2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Frida trzymam kciukasy i też wysylam ciazowego wiruska
A ja kochane wróciłam od swojej gin, bo byłam po zwolnienie no i zbadala mnie przy okazji. Ponaciskala brzuch i powiedziała że pięknie rośnie dzidziuś teraz tylko czekać do pon na usgemi_90, Frida91, Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi trzy dni przed @ wyszła już piękna widoczna kreseczka, ale to mi nie zalamuj się tylko spokojnie poczekaj do @.Niektorym kobietom nawet w dniu okresu często wychodzi negatyw, a kilka dni później pozytyw. A czytałam też że w niektórych przypadkach w ogóle testy nie wychodziły pozytywne, a w ciazy były. Dopiero po becie wyszło. Także spokojnie
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj mam chyba 10 dpo, tam mi się wydaje bo temp nie mierze wczoraj mnie tak brzuch bolał na okres”jak zawsze” ale mam nadzieje, ze to tylko żarcik ze strony mojego organizmu wolałabym nie testować jeśli nie ma takiej potrzeby bo ja tego nie lubię strasznie (Katti coś o tym wie hahahah) ale chyba będę musiała to zrobić 18listopada, czyli w moje urodziny bo chce wiedzieć czy mogę zaszaleć ze starym świętowanie w końcu to będzie nasza przed ostatnia noc na wyjeździe, no i Bangkok wiec kusi xD także Szczęśliwa możesz mnie wpisać na 18stego 19stego powinna być @ wiec już będzie wszystko wiadomo
Kattii, 19ewelaaa89, Parodka, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTest z porannego moczu - jedna kreska, rano mierze temperaturę i tez spadła. Gwoździem w tym wszystkim było to, że dostałam dzisiaj w pracy @. Trochę się rozczarowałam, bo myślałam, że w ostatniej chwili się uda. A tak ? Mam w niedzielę się zgłosić do szpitala, w poniedziałek operacja i stop na pół roku po raz kolejny. Ale może jak sobie tam posprzątam to jakoś będzie łatwiej.
Mój mąż jest chyba trochę rozczarowany, bo miał przeczucie, ze załapało.
Nie tracę jednak nadziei, 2019 będzie mój, bo od przyszłego maja do grudnia mam czas, żeby działać.19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDori1811 wrote:Ja dzisiaj mam chyba 10 dpo, tam mi się wydaje bo temp nie mierze wczoraj mnie tak brzuch bolał na okres”jak zawsze” ale mam nadzieje, ze to tylko żarcik ze strony mojego organizmu wolałabym nie testować jeśli nie ma takiej potrzeby bo ja tego nie lubię strasznie (Katti coś o tym wie hahahah) ale chyba będę musiała to zrobić 18listopada, czyli w moje urodziny bo chce wiedzieć czy mogę zaszaleć ze starym świętowanie w końcu to będzie nasza przed ostatnia noc na wyjeździe, no i Bangkok wiec kusi xD także Szczęśliwa możesz mnie wpisać na 18stego 19stego powinna być @ wiec już będzie wszystko wiadomo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 07:38
-
nick nieaktualnyFrida91 wrote:RudaMaruda na pewno w końcu się uda, zobaczysz Może rzeczywiście zabieg jest potrzebny i potem ruszy z kopyta?
No jeśli ja sobie wszystko posprzątam u siebie i później nie będzie się udawało, to chyba będziemy musieli przebadać też mojego 'starego'. -
Bo ja mam taki problem ze nie wierze w to ze w czasie ciąży brzuch może bolec tak samo mocno jak przed okresem dlatego jak czuje ból to już mi soenodechciewa testować
RudaMaruda teoretycznie zawsze powinno się zaczynać od badań faceta, ale w praktyce nie zawsze tak wychodzi, wiem to z doświadczenia niestety...Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda no kurde łaski nie robi Ja mojemu mówiłam, że ja znoszę gorsze rzeczy, co chwilę muszę przed kimś rozkładać nogi, dawać sobie gmerać, brać leki itd. A on tylko ma oddać głupie nasienie w pojemniku... Przecież nie robi tego przy kimś.
Już bez przesady.
A też to nie jest Twój problem, tylko wasz wspólny jak cośKattii lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyDori1811 wrote:Bo ja mam taki problem ze nie wierze w to ze w czasie ciąży brzuch może bolec tak samo mocno jak przed okresem dlatego jak czuje ból to już mi soenodechciewa testować
RudaMaruda teoretycznie zawsze powinno się zaczynać od badań faceta, ale w praktyce nie zawsze tak wychodzi, wiem to z doświadczenia niestety...