udusi.
Dobra kobitki. Dobrej nocy . Do jutra :*Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Dziewczyny tak zmieniając temat macie jakieś konkretne zachcianki? xD ja to w tej ciąży strasznie na owoce zwłaszcza jabłka. Mogłabym jeść codziennie, gdzie u mnie jabłka były zawsze od święta :p
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Ahhh. Kattii apropos tych zaje*** nych agencji co rekrutuja do pracy to naprzyjmowali do Nas od cholery ludzi do pracy i dzis dowiedzielismy sie ze maja byc zwolnienia. Dzis zwolniono 4 osoby a do konca tygodnia ma pojsc jeszcze w odstrzal 6 kolejnych . Oczywiscie agencyjnych i normalnie jak na szpilach jestem z Mama mimo iz supervisorka nasza stwierdzila zw ona nie da nas ruszyc. Mhm chuja moze tak naprawde i o ... mam nagrana druga prace jakby cos ale wole w tej cholerka zostac . Swietny klimat ludzie , przyzwyczailam sie przez te 2 miesiace i mam nadzieje ze bedzie ok . A nie pogardzilabym kontraktem nawet hahahaha ale moge pomarzyc pewnie bo ta praca rzadko daje .
Wczoraj zalatwialam pare spraw bo maz w pracy wiec on nie mógł tego ogarnac i dzisiaj z taka babka sie spotkac idzie ktore bedzie mu do Revenue dzwonic w sprawie BR ktore mu pobierają podwojnie... -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Widzialam przewinal sie temat swiat.
My swieta w tym roku w uk jednak postanowilismy spedzic.
Moja rodzinka czesciowo jest tu u mnie , siostra doleci a 27 grudnia wszysch lecimy do Polski
Zostajemy 2,5 tyg ... tzn 28 nad ranem smigamy na zakopane ze znajomymi i wracamy 2 a 3 h po powrocie jedziemy na lotniako i teneryfa tydzien . Bajlando jak cholera bedzie hahaha a co ! Matka tez czasem musi bo sie udusi.
Dobra kobitki. Dobrej nocy . Do jutra :* -
nick nieaktualny
-
Kattii wrote:Ja tak mialam z synem owoce owoce i jeszcze raz owoce głównie jabłka i banany ... no na bank bedziesz miec chłopca haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2018, 09:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny