X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2018, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam dzisiaj sporo czasu i przeczytałam ten wątek niemalże od początku, szkoda, że tak późno natrafiłam na tego typu forum.

Szczęśliwa_Mama, gratuluję założenia takiego wątku :)

19ewelaaa89, Kattii lubią tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2018, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RudaMaruda25 wrote:
    Miałam dzisiaj sporo czasu i przeczytałam ten wątek niemalże od początku, szkoda, że tak późno natrafiłam na tego typu forum.

Kochana jak to mówią lepiej późno niż wcale :D mamy nadzieję że szybko się tu zaklimatyzujesz ;)

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2018, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też mam taką nadzieję, chociaż zdaję sobie sprawę jak bardzo "zielona" jeszcze jestem

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2018, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RudaMaruda25 wrote:

I jak oceniasz wątek ? Twoim zdaniem ?
    Az jestem ciekawa :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2018, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    I jak oceniasz wątek ? Twoim zdaniem ?
    Az jestem ciekawa :D

Powiem szczerze, że mega! Natknęłam się w momencie kiedy potrzebowałam zdobyć jakaś wiedzę.
    Wiadomo jak to jest w internetach, czego można się naczytać. A tu wypowiedzi są takie autentyczne, takie życiowe.

Kattii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2018, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RudaMaruda25 wrote:
    Powiem szczerze, że mega! Natknęłam się w momencie kiedy potrzebowałam zdobyć jakaś wiedzę.
    Wiadomo jak to jest w internetach, czego można się naczytać. A tu wypowiedzi są takie autentyczne, takie życiowe.
    Nie chce sie przechwalac no ale my jestesmy jedynym watkiem gdzie jest taki pelen luz a jak trzeba kogos nowego opierniczyc to to robimy bez gadania bo tu ma byc fajnie wesolo i milo a nie jakies placze i histeryzowanie jak na innych watkach ;)

ZakręconaOna, werni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2018, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej RudaMaruda :) słuchaj Katii, dobrze mówi. Wali z grubej rury bez ściemy :P wiem coś o tym. Ja w sumie nie jestem tu długo, ale już się zdążyłam zadomowić. O wszystkim z nami możesz pogadać :)

Kattii, 19ewelaaa89, Parodka, werni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2018, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ancyskowa wrote:
    Hej RudaMaruda :) słuchaj Katii, dobrze mówi. Wali z grubej rury bez ściemy :P wiem coś o tym. Ja w sumie nie jestem tu długo, ale już się zdążyłam zadomowić. O wszystkim z nami możesz pogadać :)
    Dokładnie wiec sie ciesz ze nie przywitałam cie po chamsku jak reszty dziewczyn haha :D

Ancyskowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2018, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Dokładnie wiec sie ciesz ze nie przywitałam cie po chamsku jak reszty dziewczyn haha :D

Haha, w takim razie nic innego jak czuć się wyjątkowa (żart, oczywiście)

Ancyskowa, walenie z grubej rury to chyba w porządku, każdy wie oo co chodzi :D

Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2018, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RudaMaruda25 wrote:

No to już cie lubie bo widocznie ogarniasz takie poczucie humoru i masz dystans a to tutaj jest bardzo wazne aby móc z nami przebywac :D

Swoją drogą jesteś moja imienniczką wiec masz + xD hahaha
    W końcu doczekałam sie kogos z tym samym imieniem łiii... a nie same Eweliny, Lidki i Kasie no xD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 20:30

werni lubi tę wiadomość

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2018, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski byłam na monitoringu i rosną mi cztery pęcherzyki:P
    Jeden 17mm, dwa po 14mm i jeden 12. Doktorek powiedział że do 3 można sie starac ale jak będą 4 rosły to zakaz. Mam przyjść we wtorek zobaczyć. Kurde ale szok przeżyłam:P teraz nie wiem czy przez weekend seksić się czy nie?

Kattii, 19ewelaaa89, Ancyskowa, Szczęśliwa_Mama, Parodka, werni lubią tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2018, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RudaMaruda25 wrote:

Pewnie, że tak. Jestem tego samego zdania co TY :)

Kattii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2018, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida91 wrote:
    Laski byłam na monitoringu i rosną mi cztery pęcherzyki:P
    Jeden 17mm, dwa po 14mm i jeden 12. Doktorek powiedział że do 3 można sie starac ale jak będą 4 rosły to zakaz. Mam przyjść we wtorek zobaczyć. Kurde ale szok przeżyłam:P teraz nie wiem czy przez weekend seksić się czy nie?
    ja bym seksiła ;)

Frida91 lubi tę wiadomość

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2018, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie ze sie seksic co za pytanie :D a nóż widelec jak to mówią :p
    Ej ej o ile wiem to jestem jedną jedyną, niepowtarzalna Eweliną na tym wątku , więc co ty mi tu xD

Kattii, Frida91, werni lubią tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2018, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    No pewnie ze sie seksic co za pytanie :D a nóż widelec jak to mówią :p
    Ej ej o ile wiem to jestem jedną jedyną, niepowtarzalna Eweliną na tym wątku , więc co ty mi tu xD
    Cichej i nie podskakuj pff xD :D

19ewelaaa89, werni lubią tę wiadomość

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2018, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Katti ja tez chyba zaryzykuję :P Szczerze to wątpię że wszystkie urosną i pękną. No chyba ze we wtorek będą 4 to już odpuszczę bo jednak za czworaczki podziękuję haha :D

Kattii lubi tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2018, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida91 wrote:
    Haha Katti ja tez chyba zaryzykuję :P Szczerze to wątpię że wszystkie urosną i pękną. No chyba ze we wtorek będą 4 to już odpuszczę bo jednak za czworaczki podziękuję haha :D
    No mi ciezko uwierzyć aby az 4 urosly do odpowiedniej wielkosci i pekły takie cuda to mogą tylko sie Szczesliwej Mamusi zdarzyć :D haha

Frida91, 19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama, Parodka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2018, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi lekarz kazał po laparotomii się wstrzymać od seksu 2 miesiące i pół roku odczekać na staranie.
    To drugie spełniłam, z pierwszym było gorzej i się nie trzymałam :DD

Frida91 lubi tę wiadomość

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2018, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my też nie będziemy sie wstrzymywac chyba teraz. W sumie to nawet jakby jakimś cudem 4 urosly i pekly to jeszcze żeby wszystkie sie zaplodnily i zagniezdzily... Jak czasem o 1 trudno przeciez zeby sie udalo ;)

Kattii, werni lubią tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2018, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida91 wrote:
    No my też nie będziemy sie wstrzymywac chyba teraz. W sumie to nawet jakby jakimś cudem 4 urosly i pekly to jeszcze żeby wszystkie sie zaplodnily i zagniezdzily... Jak czasem o 1 trudno przeciez zeby sie udalo ;)
    Dokładnie nie macie co zwlekac ;) Brykajcie jak i ile sie da ;)

Frida91, RudaMaruda25 lubią tę wiadomość

‹‹ 299 300 301 302 303 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ