X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2018, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattti he he no z męża turbo plemnikami to aż strach :P

Frida Ty się nie zastanawiaj tylko bierz chłopa w obroty :)

Kattii, Frida91, RudaMaruda25, Ancyskowa, 19ewelaaa89, werni lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2018, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seksic sie i to ile wlezie. Nawet jak 4 pekna nie musza sie zaplodnic wszystkie tak jak przy trzech nawet :)

Kattii, Frida91, Parodka, Ancyskowa lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Parodka Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2018, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RudaMaruda - cześć! Chyba się jeszcze nie przywitalam.

Ancyskowa super że ciąża potwierdzona. Ja w koncu na becie nie byłam. Robiłam tyle testów od bladziocha po tłustą krechę że wiem że rośnie. A resztę powie mi gin za tydzień :-)

Ancyskowa lubi tę wiadomość

19.08.2013 <3 synek
    Czekamy na drugiego maluszka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2018, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś

Parodka - cześć, cześć!

Trochę się wam tu wprosiłam, ale może się wpasuję i mnie nie wyrzucicie :P

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2018, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RudaMaruda zostań ;) Ja też jestem ruda hehe

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2018, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka będzie wszystko ok, za tydzień Ty masz wizytę ja za dwa mam przyjść na usg ☺️☺️ A tez masz w dole brzucha jakby napięcie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2018, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze mówiąc każda się wprasza a ja je wypraszam jak mi nie przypasuja haha :D
    Także jesteś jedną z nie licznych które mogły tu zostać ;) :D

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2018, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Szczerze mówiąc każda się wprasza a ja je wypraszam jak mi nie przypasuja haha :D
    Także jesteś jedną z nie licznych które mogły tu zostać ;) :D
    Bo to od razu widać, słychać i czuć która nadaje na tych samych falach, a która nie xD

Kattii lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2018, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    Bo to od razu widać, słychać i czuć która nadaje na tych samych falach, a która nie xD
    Z tym czuciem to bym uważała haha :D

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2018, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Z tym czuciem to bym uważała haha :D
    Hahaha :D

werni lubi tę wiadomość

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2018, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Nie chce sie przechwalac no ale my jestesmy jedynym watkiem gdzie jest taki pelen luz a jak trzeba kogos nowego opierniczyc to to robimy bez gadania bo tu ma byc fajnie wesolo i milo a nie jakies placze i histeryzowanie jak na innych watkach ;)

Tak też jest na wątku w którym też jestem. Tam są weteranki. Długoterminowe... Tam bez owijania Cię opiernicza lub doradzą :)

Szczęśliwa możesz mnie dodać do starających się :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • werni Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2018, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny wstawać :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2018, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werni to proszę o wiek ;)

Ja dzisiaj robię się na bóstwo, bo jedziemy na pępkówkę ;)
    Spotkanie z moją paczką.
    Wrócę późno, więc jutro się odezwę ;)

19ewelaaa89, Parodka, werni, Ancyskowa lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2018, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siemka .
    Witam nowa przyszla Mamuske . :D

Co tam ? Jak tam ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2018, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Werni to proszę o wiek ;)

Ja dzisiaj robię się na bóstwo, bo jedziemy na pępkówkę ;)
    Spotkanie z moją paczką.
    Wrócę późno, więc jutro się odezwę ;)
    Baw sie laleczko dobrze :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2018, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werni wrote:
    Hejka dziewczyny wstawać :)
    Ja to już nie śpię od 5tej, dzisiaj z moim "starym" jesteśmy juz w Białce Tatrzańskiej

Parodka, werni lubią tę wiadomość

• Parodka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2018, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ancyskowa wrote:
    Parodka będzie wszystko ok, za tydzień Ty masz wizytę ja za dwa mam przyjść na usg ☺️☺️ A tez masz w dole brzucha jakby napięcie?

Ja mam takie chwilowe kłucia. W 1 ciąży też tak miałam. I do tego dziś zaczął mnie boleć pepek haha.

19.08.2013 <3 synek
  • Parodka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2018, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zastanawiam się kiedy powiedzieć rodzinie i w pracy o ciąży. Na pewno po wizycie u gina tylko nie wiem czy po tej czy po następnej jak juz bede pewna ze jest to serce i jest wszystko w porzadku...
    Z drugiej strony 17.11 dzien po wizycie mamy mala uroczystosc z okazji 90 urodzin mojego dziadka wiec spotkamy sie z cala moja rodzina. I tego samego dnia mąż ma msze za swojego zmarlego dziadka i u tesciowej tez bedzie najblizsza rodzina i tam sie bedziemy musieli na chwile urwac. Wiec drugiej takiej okazji nie bedzie zeby wszystkim najbliższym powiedziec jednego dnia osobiście. Z drugiej strony to moze troche za wczesnie. Jak myslicie? Jak bylo u was?

19.08.2013 <3 synek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2018, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja co prawda nie miałam okazji nikogo jeszcze informować... ale chyba bym mimo wszystko poczekała.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2018, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parodka wrote:
    Dziewczyny zastanawiam się kiedy powiedzieć rodzinie i w pracy o ciąży. Na pewno po wizycie u gina tylko nie wiem czy po tej czy po następnej jak juz bede pewna ze jest to serce i jest wszystko w porzadku...
    Z drugiej strony 17.11 dzien po wizycie mamy mala uroczystosc z okazji 90 urodzin mojego dziadka wiec spotkamy sie z cala moja rodzina. I tego samego dnia mąż ma msze za swojego zmarlego dziadka i u tesciowej tez bedzie najblizsza rodzina i tam sie bedziemy musieli na chwile urwac. Wiec drugiej takiej okazji nie bedzie zeby wszystkim najbliższym powiedziec jednego dnia osobiście. Z drugiej strony to moze troche za wczesnie. Jak myslicie? Jak bylo u was?
    Swoim rodzicom i siostrze powiedziałam dzień po pozytywnym teście. Mąż swoim jak byłam w 5 tyg. Z przykazem aby nie rozpowiadali dalej zanim wkroczę przynajmniej w 12 tc bo wiadomo jak to z tymi początkami bywa nieraz.
    Oczywiście teściowa wypaplała i to już dawno:/
    Sama się do tego przyznała.
    Wiedzą więc wszystkie ciocie klocie, które generalnie powinny się dowiedzieć raczej jako jedne z ostatnich. Tak to jest temat do plot.
    Zła byłam jak się dowiedziałam. Wtedy jak rozgadała to jeszcze nie było nawet serca na usg, a ja byłam na Duphastonie na podtrzymanie po jednym epizodzie krwawienia.
    Co do znajomych - wie garstka, którym uważałam że mogę powiedzieć. Ale od niedawna, gdzieś od 10-11 tc.
    A cała wielka rzesza pozostałych znajomych dowie się po porodzie, bo nie mam w planach ich poinformować wcześniej, na fb też się nie będę chwalić zdjęciami ciążowymi także ten :D
    Jestem ostrozniejsza z takimi newsami po komplikacjach w pierwszej ciąży. W byłej pracy jak o komplikacjach po porodzie dowiedziały się moje "koleżanki" z pracy nie było dnia bez telefonu z zapytaniami co i jak. Ale wiem że to bardziej z ciekawości było jak z troski. Jedna wiem, że życzyła mi szczerze zle, nigdy za mną nie przepadała. A że jej teściowa była położna w szpitalu w którym urodziłam, to miała jeszcze na codzień świeżutkie newsy :/ Straszne to wszystko było...

‹‹ 300 301 302 303 304 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ