2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie zerknelam że razem z Katiii mam wizyte hehe dziewczyny moje kochane ja miałabym nie dać znać?! No coo wy :p po prostu przed wizytą odstawilismy młodego do bratowej i później jeszcze posiedzielismy u nich chwilę
Szczęśliwa_Mama, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo czekałam z niecierpliwością i odświeżałam wątek co chwilę he he
Ulżyło Ci co?
I doczekałaś się zobaczenia fasolki
Teraz czekamy na pierwszą wizytę Ancynkowej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2018, 12:49
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
Ewelaa super
A mnie nadal tak pobolewa brzuch, jajniki. Normalnie odkąd zaczęły pracować przed owulacją, czyli jakoś 10.11 to do dziś nie ma dnia żebym ich nie czuła. Raz mocniej, raz słabiej ale codziennie.
Dziś niby 6 dzien po, to ciekawe, czy może się już coś tam zagnieżdżać?19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Noo najbardziej ułożyło mi jak się dowiedziałam że jest jedno hehe xD i że bije serduszko i w ogóle że porusza malusienkimi rączkami
Frida może się zagniezdzac ale nie musi. Mnie z resztą jajniki bolały zarówno przed @,jak i w cyklu w którym zaszlam w ciaze. Także ciężko mi powiedzieć :p bądź dobrej myśli ale nie nakrecaj się spokojnie trzymam kciuki oczywiście aby to było toFrida91, werni lubią tę wiadomość
-
Ewela no to musi być niesamowite uczucie, zazdroszczę
Jasne, nie chcę się nakręcać, bo wiadomo, że za wczesnie na objawy. Mnie do tej pory nigdy tyle nie bolaly jajniki ani brzuch, no ale w sumie nie miewałam też owulacji, więc trudno porównywać cokolwiek.19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Może kiedyś też poczuje ruchy dziecka. Ale się rozmarzylam. Oglądam programy o kupowaniu domow na wyspach.
Szczęśliwa pisałam wiek jak imprezowalas pewnie perzeoczylas. Napisze jeszcze raz mam 31lat. Masakra jak te lata lecąSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem czemu się bałam że moge mieć blizniaki, skoro ani u mnie ich nie było ani u męża :p może dlatego że miałam nasilone objawy zwłaszcza mdłości i wymioty od początku haha xD
Jeszcze ta lekarka która robi mi usg taka młodziutka fajna, ciągle się uśmiechała i zartowalawerni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiedzialam że spytacie haha xD to wyrostek plciowy, o którym mówiła moja Pani gin :p pokazywalam koleżance. Mówiła że często to się sprawdza że jak odstaje do góry to może być chłopiec a jak jest równolegle do kręgosłupa to dziewczynka. Ale to jest miarodajne od 12 tyg, z moim jeszcze różnie może być
emi_90 lubi tę wiadomość