2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzix to tez dużo przeszlaś. Madakra z tymi lekarzami nie wiadomo komu ufac i czy naprawdę pomogą czy po prostu nie wiedzą co robić. Ja tez prawie rok zmarnowalam bez owulacji a lekarz tez kazal mi czekac bez sensu chociaz mowilam mu ze mam cykle po 60 dni.
Dobrze ze Twoj maz przebadany i mial ten zabieg to juz wieksza szansa. Oby i Tobie w koncu sie udalo osiagnac ten wymarzony celMadzix88 lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyKochane już poprawione na 1 stronce.
Jak którejś jeszcze coś tam zmienić to piszcie
Ruda wiek wpisałam 25 lat po nicku... dobrze?
Może syrop neosine pobierz przed operacją?
Parodka ufff dobrze, że wszytko ok
Madzix oj współczuję dziewczyno.
Przeżyłaś tego wszystkiego, ale głowa do góry trzymam mocno kciukiMadzix88, RudaMaruda25, Parodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kochane już poprawione na 1 stronce.
Jak którejś jeszcze coś tam zmienić to piszcie
Ruda wiek wpisałam 25 lat po nicku... dobrze?
Może syrop neosine pobierz przed operacją?
Parodka ufff dobrze, że wszytko ok
Madzix oj współczuję dziewczyno.
Przeżyłaś tego wszystkiego, ale głowa do góry trzymam mocno kciuki
ja prtestuje!! ja nie jestem cudowna staraczka?? czemu mnie nie ma? a tak powaznie to z checia u Was zostane na dluzej to poprosze o wpisanie19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ooo kogo ja widzę Madzia super że jesteś. Chyba na naszym wątku to my zostalysmy bez dzieci. Znajdziesz innego gina i szybko zajdziesz
Ruda bliźniaki to jest obowiązek ale się odchowa za jednym zamachem
Rozsmieszylo mnie z tymi białymi gownami. Jak je widzę u siebie na osiedlu to odrazu mi się kojarzycie
Agata wracaj do nas Trzymam kciuki za Ciebie i zdrowie.
Moja mama w kwietniu się urodziła
A z innej beczki myślicie już o sylwku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 22:59
Madzix88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywerni wrote:Ooo kogo ja widzę Madzia super że jesteś. Chyba na naszym wątku to my zostalysmy bez dzieci.
Ruda bliźniaki to jest obowiązek ale się odchowa za jednym zamachem
Rozsmieszylo mnie z tymi białymi gownami. Jak je widzę u siebie na osiedlu to odrazu mi się kojarzycie
Agata wracaj do nas Trzymam kciuki za Ciebie i zdrowie.
Moja mama w kwietniu się urodziła
A z innej beczki myślicie już o sylwku?
No hejo Werni!! tak w nszym starym watku chyba tylko my le i na nas przyjdzie porawerni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA co my cieżarne w sylwka mozemy robic haha
Ja ogólnie nie planuje siedziec do północy no chyba że dzieciaki beda długo siedziec to może uda mi się je do tej północy jakos zabawić aby sobie popatrzeli na fajerwerki chociaz w mojej okolicy słabo z tą akcją i wszystko widac tylko z bardzo daleka... po za tym mnie to jakos nie kreci i odkąd tu mieszkam to tylko 1 raz siedziałam do północy a wszystkie inne przespałam sobie bo uznałam że bez sensu jest mi siedziec gdy rano trzeba i tak wstac bo dzieci wstana W pl to sie latało po miescie z koleżankami , chłopakiem jak sie mialo i butlą szampana w 4 dupcie najebanym xD hahaha ale te czasy mineły dawno ... jak się dzieci i jako takich mega obowiązków nie ma to człowiek jak gówniarz wariuje także tego do tej pory nie wiem co ja widziałam w tym fajnegowerni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
RudaMaruda mój to rolnik więc praca 7 dni w tygodniu bez urlopu latem, zimą czy kiedyolwiek bo zwierzęta nie poczekają. Jeszcze nie bylismy nigdzie na wakacjach razem od kiedy jestesmy malzenstwem czyli juz ponad 5 lat. tak że w wigilię ma wolne i w sylwestra też - jak już zrobi co trzeba
Kazdy taki specyficzny zawód ma swój "urok"
Mozesz sie pocieszać że Twój szybko pojdzie na emeryturke i wtedy juz wolne na okraglo
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnyNo to my już ze sobą mieszkamy prawie 5 lat, ale pierwszą rocznicę ślubu będziemy mieć w lutym. Pewnie do tej pory nie bylibyśmy małżeństwem, gdyby nie fakt, że moi i jego rodzice naciskali, żebyśmy nie żyli w konkubinacie
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoj mężu pracuje w firmie internetowej i po godzinach elektryke w mieszkaniach robi. z urlopem nie ma problemu. dwa razy do roku jezdzimy w gory i teraz pierwszy raz na świeta w Pieniny jedziemy juz dni odliczam. a na Sylwka planow narazie nie ma ale my mardzo lubimy spędzać w knajpie - dyskotece z moimi rodzicami i cudownie sie z nimi bawimy ale na ten rok narazie planow nie ma zobaczymy.
-
My chyba ze znajomymi się spotkamy na Sylwestra, taka domówka Mieliśmy iść gdzieś na jakąś salę, ale w sumie szkoda mi trochę kasy, za nas dwójkę to lekką ręką trzeba liczyć z 600zł to trochę mi szkoda na jedną noc...Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙