2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ostatni dlatego ze jeśli teraz się nie uda, to w sierpniu będziemy robić wesele, a nie chce być na swoim weselu w ciąży nie ze względu na to „co ludzie powiedzą” tylko dlatego ze chce się tego dnia wybawić i nie martwić tym jak się czuje, wiec jeśli listopad nie da nam bobasa to wracamy ze zdwojona siła do starań od sierpnia
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aa rozumiem Dori I w sumie nie dziwię się, też nie chciałam przed ślubem zajść z tych samych powodów Potem ciężko dobrać suknię, nie wytańczysz się za bardzo, nie możesz nic pić
Ale może akurat wam się teraz udaCóreczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuż już jestem, zahaczyłam o fryzjera :p jeszcze nic nie widać, ale podbrzusze i szyjka ciążowa jutro rano badania krwi i moczu, a za ok dwa tygodnie usg, już powinno być widać Fasolkę ❤️❤️☺️
emi_90, 19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama, Parodka lubią tę wiadomość
-
Ancy super . ♡
Czekamy na za dwa tyg na wiesci :*
Z tych samych powodow dziewczyny zabezpieczalam sie tak na maksa przed weselem hahaha.
W ogole powinnam dzisiaj miec owulacje , wczoraj mnie ciutke bolalo ale zaraz przeszlo a dzis cisza . Czyli znow mi sie spozni okres . Bankowo .
We wtorek czeka mnie lot w ogole do Polski. Czwartek piatek pogrzeb i musimy zalatwiac sprawy z odpisaniem sie od majatku co sie okazalo ze zeby zrzec sie majatku po babci w imieniu malego mojego musze zalozyc sprawe sadowa . Kurwa roboty w vhuj a Tesciowa przylatuje w niedziele i ma problem zeby mi tu z malym zostac a wtedy musze go zabrac ze soba . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Ja też czekam, ja teez?!
A tak w ogóle ciekawe co u Aduszki. Szczęśliwa i Katiii odzywa się ona w ogóle do was? -
nick nieaktualny
-
Kattii wrote:Ja z Aduszką na priv piszę ale nie bede tutaj pisała co i jak bo gdyby chciała aby coś przekazac czy też cokolwiek innego napisalaby mi to aby przekazac lub sama by napisała na wątku .
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny