2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
werni to ja przebije okolo 3 lata ide juz do gina i dojsc nie moge bo ciagle cos.a jak na zlosc u nas w przychodni przyjmowal on 2 razy w tygodniu w srode 10=14 piatek 15-18 bo tak ma umowe to od stycznia przyjmuje tylko w piatki a wtedy nie mam nikogo do córki aby isc a do miasta do niedo musiałabym jechac w ciagu dnia to albo w pracy jestem albo znow z córka i nie ma jak
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co do przerwy miałam ponad dwa lata. Od tego roku znów zaczęłam chodzić do gina. Moja ma w wawie tylko poniedziałki. A w mieście rodzinnym w czwartki. Tu mam trochę taniej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczynki.
Wrocilam do zywych chociaz ciezko mi bardzo ... jak wam pisalam o mojej mozna to prawie nazwac bezplodnosci to juz wiecie ale ciezko przezywam 2 dzien fakt ze dzis musialam przyleciec do uk znow . Gdyby nie moj synus tu to bym tam w pizdu zostala . Taka prawda ... jeszcze dopiero w poniedzialek do pracy , jakas wazna sprawe maja do mnie ze wydzwaniaja od paru dni kiedy juz bede . Albo vhca mi zmienic stanowisko albo moze kontrakt ?:p hahaha
Witam nowa przyszla mamuske ♡
Czytajac Twoja historie widze ze mega duzo przezylas ... wspolczuje , rozumiem i zycze powodzenia .
Ja Wam powiem ze u gina nie bylam dlugoooo ... w styczniu minely by 3 lata tak zaniedbalam yo wszystko ale w koncu poszlam i dobrze bo zylabym w domyslach -
Ja dzisiaj nawet nie robilam obiadu bo tak jak wczoraj wstalam o 7 rano tak do dzis nie spalam ... plus od wczoraj bylam w trasie na lotnisko wyjechalam o 21 a dzis dotarlam dopiero do domu o 12 w poludnie . Dramat kurwa.
Zamowilismy kebaba i po sprawie . Na jutro robie dla chlopakow schaby z ziemniaczkami pieczonymi moze i do tego jakas suroweczka. Cos pomysle a dla mnie salatka z grilowanym schabem. Przy mojej chorobie musze wrocic do mojej diety z ktora funkcjonowalam wczesniej i dzieki niej tez troszke mi sie poprawily wyniki plus svhudlam. Wiec bede dzialac , mam motywacje i tyle .
Kurcze musialam wziac dzisiaj juz leki uspokajajace bo sie wykomcze psychocznie . Depresja , nerwica od lat wszystko mnie niszczy ... mam leb jak sklep -
Dzieki wielkie .
Tzn moja rodzina nie wie o wielu sprawavh , prawie o niczym . Ja niestety na 100 procent ludziom nie ufam , ja nigdy nie opowiadam nic co w moim zyciu jest .
Pisalyscie cos o sylwestrze , My za rowny miesiac jedziemy do Zakopca i zostajemy do 3 stycznia . Takze tam bedziemy sie bawic w gronie przyjaciolwerni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Czesc dziewczynki.
Wrocilam do zywych chociaz ciezko mi bardzo ... jak wam pisalam o mojej mozna to prawie nazwac bezplodnosci to juz wiecie ale ciezko przezywam 2 dzien fakt ze dzis musialam przyleciec do uk znow . Gdyby nie moj synus tu to bym tam w pizdu zostala . Taka prawda ... jeszcze dopiero w poniedzialek do pracy , jakas wazna sprawe maja do mnie ze wydzwaniaja od paru dni kiedy juz bede . Albo vhca mi zmienic stanowisko albo moze kontrakt ?:p hahaha
Witam nowa przyszla mamuske ♡
Czytajac Twoja historie widze ze mega duzo przezylas ... wspolczuje , rozumiem i zycze powodzenia .
Ja Wam powiem ze u gina nie bylam dlugoooo ... w styczniu minely by 3 lata tak zaniedbalam yo wszystko ale w koncu poszlam i dobrze bo zylabym w domyslach
nie wiem czy mysmy sie gdzies na ovu nie spotkały miałam nick Madziulla -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Dzieki wielkie .
Tzn moja rodzina nie wie o wielu sprawavh , prawie o niczym . Ja niestety na 100 procent ludziom nie ufam , ja nigdy nie opowiadam nic co w moim zyciu jest .
Pisalyscie cos o sylwestrze , My za rowny miesiac jedziemy do Zakopca i zostajemy do 3 stycznia . Takze tam bedziemy sie bawic w gronie przyjaciol
ciężko widze masz kochana ale my tu jesteśmy i masz nas a co do rodzimy ja mam najlepszy kontakt z Mama z rodzeństwem prawie w ogóle niestety i to jest przykre. Mama jest mi najbliższa i wie o wszystkim
Trzymaj sie tam i dasz sobie rade -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny