2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa ja przy synku też chudlam na początku a masz zdjęcie usg? A jakoś procentowo określił ci gin ile daje na chłopczyka?
Ale szoook jeśli serio potwierdzi się chłopiec, to obale wszystkie teorie. Z resztą wyjdzie na to że twój mąż ma nie dość że turbo plemniki, to jeszcze podwójnie turbo męskie haha ale czad!Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:Mi to się marzy, żebym najpierw miała córkę, bo już nawet kilka opcji imion mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2018, 21:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:Jeśli dziewczynka to Róża, Marcelina, albo Marysia (to ostatnie to mój mężu by chciał ), a jeśli chłopiec to Olek
Na dziewczynke z tej trójki wybrałabym Róża bo marysia to takie stare imie a ja nie lubie takich starszych imion i potem w szkole wolaja marycha... tak brzydko -
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:U nas bedzie Nikodem albo Filip, a jak dziewczynka to cały czas się zastanawiamy ale pewnie albo Weronika, albo Wiktoria albo Emilka
Co do dziewczynek to nie wiem ja slabo z imieniami jesli o dziewczynki chodzi jakos tak nie mam zbytnio polskich imion ulubionych Po za MająWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2018, 21:32
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:Bo to tak uparty człowiek, który musi zawsze postawić na swoim
Musi isc na kompromis... bo potem bedzie zawsze tak jak on chce bo on uparty i tak musi byc a ty nie bedziesz miala nic do gadania.
Ja z moim zrobilismy kompromis taki że jak bedzie córka to on wybiera imie ale pod warunkiem ze ja je zaakceptuje bo np nie pozwolilabym aby dal np Genowefa czy ciul wie jeszcze jakie które totalnie dla mnie odpada a jak syn to ja wybieram i na tych samych zasadach bylo przy pierwszym i drugim dziecku .
Przy trzecim ja wybieram ponieważ mój nie ma pomysłu a podobają mu sie te które mam wybrane także nie bedzie problemu.emi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKattii wrote:Nie daj sie... nie moze tak byc ze postawia na swoim bo tak i koniec...
Musi isc na kompromis... bo potem bedzie zawsze tak jak on chce bo on uparty i tak musi byc a ty nie bedziesz miala nic do gadania.
Ja z moim zrobilismy kompromis taki że jak bedzie córka to on wybiera imie ale pod warunkiem ze ja je zaakceptuje bo np nie pozwolilabym aby dal np Genowefa czy ciul wie jeszcze jakie które totalnie dla mnie odpada a jak syn to ja wybieram i na tych samych zasadach bylo przy pierwszym i drugim dziecku .
Przy trzecim ja wybieram ponieważ mój nie ma pomysłu a podobają mu sie te które mam wybrane także nie bedzie problemu.
Całe szczęście mam na niego już takie sposoby, że potrafię go do czegoś namówić, w taki sposób, aby on był przekonany, że to jego pomysł.Ancyskowa lubi tę wiadomość