2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
RudaMaruda25 wrote:Miałam dzisiaj sporo czasu i przeczytałam ten wątek niemalże od początku, szkoda, że tak późno natrafiłam na tego typu forum.
Szczęśliwa_Mama, gratuluję założenia takiego wątku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:Miałam dzisiaj sporo czasu i przeczytałam ten wątek niemalże od początku, szkoda, że tak późno natrafiłam na tego typu forum.
Szczęśliwa_Mama, gratuluję założenia takiego wątku
Az jestem ciekawa -
nick nieaktualnyKattii wrote:I jak oceniasz wątek ? Twoim zdaniem ?
Az jestem ciekawa
Powiem szczerze, że mega! Natknęłam się w momencie kiedy potrzebowałam zdobyć jakaś wiedzę.
Wiadomo jak to jest w internetach, czego można się naczytać. A tu wypowiedzi są takie autentyczne, takie życiowe.Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:Powiem szczerze, że mega! Natknęłam się w momencie kiedy potrzebowałam zdobyć jakaś wiedzę.
Wiadomo jak to jest w internetach, czego można się naczytać. A tu wypowiedzi są takie autentyczne, takie życiowe.ZakręconaOna, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAncyskowa wrote:Hej RudaMaruda słuchaj Katii, dobrze mówi. Wali z grubej rury bez ściemy wiem coś o tym. Ja w sumie nie jestem tu długo, ale już się zdążyłam zadomowić. O wszystkim z nami możesz pogadać
Ancyskowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKattii wrote:Dokładnie wiec sie ciesz ze nie przywitałam cie po chamsku jak reszty dziewczyn haha
Haha, w takim razie nic innego jak czuć się wyjątkowa (żart, oczywiście)
Ancyskowa, walenie z grubej rury to chyba w porządku, każdy wie oo co chodzi
Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:Haha, w takim razie nic innego jak czuć się wyjątkowa (żart, oczywiście)
Ancyskowa, walenie z grubej rury to chyba w porządku, każdy wie oo co chodzi
Swoją drogą jesteś moja imienniczką wiec masz + xD hahaha
W końcu doczekałam sie kogos z tym samym imieniem łiii... a nie same Eweliny, Lidki i Kasie no xDWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 20:30
werni lubi tę wiadomość
-
Laski byłam na monitoringu i rosną mi cztery pęcherzyki:P
Jeden 17mm, dwa po 14mm i jeden 12. Doktorek powiedział że do 3 można sie starac ale jak będą 4 rosły to zakaz. Mam przyjść we wtorek zobaczyć. Kurde ale szok przeżyłam:P teraz nie wiem czy przez weekend seksić się czy nie?Kattii, 19ewelaaa89, Ancyskowa, Szczęśliwa_Mama, Parodka, werni lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Laski byłam na monitoringu i rosną mi cztery pęcherzyki:P
Jeden 17mm, dwa po 14mm i jeden 12. Doktorek powiedział że do 3 można sie starac ale jak będą 4 rosły to zakaz. Mam przyjść we wtorek zobaczyć. Kurde ale szok przeżyłam:P teraz nie wiem czy przez weekend seksić się czy nie?Frida91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:No pewnie ze sie seksic co za pytanie a nóż widelec jak to mówią :p
Ej ej o ile wiem to jestem jedną jedyną, niepowtarzalna Eweliną na tym wątku , więc co ty mi tu xD19ewelaaa89, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Haha Katti ja tez chyba zaryzykuję Szczerze to wątpię że wszystkie urosną i pękną. No chyba ze we wtorek będą 4 to już odpuszczę bo jednak za czworaczki podziękuję haha
Frida91, 19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama, Parodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No my też nie będziemy sie wstrzymywac chyba teraz. W sumie to nawet jakby jakimś cudem 4 urosly i pekly to jeszcze żeby wszystkie sie zaplodnily i zagniezdzily... Jak czasem o 1 trudno przeciez zeby sie udalo
Kattii, werni lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyFrida91 wrote:No my też nie będziemy sie wstrzymywac chyba teraz. W sumie to nawet jakby jakimś cudem 4 urosly i pekly to jeszcze żeby wszystkie sie zaplodnily i zagniezdzily... Jak czasem o 1 trudno przeciez zeby sie udalo
Frida91, RudaMaruda25 lubią tę wiadomość