2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Ooo emi nieźle
Ewelaaa to teraz tłumacz jak jest u Ciebie, bo ja nic nie widzę he he
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie ciekawe jak tam ona czy już nie plami.
Też bym nie wybrzydzala blizniakami dwa na raz
RudaMaruda25 lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa jeśli bym miała testować to 12 grudnia tak myślę wtedy będzie 30dc. Okres przychodzi między 28-35.
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Podziwiam dziewczyny ze chcecie, z jednym czasami kupa roboty a co dopiero z blizniakami, kilka lat z życia wyjęte :p widze po mojej dobrej koleżance bo ma roczne blizniaki jaki ma zapierdziel.. Ja bym się podlamala pewnie na początku, no ale potwierdzona jedna dzidzia u mnie więc uff
Szczęśliwa_Mama, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, aż sama się z siebie śmieję... jak mam fazę na coś do jedzenia, to potrafię przez tydzień jeść to na śniadanie i na kolację, aż mi się znudzi he he
Teraz jem cały czas kanapkę z serem białym i z dżemem
Wcześniej była faza na pasztet, na kanapkę z wędliną i ogórkiem, na paprykarz he he
Czy któraś też tak ma?19ewelaaa89, werni lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Dziewczyny, aż sama się z siebie śmieję... jak mam fazę na coś do jedzenia, to potrafię przez tydzień jeść to na śniadanie i na kolację, aż mi się znudzi he he
Teraz jem cały czas kanapkę z serem białym i z dżemem
Wcześniej była faza na pasztet, na kanapkę z wędliną i ogórkiem, na paprykarz he he
Czy któraś też tak ma?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 10:18
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobra ja po wizycie u położnej.
Termin według usg i wyliczeń wychodzi na 27 kwietnia 2019
Ogólnie słuchała serduszko i mierzyła cisnienie i wsio jest ok.
Miała ze szpitala wyniki z krwi co ostatnio mi pobierali i nie wiedziałam na co i wyszły w normie i bardzo dobre.
Date porodu wpisala mi już w ksiażeczkę bo wczesniej bez usg nie wpisywała.
Obecnie mam 17 tydz + 4 dni.
Naszczescie mało pytań dawała wiec sie dogadałam hehe.
Kolejna wizyta 9/1/2019 o godz 9:50 - mówi do mnie żebym na spokojnie mogła dzieci odprowadzić do szkół to będzie jakiś 24 tydzień ciąży ...
Szczesliwa jak bedziesz tam miala czas to zmien mi termin porodu w takim razie i wpisz wizyte u poloznej.Frida91, RudaMaruda25, emi_90, Szczęśliwa_Mama, Parodka, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny