2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHalo Misie, ale njus!!!
Nie wytrzymałam i z racji mojego pociągającego nosa poszłam do gina już dziś, żeby sprawdziła co z tą moją kropeczką
I jest!!! Misiu ma 3 mm i bije serduszko!!!Kattii, Frida91, Madzix88, Szczęśliwa_Mama, 19ewelaaa89, Parodka, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny czy mozna dolaczyć. przyjmiecie mnie do siebie?
Wieczorkiem opisze w skrócie moją historie. tak na szybko powiem tylko że dziś przed godz 15 mam wizytę u gina bo mi po długim czasie skoczyła prolaktyna przy normie 24 mam 37 prawie
Ancyskowa ale cudna fasolka gratuluje!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 13:05
Frida91, Ancyskowa, 19ewelaaa89, Parodka, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Madzix88 zapraszamy.
Nie masz jeszcze dzieci? Widzę, że sporo czasu już się starasz.
niestety nie mam nie doczekalam sie. ciagle cos wyskakiwalo.... opisze wszytko na spokojnie wieczorkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 13:11
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:Coś Ty? U mnie mój jest typowym mięsożercą i niestety, ale jemu kotlety klepię
oooj nie u mnie to ja to lubie kuraki indyki i boczek choc od dawna malo miesa jedlismy ale nabialu multum codziennie "ewry dej" to moj mężuś taki co zaczal byc fit u nas. schudl 50 kg w 2-3 lata zaczal biegac u nas w domu tzn w Gdyni potem na wyjazdach w gorach bo my gorołazy. i teraz od kwietnia i ja biegam i to on zaczyna zdrowe jedzenie wprowadzac i on musi mnie bardziej pilnowacWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 13:33
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Kattii przypomnij mi ile dni po owu Tobie wyszedł test pozytywny? Bo coś mi się kojarzy, że jakoś bardzo wcześnie a nie pamiętam i skąd wiedziałaś dokładnie kiedy owu?
Robiłam testy owu... ale u mnie wystepuje ona miedzy 14-15dc
Frida91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny