2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpirit wrote:Madzix88 A brałas wcześniej inne leki na prolaKtyne? Ja brałam wszystkie dostępne i po wszystkich coś, ale akurat dosTinex był najlepszy z nich, w sensie najmniej skutków ubocznych
Nie innych nie bralam ten niby najlepszy i zawsze lekasze ten przepisywali mi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobra co jak co ale odezwe sie i wiem , ze mam poparcie tu dziewczyn z forum w tym temacie.
My jestesmy na tym watku juz dosc duzo czasu razem , " znamy sie " jak lyse konie . Wszystkie rozmawiamy tu razem o wszystkim , nie ma omijania kogos . Wiadomo nie zawsze sie luknie kazda wiadomosc ale bez jaj ... nowe dziewczyny nie badzcie zamkniete w gronie dwoch trzech osob na rozmowy bo to strasznie chujowe . Jedna Madzia odpowiada z nowych na wszystkie wiadomosci ... reszta zwyczajnie olewa . Nawet dzien dobry Kattii tylko Madzia odpowiedziala . Przykre troche i prosze o poprawe by tu bylo tak fajnie jak bylo bo wiem ze przez takie cos az dziewczybom nie chce sie tu pisac .
No naprodukowalam sie a teraz czesc wszystkimKattii, 19ewelaaa89, Parodka, werni, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoje menu dzisiejsze to banda lasek która włazi z buciorami do mojego gara psując smak całej potrawy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/978c7d42d22c.gif
Chwycic ujebac łeb i wypierdolic z gara....
Zalecenie przywalić pieprzem ile wlezie i na koniec posolić !!!
Lepsza hujowa zupa niż żadnaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 09:39
ZakręconaOna, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Dobra co jak co ale odezwe sie i wiem , ze mam poparcie tu dziewczyn z forum w tym temacie.
My jestesmy na tym watku juz dosc duzo czasu razem , " znamy sie " jak lyse konie . Wszystkie rozmawiamy tu razem o wszystkim , nie ma omijania kogos . Wiadomo nie zawsze sie luknie kazda wiadomosc ale bez jaj ... nowe dziewczyny nie badzcie zamkniete w gronie dwoch trzech osob na rozmowy bo to strasznie chujowe . Jedna Madzia odpowiada z nowych na wszystkie wiadomosci ... reszta zwyczajnie olewa . Nawet dzien dobry Kattii tylko Madzia odpowiedziala . Przykre troche i prosze o poprawe by tu bylo tak fajnie jak bylo bo wiem ze przez takie cos az dziewczybom nie chce sie tu pisac .
No naprodukowalam sie a teraz czesc wszystkim
Staram się nie omijac nikogo mimo iz nie jestem w Waszych tematach i nie mam wiele czasu na siedzenie na forumKattii, ZakręconaOna, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć przygarniecie mnie ? Ja niepoprawna optymistka marzę sobie aby w 2019 roku zajść i w tym roku też urodzić mały zakres możliwości , czasu mało. Cyk cyk cyk . Muszę się pospieszyć :-p
PS.wypić też lubię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 15:27
Madzix88 lubi tę wiadomość