2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDori1811 wrote:RudaMaruda uwielbiam takie złote rady... „niech pani zajdzie jak najszybciej w ciąże” fajnie jakby to tak działało ze się chce i cyk już się lata z brzuchem... mam nadzieje ze szybko Ci się uda
Katti ty królowo okzazji kup i coś dla mnie jak masz takie super ceny hahahah xD -
nick nieaktualnyHejka dziewczyny
Na pępkówce w sobotę było super.
Wczoraj wpadli do nas teść z żoną i brat męża z rodziną... więc sprzątania było po dzieciakach uuuu
Dzisiaj leżę dużo, a po obiedzie idziemy do znajomych na kawę, bo nas zaprosili przed chwilą...
Także oooo
Miłego dniaParodka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejo hejo
Katii super, pewnie że można główka pracuje
RudaMaruda no faktycznie porada strzał w dziesiątkę. Jakby się tak dało pomyśleć o ciąży i już w nią zajść.. Szkoda, że niestety musimy na takich trafiać.
My dziś wybieramy się na obiadek do Rodziców M., a potem mają wpaść znajomi.
Miłego dnia :* -
Hej laski.
A ja juz mam schizy że pewnie i tym razem nic z tego... Ale zrobiłam test owulacyjny właśnie i może jednak nic straconego...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9459adca745.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2018, 15:24
Kattii, emi_90, 19ewelaaa89, Ancyskowa lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Hej laski.
A ja juz mam schizy że pewnie i tym razem nic z tego... Ale zrobiłam test owulacyjny właśnie i może jednak nic straconego...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9459adca745.jpgFrida91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry.
Witam sie z bolem glowy od rana ... kazdy miesien po wczorajszej pracy mnie boli do tego wiec leze w goracej wodzie w wannie i wygrzewam cielsko . Zaraz kawka , szykowanie do konca i chwile po 10 jazda
A co u Was ?Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Dzien dobry.
Witam sie z bolem glowy od rana ... kazdy miesien po wczorajszej pracy mnie boli do tego wiec leze w goracej wodzie w wannie i wygrzewam cielsko . Zaraz kawka , szykowanie do konca i chwile po 10 jazda
A co u Was ?
Pogoda u nas nadal deszczowa także w ogóle sie odechciewa wszystkiego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2018, 08:45
-
Hej dziewczyny jak tam dzisiejsze nastroje? Napisałam a mi się skasowało
Ciężko dziś było wstać po 3 dniach wolnego. A jeszcze trzeba wysiedzieć cierpliwie i wytrzymać do wieczora, bo idę dziś znowu na monitoring
Miłego dnia wam życzę!Kattii, Parodka lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Hej dziewczyny jak tam dzisiejsze nastroje? Napisałam a mi się skasowało
Ciężko dziś było wstać po 3 dniach wolnego. A jeszcze trzeba wysiedzieć cierpliwie i wytrzymać do wieczora, bo idę dziś znowu na monitoring
Miłego dnia wam życzę!
Trzymam kciuki za monitoring.Frida91 lubi tę wiadomość
-
Siemanko! U nas też szaro, buro i ponuro za chwile ide do sklepu, bo w lodówce już tylko światło i chyba na obiad machne zupe ogórkowa bo dawno nie było. Może później paznokcie sobie ogarne :p jak mi sie bedzie chciało. Masakra jakaś, w tej ciąży jakaś taka jestem nie do życia, nic mi sie nie chce najchętniej to bym tylko leżała do góry brzuchem..
Kattii, Parodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Hej dziewczyny jak tam dzisiejsze nastroje? Napisałam a mi się skasowało
Miłego dnia wam życzę!
Ja też myślałam, że dzisiaj po takim długim weekendzie nie wstanę...
W takie dni właśnie mam kryzys.