2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattii o to ciekawe jak teraz będzie u Ciebie
Pytałam o te połówkowe, bo ja na następnej wizycie będę w 19 tyg, a później święta, sylwester i dopiero później w 22 tyg będzie wizyta...
Niby chyba od 18 tc można przeprowadzić połówkowe z tego co piszą na necie
Ja teraz będę miała wizytę w 16 tc, a za następne 4 tyg to będą Święta, z kolei za 5 tyg będzie Nowy Rok we wtorek, a moja gin przyjmuje tylko we wtorki. Więc liczę że następna wizyta będzie za 3 tyg, czyli jak będę właśnie w 19 tc i zastanawia mnie czy będę się już kwalifikować na połówkoweSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmi no właśnie mój gin też tylko we wtorki przyjmuje
No nie wiem właśnie czy to już będzie połówkowe czy nie... Będę w 19 tyg, ale dokładnie 18t i 2d, to chyba jednak za wcześnie.
Ale wydaje mi się, że skoro nie mówił to pewnie zrobi w 22 tyg (21t i 2d)...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2018, 23:07
emi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Emi no właśnie mój gin też tylko we wtorki przyjmuje
No nie wiem właśnie czy to już będzie połówkowe czy nie... Będę w 19 tyg, ale dokładnie 18t i 2d, to chyba jednak za wcześnie.
Ale wydaje mi się, że skoro nie mówił to pewnie zrobi w 22 tyg (21t i 2d)...
Byłam pewna, że już dawno kimaszSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Od 18 lecą filmy z neta. 4 odc obejrzane dziewczyna z indyjskim szmaragdem
Co do rodzeństwa. Dwie kuzynki mają dzieci. Jedna ma 3 chłopców a druga 3dziewczynki i chłopca. -
Co do badań mężczyzn. Mój zrobił o dziwo bez zadnych wykretow. Może niedługo powtórzy jeśli będzie potrzeba. Umówiłam się na czwartek z ginka.
-
nick nieaktualny
-
Laleczki zrobiłam wczoraj test i biało, nie miałam jak dać znać za bardzo bo mieliśmy intensywny dzień, ciagle jeszcze jestem w Bangkoku wiec internet mam tylko w hotelu a wczoraj dodatkowo miałam urodziny wiec trochę sobie nawymyslalismy atrakcji ze Starym możecie mnie wykreślić narazie z pierwszej strony testującej bo będę w zawieszeniu do sierpnia niestety...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2018, 01:45
-
O właśnie przyszła @
A co do mojej niechęci testowania przed @ to po prostu tego nie lubię, nie zmuszam się żeby nie robić testu, samo wychodzi także myśle ze każda tu ma swoje upodobania i robi tak jak jej wygodniej jak kiedyś poczuje ze moglo zaskoczyć to pewnie chętnie będę testować przed terminem, jeśli tego nie poczuje a mimo wszystko się uda to najwyżej dowiem się o ciąży dwa dni później, ale przecież ona mi nie zniknie dlatego ze nie zrobiłam testu wcześniejWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2018, 06:52
19ewelaaa89, Parodka, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDori nasza Kochana w żadnym wypadku nie skreślę Cię z listy, bo Ty jesteś nasza staraczka i koniec
Po prostu napiszę jak Zakręconej - starania niebawem
Do sierpnia szybko zleci, zwłaszcza jak przygotowania ślubne się zaczną a potem ruszycie z kopyta
Co do testowania. Dokładnie każdy testuje jak chce.
Jedna kilka dni przed @, druga w dniu @, a trzecia jak się dopiero spóźni @ i to indywidualna sprawa
A tak w ogóle wszystkiego najlepszego
emi_90, Parodka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Ale mi ciężko wytrzymać cierpliwie jeszcze tydzień... W ogóle dziś dopiero 5 dzień po owu, a od soboty tak mnie brzuch pobolewa jak na okres. Dziwne bo na okres przecież za wcześnie. Może to macica się tak pogrubia i stąd te bóle?Szczęśliwa_Mama, Parodka lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa mama no to jest nadzieja Strasznie mi się dłuży... Nie wiem jak ja wytrzymam jeszcze tydzień
Ale sierpień byłby super, bo sama jestem z 1 sierpnia, to byłoby idealnie zrobić sobie taki prezent na urodzinySzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙