X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2018, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi_90 wrote:
    Kattii ja tam nawet nie wiem gdzie patrzeć na ten dzyndzelek :D nic nie widzę hahaha
    na samym koncu pupci powinien chyba wystawac taki dzyndzelek w góre ale u ciebie tak samo jak u mnie nie widac go xD
    Chociaz wydaje mi sie ze duze znaczenie ma tez jak dziecko jest ulozone moje niby ladnie tez z boku ale moze ta pupcie jest bardziej do srodka i moze dlatego dzyndzelka nie widac ? xD :D
    Ja sporo zdjec usg przejrzalam na ten temat i wiele usg jest bardzo podobnych do mojego bez dzyndzelka i opisane jest ze to chlopczyk wiec szczerze nie wiem o co chodzi :D

emi_90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2018, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida91 wrote:
    Z drugiej strony za jednym zamachem dwójka z głowy :P Ja wcześniej nie chciałam, ale teraz jak mam takie problemy z zajściem to wcale bym nie marudziła, jakby się udało dwójkę naraz :P Oby zdrowe tylko, bo wiadomo, że to większe ryzyko.
    Tak to ma swoje plusy jak i minusy... latwiej jest jak ma sie rodzine w miare blisko zawsze ktos w razie co moze pomoc przy maluszkach ,mama,tata,dziadek itp a jak tak sie jest samemu to ciezko jednak jeszcze oprocz blizniakow niech beda w domu jeszcze inne male dzieci to jakis armagedon :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2018, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa Mamusia, możesz wpisać na 1 stronkę moją następną wizytę- 27.11 na 16:20 :-)

Szczęśliwa_Mama, Kattii lubią tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba na tym etapie te chłopięce i dziewczęce "dzyndzelki" są bardzo podobne, z tego co czytałam :p także musicie jeszcze uzbroić sie w cierpliowść :D

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2018, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emi już wpisałam :)
    Wspaniale, że wszystko dobrze.
    Na moje oko duża dzidzia ;)
    Ja pozałatwiałam sprawy i bilans Maćka.
    Jestem padnięta.
    Chyba dopiero wieczorem Was nadrobię.
    Biorę się za obiad i koniecznie się położę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 13:12

emi_90, Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2018, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/768227d94543.jpg

Jestem mega zadowolona :D

emi_90, 19ewelaaa89, Parodka lubią tę wiadomość

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Tak to ma swoje plusy jak i minusy... latwiej jest jak ma sie rodzine w miare blisko zawsze ktos w razie co moze pomoc przy maluszkach ,mama,tata,dziadek itp a jak tak sie jest samemu to ciezko jednak jeszcze oprocz blizniakow niech beda w domu jeszcze inne male dzieci to jakis armagedon :D
    Oj to na pewno. Swoją drogą zawsze się bałam że jakbym miała bliźnięta tej samej płci, to nie wiedziałabym któe jest które i musiałabym im chyba zawiązać jakieś wstążeczki na ręce :p Większe dzieci to już trochę się różnią ale takie maluszki to nie wiem :P
    Ładne butki :)

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tak zmieniając temat macie jakieś konkretne zachcianki? xD ja to w tej ciąży strasznie na owoce zwłaszcza jabłka. Mogłabym jeść codziennie, gdzie u mnie jabłka były zawsze od święta :p

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2018, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Nadrobilam Was lezac teraz w lozku bo wlasnie klade sie spac . Za 4 h pobudka :/:o

Kattii ale bebzolek ♡ ale fakt duuuuzy jak na 14 tydzien z tym ze to 3 ciaza juz wiec ma prawo taki byc. Moja znajoma wiekszy miala w 11 tyg z druga ciaza. Co do ruchow w kazdej kolejnej ciazy coraz wczesniej sie czuje . W 3 to nawet w 12 tyg potrafia juz czuc.
    Ciekawe kto tam sobie siedzi heheu .

Kochana no Ja zapierdzielam ale chcialam i lubie to . Daje rade :D kto jak nie Ja hehe .

Kattii lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2018, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahhh. Kattii apropos tych zaje*** nych agencji co rekrutuja do pracy to naprzyjmowali do Nas od cholery ludzi do pracy i dzis dowiedzielismy sie ze maja byc zwolnienia. Dzis zwolniono 4 osoby a do konca tygodnia ma pojsc jeszcze w odstrzal 6 kolejnych . Oczywiscie agencyjnych i normalnie jak na szpilach jestem z Mama mimo iz supervisorka nasza stwierdzila zw ona nie da nas ruszyc. Mhm chuja moze tak naprawde i o ... mam nagrana druga prace jakby cos ale wole w tej cholerka zostac . Swietny klimat ludzie , przyzwyczailam sie przez te 2 miesiace i mam nadzieje ze bedzie ok . A nie pogardzilabym kontraktem nawet hahahaha ale moge pomarzyc pewnie bo ta praca rzadko daje .

Kattii lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2018, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzialam przewinal sie temat swiat.
    My swieta w tym roku w uk jednak postanowilismy spedzic.
    Moja rodzinka czesciowo jest tu u mnie , siostra doleci a 27 grudnia wszysch lecimy do Polski ;)
    Zostajemy 2,5 tyg ... tzn 28 nad ranem smigamy na zakopane ze znajomymi i wracamy 2 a 3 h po powrocie jedziemy na lotniako i teneryfa tydzien . Bajlando jak cholera bedzie hahaha a co ! Matka tez czasem musi bo sie udusi.

Dobra kobitki. Dobrej nocy . Do jutra :*

Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2018, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Dziewczyny tak zmieniając temat macie jakieś konkretne zachcianki? xD ja to w tej ciąży strasznie na owoce zwłaszcza jabłka. Mogłabym jeść codziennie, gdzie u mnie jabłka były zawsze od święta :p
    Ja tak mialam z synem owoce owoce i jeszcze raz owoce :D głównie jabłka i banany ... no na bank bedziesz miec chłopca haha :D

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2018, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ahhh. Kattii apropos tych zaje*** nych agencji co rekrutuja do pracy to naprzyjmowali do Nas od cholery ludzi do pracy i dzis dowiedzielismy sie ze maja byc zwolnienia. Dzis zwolniono 4 osoby a do konca tygodnia ma pojsc jeszcze w odstrzal 6 kolejnych . Oczywiscie agencyjnych i normalnie jak na szpilach jestem z Mama mimo iz supervisorka nasza stwierdzila zw ona nie da nas ruszyc. Mhm chuja moze tak naprawde i o ... mam nagrana druga prace jakby cos ale wole w tej cholerka zostac . Swietny klimat ludzie , przyzwyczailam sie przez te 2 miesiace i mam nadzieje ze bedzie ok . A nie pogardzilabym kontraktem nawet hahahaha ale moge pomarzyc pewnie bo ta praca rzadko daje .
    No własnie tak to jest sezon zimowy przychodzi i albo do pracy wolaja 2 razy w tyg albo zwlaniają... mojego nigdy nie zwalniali ale mniej go wolali jak taki sezon sie zblizal bo zamowien brak... wiec ja nie wiem po co przed sezonem zimowym przyjmuja ludzi a za chwile ci co pracuja dobrze i dlugo nie maja pracy bo tak to niestety wygląda...
    Wczoraj zalatwialam pare spraw bo maz w pracy wiec on nie mógł tego ogarnac i dzisiaj z taka babka sie spotkac idzie ktore bedzie mu do Revenue dzwonic w sprawie BR ktore mu pobierają podwojnie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2018, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Widzialam przewinal sie temat swiat.
    My swieta w tym roku w uk jednak postanowilismy spedzic.
    Moja rodzinka czesciowo jest tu u mnie , siostra doleci a 27 grudnia wszysch lecimy do Polski ;)
    Zostajemy 2,5 tyg ... tzn 28 nad ranem smigamy na zakopane ze znajomymi i wracamy 2 a 3 h po powrocie jedziemy na lotniako i teneryfa tydzien . Bajlando jak cholera bedzie hahaha a co ! Matka tez czasem musi bo sie udusi.

Dobra kobitki. Dobrej nocy . Do jutra :*
    Zazdroszcze takiego wypadu :D Fajnie spedzicie czas liczę na jakies zdjecia pamiatkowe widoków :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2018, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój synek już 5 dni bez smoczka ! W ogole sie o niego juz nie upomina :D Jestem z niego mega dumna <3

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2018, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Ja tak mialam z synem owoce owoce i jeszcze raz owoce :D głównie jabłka i banany ... no na bank bedziesz miec chłopca haha :D
    No tylko ja z synkiem wpierdzielalam słodycze na potęgę :D więc też powinien być dziewczynka hahaha bedzie psiocha mowie wam! Hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2018, 09:19

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2018, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiii brawa dla synka :D wiedziałam że to zuch chłopak hehe :D

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2018, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny macie jakies sposoby na pobolewanie ucha ? Krople angelskie na mnie nie dzialają... smaruje za uchem amolem

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2018, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Dziewczyny macie jakies sposoby na pobolewanie ucha ? Krople angelskie na mnie nie dzialają... smaruje za uchem amolem
    Katiii a weź jak masz wate, skrop ją troche amolem i włóż do ucha

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2018, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii termofor jak masz to można przyłożyć do ucha, owiń termofor dodatkowo kocykiem to zwiększy jeszcze odczucie ciepła.

Kattii lubi tę wiadomość

‹‹ 277 278 279 280 281 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ