2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Ewelaaa wczoraj na wizycie nie dało się zrobić ładnego zdjęcia, ale mam kilka fotek z usg prenatalnego, które było niedawno
Emi niestety łożysko dalej nisko... jeszcze się nie podniosło...
Zapomniałam napisać, że 6 listopada dzidzia miała 7 cm, a wczoraj już 8 cm także rośnie ładnie
-
nick nieaktualnyEwelcia wstawiłam zaraz po usg prenatalnym
Ale specjalnie dla Ciebie wstawię jeszcze raz
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8fec5c4546c6.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d6aa66b14ca.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 12:47
emi_90, RudaMaruda25, Frida91, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyżal
nie bedzie ani poznania płci ani zdjecia
okazalo sie ze tylko badania i sluchanie serduszka jestem zla bo na cholere mialam do szpitala jechac az.. malo tego wbilam se do glowy ze ta wizyta jest o 15:30 a byla na 9:40 i wyskoczylam z chaty jak torpeda taxi i jazda bo autobusem w zyciu bym nie zdazyla... -.-Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 12:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKattii wrote:żal
nie bedzie ani poznania płci ani zdjecia
okazalo sie ze tylko badania i sluchanie serduszka jestem zla bo na cholere mialam do szpitala jechac az.. malo tego wbilam se do glowy ze ta wizyta jest o 15:30 a byla na 9:40 i wyskoczylam z chaty jak torpeda taxi i jazda bo autobusem w zyciu bym nie zdazyla... -.- -
nick nieaktualnyNo jestem wkurzona bo takie badania typu cisnienie sluchanie serduszka mogla polozna mi robic a nie ze specjalnie musialam jechac do szpitala malo tego prawie 20f taxi wyszla masakra gdzie autobus 4f ! -.- ale mówie ciul jak ma byc te usg to chce zdążyc i mam usg pff
-
nick nieaktualnyDo tego w taksówce wymiotowałam standardowo - przez ten posmiech nawet nie zdazyłam zabezpieczyc sie siateczką w razie własnie wymiotów no i waliłam do plecaka bo mialam ze sobą...plecak poszedl do kosza bo caly mokry a jak juz bylam na miejscu zaczął przeciekac to mówie nie bede chodzic z tym plecakiem po szpitalu bez jaj...Ogólnie na usg jestem zapisana na 5/2/2019 wiec szczesliwa mozesz mnie tam zapisac ... jest to na 100% scan bo w recepcji jak mnie zapisywala to pytałam ją dla pewnosci .
No i tego 10 grudnia na 20tydz scan ma byc co listem tez dostalam ... zobaczymy czy mnie nie wyciulaja ....Tak zle sie czuje przez tą jazde że szkoda gadac...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 14:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattii o matko jakoś to wszystko tam bez logiki...
Ruda uuu współczuję
Ruda nic milego ja podobnie sie czuje po podróży tyle że bez biegunki do tego kreci mi sie w glowie przez to wszystko, wypije herbate do końca i ide leżec a chcialam bigos robic i juz zrobilam w takim stanie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny