X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2018, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werni to ja przebije okolo 3 lata ide juz do gina i dojsc nie moge bo ciagle cos.a jak na zlosc u nas w przychodni przyjmowal on 2 razy w tygodniu w srode 10=14 piatek 15-18 bo tak ma umowe to od stycznia przyjmuje tylko w piatki a wtedy nie mam nikogo do córki aby isc a do miasta do niedo musiałabym jechac w ciagu dnia to albo w pracy jestem albo znow z córka i nie ma jak

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2018, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracam do domu i uwaga, moj wspaniały mąż chciał ugotować ryż w zupie, nie dość, że sypło mu się za dużo... no i zamiast pomidorówki mieliśmy pomidorowe risotto :D

19ewelaaa89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2018, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzix, zaobserwowałam Cię na insta :D

Madzix88 lubi tę wiadomość

• werni Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2018, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do przerwy miałam ponad dwa lata. Od tego roku znów zaczęłam chodzić do gina. Moja ma w wawie tylko poniedziałki. A w mieście rodzinnym w czwartki. Tu mam trochę taniej.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • werni Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2018, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda też ją mam na insta hehhe z Madzia się znamy kilka lat :)

RudaMaruda25, Madzix88 lubią tę wiadomość

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2018, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RudaMaruda25 wrote:
    Madzix, zaobserwowałam Cię na insta :D

i vice versa :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2018, 16:50

RudaMaruda25 lubi tę wiadomość

• werni Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2018, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo ruda jaki masz nick :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2018, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werni wrote:
    Oo ruda jaki masz nick :)

zetka.93

werni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2018, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sobie włosy sama ufarbowałam...jak zawsze zresztą :D potem wykąpałam, ale tak się masakrycznie przy tym wszystkim zmęczyłam, że teraz leżę :D

RudaMaruda25, werni lubią tę wiadomość

• werni Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2018, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mysle nad kolorem :) blond hm

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2018, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki.
    Wrocilam do zywych chociaz ciezko mi bardzo ... jak wam pisalam o mojej mozna to prawie nazwac bezplodnosci to juz wiecie ale ciezko przezywam 2 dzien fakt ze dzis musialam przyleciec do uk znow . Gdyby nie moj synus tu to bym tam w pizdu zostala . Taka prawda ... jeszcze dopiero w poniedzialek do pracy , jakas wazna sprawe maja do mnie ze wydzwaniaja od paru dni kiedy juz bede . Albo vhca mi zmienic stanowisko albo moze kontrakt ?:p hahaha

Witam nowa przyszla mamuske ♡
    Czytajac Twoja historie widze ze mega duzo przezylas ... wspolczuje , rozumiem i zycze powodzenia .

Ja Wam powiem ze u gina nie bylam dlugoooo ... w styczniu minely by 3 lata :/ tak zaniedbalam yo wszystko ale w koncu poszlam i dobrze bo zylabym w domyslach

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2018, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze zrobiłaś Agata że poszłaś do gina. Lepiej późno niż wcale.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2018, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj nawet nie robilam obiadu bo tak jak wczoraj wstalam o 7 rano tak do dzis nie spalam ... plus od wczoraj bylam w trasie na lotnisko :/ wyjechalam o 21 a dzis dotarlam dopiero do domu o 12 w poludnie . Dramat kurwa.

Zamowilismy kebaba i po sprawie . Na jutro robie dla chlopakow schaby z ziemniaczkami pieczonymi moze i do tego jakas suroweczka. Cos pomysle a dla mnie salatka z grilowanym schabem. Przy mojej chorobie musze wrocic do mojej diety z ktora funkcjonowalam wczesniej i dzieki niej tez troszke mi sie poprawily wyniki plus svhudlam. Wiec bede dzialac , mam motywacje i tyle .

Kurcze musialam wziac dzisiaj juz leki uspokajajace bo sie wykomcze psychocznie . Depresja , nerwica od lat wszystko mnie niszczy ... mam leb jak sklep

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2018, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana wtedy dałaś radę to teraz też. Masz wsparcie w nas i rodzinie :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2018, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki wielkie .
    Tzn moja rodzina nie wie o wielu sprawavh , prawie o niczym . Ja niestety na 100 procent ludziom nie ufam , ja nigdy nie opowiadam nic co w moim zyciu jest .

Pisalyscie cos o sylwestrze , My za rowny miesiac jedziemy do Zakopca i zostajemy do 3 stycznia . Takze tam bedziemy sie bawic w gronie przyjaciol

werni lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2018, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w rodzinie za to jest inaczej, ja z moją mamą rozmawiam o wszystkim, totalnie o wszystkim. Mam wsparcie i zawsze miałam w rodzicach.
    No może z bratem nie mam specjalnego kontaktu, ale dzieli nas spora różnica wieku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2018, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Czesc dziewczynki.
    Wrocilam do zywych chociaz ciezko mi bardzo ... jak wam pisalam o mojej mozna to prawie nazwac bezplodnosci to juz wiecie ale ciezko przezywam 2 dzien fakt ze dzis musialam przyleciec do uk znow . Gdyby nie moj synus tu to bym tam w pizdu zostala . Taka prawda ... jeszcze dopiero w poniedzialek do pracy , jakas wazna sprawe maja do mnie ze wydzwaniaja od paru dni kiedy juz bede . Albo vhca mi zmienic stanowisko albo moze kontrakt ?:p hahaha

Witam nowa przyszla mamuske ♡
    Czytajac Twoja historie widze ze mega duzo przezylas ... wspolczuje , rozumiem i zycze powodzenia .

Ja Wam powiem ze u gina nie bylam dlugoooo ... w styczniu minely by 3 lata :/ tak zaniedbalam yo wszystko ale w koncu poszlam i dobrze bo zylabym w domyslach

nie wiem czy mysmy sie gdzies na ovu nie spotkały miałam nick Madziulla

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2018, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Dzieki wielkie .
    Tzn moja rodzina nie wie o wielu sprawavh , prawie o niczym . Ja niestety na 100 procent ludziom nie ufam , ja nigdy nie opowiadam nic co w moim zyciu jest .

Pisalyscie cos o sylwestrze , My za rowny miesiac jedziemy do Zakopca i zostajemy do 3 stycznia . Takze tam bedziemy sie bawic w gronie przyjaciol

ciężko widze masz kochana :( ale my tu jesteśmy i masz nas a co do rodzimy ja mam najlepszy kontakt z Mama z rodzeństwem prawie w ogóle niestety i to jest przykre. :( Mama jest mi najbliższa i wie o wszystkim
    Trzymaj sie tam i dasz sobie rade <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2018, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie dalej wszystko strasznie boli :( te @ przy endomendzie sa okropne :( no i dzies wieczorem pierwsza dawka dostinexu no to bedzie jazda w weekend heh ale czego sie nei robi

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2018, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja powiem szczerze, że w tym miesiącu to miałam @ bardzo skąpo i łagodnie, aż się dziwiłam.

‹‹ 323 324 325 326 327 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ