2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Anusiak dokładnie he he
Dlatego teraz by pasowało, aby Kattii miała synka, a ja córcię
ja też mieszam gyrosa żeby kapusta pekinska bardziej skruszała.ja robiłam akurat że świeżych warzyw.a z konserwowych też lubie.u mnie nie było jej już kilka lat bo robiłam na okrągło albo warzywna albo z brokułem.u mnie była teraz kapusta,ogórek świeży,świeża papryka,czerwona cebula,filet usmazony z przyprawa gyros,kukurydza z puszki,keczup majonez przyprawySzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kattii wrote:Daje znac potem znika ale najpierw zaznaczala na wykresie napisala ze negatyw wtedy dopiero jej nie bylo...dlatego ja sie juz nie prosze nikogo ... jak wolą siedziec i czekac do dnia @ jakby to miało coś zmienic to niech sobie czekają...
-
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:spojrz na moj wykres.u mnie zapowiada @ wiec nie testuje bo w tym amc nie mam czym
-
nick nieaktualnyKattii, a Ty rodziłaś przed terminem porodu czy przenosiłaś?
Ogólnie wszystkie mamy blisko terminy, więc wszystko może się zdarzyć. Posypią się dzidzie
Będzie gorący czas he heWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2018, 16:30
19ewelaaa89, Kattii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattii, a Ty rodziłaś przed terminem porodu czy przenosiłaś?
Ogólnie wszystkie mamy blisko terminy, więc wszystko może się zdarzyć. Posypią się dzidzie
Będzie gorący czas he heSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie ostatnio w rodzinie pojawiła się Liliana, Malwinka, Maciuś, Iga i Tymek. A w pracy mojej najlepszej koleżance urodziła się Kornelka.
Natomiast dwie koleżanki ze studiów spodziewają się dziewczynki i będzie Pola i Julka.Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny