2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja siostrze tylko powiedziałam 2 albo 3 dni po teście, reszta nie wie. I teraz tak sie waham co zrobić ale chyba poczekam chociaz na to serce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 15:56
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
Parodka Ja bym czekala osobiscie ale wiadomo to kazdego indywidualna sprawa. Jak czujesz tak zrob.
Ja jak bylam w pierwszej tej mnogiej ciazy powiedzialam odrazu mamie , przyjaviolce , jej mezusiowi , siostrze mojego D a zaraz poronilam . Moze to smieszne dla kogos ale pozniej balam sie mowic.
Moi i D rodzice dowiedzieli sie w 13 tyg razem z naszym rodzenstwem. Moj Tata dokladnie i Dziadkowie w 5 miesiacu oraz moja przyjaciolka . Reszta rodziny i to nie cala po 8 miesiacu jak brzuch zaczelo byc widac .
Balam sie jak diabli ale teraz tez za szybko raczej nie powiem w drugiej ciazy. Tzn napewnow czesniej niz z Oskarkiem ... zobaczymy -
Szczęśliwa mam 31lat udanej imprezy
Ruda to aktywny weekend się zapowiada
Tez bym później powiedziała. W pracy to chyba po 12tc -
Ok juz mnie sprowadzilyscie na ziemie haha nie powiem jeszcze przez kilka tygodni.
A jak powiem rodzince to zaraz nastepnego dnia w pracy bo u mnie to akurat takie male srodowisko ze wydaloby sie. Mala miejscowosc, ja pracuje w urzedzie gminy, tesciowa w szkole. Wszyscy sie znają
A chce tez być fair w pracy i gdyby nie daj Boże cos sie dzialo i musialabym isc szybko na L4 to nie chce zeby sie dowiedzieli w dniu kiedy pojde na chorobowe. Wole miec spokojna glowe i czyste sumieniewerni lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
nick nieaktualnyParodka wrote:Ja mam takie chwilowe kłucia. W 1 ciąży też tak miałam. I do tego dziś zaczął mnie boleć pepek haha.
Mnie właśnie tez tak zakluje i przestaje, miałam dzis tez odrobinkę plamienia. Teraz już wracam do domu i dwa dni mam zamiar leżakować ☺️
Tez dziś się zastanawialiśmy kiedy i komu powiedzieć i stwierdziliśmy, ze najbliższym i w pracy powiemy po usg za dwa tygodnie i jak już będzie po badaniach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2018, 17:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak tam dziewice? Ja poszykowalam na obiad, mieso sie powoli piecze, synek rysuje a ja odpoczywam. Od paru dni jestem mega zmeczona, nie wazne co bym robiła i ile bym spala. Gdyby szukac na siłę to mogę to uznać za pierwszy objaw ciąży haha19.08.2013 synek
nick nieaktualnyHej hej hej ☺️ Ja nastawiłam pranie, zrobiłam sobie maskę na włosy i buźkę, w końcu mogliśmy się wyspać i można odpoczywać.
Parodka, ze zmęczeniem u mnie tak samo. W pracy siedzę, klikam myszka i już się meczeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2018, 12:19
Parodka lubi tę wiadomość
-
ja zrobiłam i założyłam 2 firanki na okna bo wczoraj mi sie nie chciało.młoda godzinke była na dworze a teraz po rosołku leniuchuje bo ma wolne do wtorku.ja przegladam net pozniej zrobie 2 danie na szybko pozmywam poskładam pranie,umyje podłoge a jeszcze mysle zrobic rogaliki z powidłami sliwkowymi.niestety brakło dnia mi wczoraj
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej.
Ja o 4 wstalam , D troszke zaspal do pracy wiec na biegu mu naszykowalam do pracy obiad i sniadanie . Z Mama siedzialam na kawce i gadalam a pozniej malego ogarnialam poczym poszlam z nim do sypialni. On bajke ogladal Ja film i zasnelam troche .
Teraz ogarnelam sie i fasolke po bretonsku zrobilam . Czekam na Tesciowa bo bedzie za godzine . Przyleciala na 2 tyg nie cale ale luz spedze z Nia tylko dwa dni bo we wtorek Ja lece do Pl . Nie mam nic do niej ale wiecie ze gdybym nie zadzwonila to nie wiedzialabym z D ze Ona dzis przylatuje ? A zadzwonilam tylko zapytac co slychac bo od miesiaca od niej cisza byla nie mam ochoty na wizytacje i dlatego wcale sie nie ciesze ale no juz . Noe wyrzuce jej przeciez. Niech sprawy pozalatwia. -
RudaMaruda25 wrote:Tak w ogóle to jutro mam wizytę kontrolną u gin, zastanawiam się czy ona będzie w stanie coś zauważyć, jeśli będę w terminie takim 4 dni przed miesiączką ?
-
nick nieaktualnyJutro pójdę na tę kontrol w takim razie, a poczekam sobie do dnia spodziewanej miesiączki i zrobię betę, w tamtym cyklu co dwa dni robiłam testy...
No ale przy tym cyklu mam nadzieję, ze to to, codziennie od owulacji temperatura mi nie spada poniżej 37 stopni, mam lekkie ukłucia w podbrzuszu i piersi mnie lekko bolą. -
RudaMaruda25 wrote:Jutro pójdę na tę kontrol w takim razie, a poczekam sobie do dnia spodziewanej miesiączki i zrobię betę, w tamtym cyklu co dwa dni robiłam testy...
No ale przy tym cyklu mam nadzieję, ze to to, codziennie od owulacji temperatura mi nie spada poniżej 37 stopni, mam lekkie ukłucia w podbrzuszu i piersi mnie lekko bolą.