2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo porabiacie Kochane?
Zakręcona gdzie przepadłaś?
Fajnie, mamy 1 kwietniówkę, 3 majówki (2 aktywne), 1 czerwcówkę i 2 lipcóweczki czas na sierpniówkęWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2018, 19:48
19ewelaaa89, emi_90, Ancyskowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja pisalam z tą osoba od której kupiłam te ciuszki bo nadal nie dotarły i teraz obie jesteśmy w kropce ponieważ ona ma w statusie na stronie kurierskiej że są w lokalnym magazynie a u mnie pokazuje ze są w drodze a miały dojsc najpózniej do wczoraj...
Napisala do nich wiadomosc i jak jej nie odpiszą do poniedziałku to powiedziała że bedzie do nich dzwonić i się dowiadywac... Ja żadnej informacji nie dostałam że np byli lub że zostawili u sąsiada kompletnie nic ...Mam nadzieje że się to wyjasni albo że rzeczywiscie nadal jest w drodze bo ich najblizszy magazyn jest ode mnie strasznie daleko i 3 razy drozej wyjdzie mi podróż niż cała paczka Po za tym dziwne że niby by byli jak ja w domu przez te dni specjalnie siedziałam i czekałam... no jakaś masakra.
A ta babka nawet wyslala mi zdjecia że nie kłamie że wysylala wiec ona nie oszukuje bo ma wszystko razem z oplata i numerem przesylki i wyslala nawet zdjecie ze do nich napisala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2018, 21:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Anusiak co Cię wzięło tak na te sałatki
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
ja miałąm sytuacje gdzie w systemie było że paczka odebrana a jej nie było.pytałam szwagierke ona niby nie podpisywała odbioru.paczka po paru dniach sie znalazla ale kto ja podpisał nadal nie wiem.czy ona czy kurier zrobił samowolke.było to kilka lat temu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Katiii
Witaj.
Dzięki, że tu zajrzałaś i mam nadzieję, że będziesz często wpadać.
Bardzo mi przykro, przeżyłaś tragedię
Myślę, że daj sobie jeszcze czas na zregenerowanie.
Daj znać jak po wizycie kontrolnej.
A wiesz co jest fajnego?
Twój synek urodził się 13.08.2014, a moja córcia 1.10.2014.
Twoja córeczka 27.06.2016, a mój synuś 29.09.2016 he he
Czyli mamy pociechy w tym samym wieku
A może i teraz uda nam się razem zajść
Zobacz jaką wiadomość z pierwszej strony znalazłam he he
I udało nam się razem zajść