2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKattii też jestem ciekawa, może się zaispiruję
Tak w ogóle to moja mama 11 grudnia kończy 50 lat i sama nie wiem co jej kupić, ale wpadliśmy z małżonkiem, że wykupimy jej jakiś weekend w SPA, ale chciałabym, żeby miała coś materialnego, jakąś pamiątkę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny znacie jakies fajne gry planszowe dla 12 latka ?
Mam już scrable,monopoly beda też warcaby,chińczyk... co jeszcze jest fajnego dla nastolatka że tak to napiszę ? Robimy prezent dla mojego przybranego brata tego co z moją mamą mieszka... robimy bo on tez nikogo nie ma... jego ojciec ich zostawil bo przerosla go rola tatusia... alimentów tez nie placi a moja matka nie pracuje wiec jest im ciezko zyc a co dopiero zeby kupila mu jakis prezent pod choinkę... ostatnio tak ją podpytywalam co lubi mlody robic i stad wiem ze lubi z nią grac w planszówki tyle ze chińczyk i warcaby im sie dawno popsuły ze starosci i mają jakies tam tylko 2 gry ... wiec szykujemy dla niego pod choinkę paczke aby chociaż coś dostał... żadne dziecko w świeta nie powinno byc bez prezentu bo to jest strasznie przykre i takiemu dziecku zawsze jednak jest smutno.
Pytalam też czy lubi młody czytać - zaznacze że on ma same 5-ki z j.angelskiego... powiedziała że tak że lubi wiec też planuje mu kupic wszystkie 7 ksiąg Harrego Pottera na zimne wieczory do poczytania a przy okazji do szkolenia jezyka.
A może macie jeszcze jakieś pomysły ?
W tym roku kilka miesiecy temu dostał od nas też nowy rower... zamówiłam na allegro bo mogłam zapłacic z anglii i automatycznie walute zmieniło na koncie typowi.. chłopak tak sie ucieszył jak wrócił ze szkoły ze nie wiedział kto mu kupił a jak moja mama mu powiedziała to nagrał filmik z podziekowaniem dla nas bo od dawna marzyl o rowerze ale moja mama nie miala za co mu kupić. Moim dzieciakom kilka razy paczke wyslala mimo że sama nie ma za co życ a mimo to zrobiła to co zrobiła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 19:52
RudaMaruda25 lubi tę wiadomość
-
Katti dużo jest fajnych gier. Rummikub, uno, 5sekund, tabu, qwirkle, hmm jak mi przyjdzie coś jeszcze do głowy to napiszę. Książki super sprawa a może jakiś film na dvd tez? Jakiś gadżet?
Kattii lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
anusiak5 wrote:jestem wole sie nie nakrecac.lepiej miec niespodzianke
Ty to chyba najlepiej do tego podchodzisz z nas wszystkich. Nie nakrecasz sie, jest @ to jest i tyle, bez żadnych zalamek.emi_90 lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnyKattii, a może ta gra co się buduję tę taką wieżę drewnianą, to się chyba nazywa wieża jenga.
Powiem szczerze, że planszówki to teraz przeżywają kolejną młodość, bo to bardzo na czasie. No ja mam brata co ma 17 lat i on niestety to tylko przed kompem..Kattii, Kattii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Katti dużo jest fajnych gier. Rummikub, uno, 5sekund, tabu, qwirkle, hmm jak mi przyjdzie coś jeszcze do głowy to napiszę. Książki super sprawa a może jakiś film na dvd tez? Jakiś gadżet?
Ruda no takie czasy a ten mój brat on ogólnie powinien wlasnie w takie gdzie trzeba myslec itp bo on ma jakies tam problemy i moja mama dostawala na niego opiekuńcze dlatego opcja kupienia mu np xboxa odpada bo to niczego nie uczy tylko pierze mózg. -
Parodka wrote:Ty to chyba najlepiej do tego podchodzisz z nas wszystkich. Nie nakrecasz sie, jest @ to jest i tyle, bez żadnych zalamek.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrida91 wrote:O Katti musze to zobaczyc my z mężem tez bardzo lubimy planszówki. Najlepiej to w necie właśnie poszukaj i zamow po polsku itd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 21:41
Frida91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny