2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyW zeszłym roku akurat Sylwestra i Nowy Rok miał wolne za święta, więc byliśmy razem z ze szwagierka i jej mężem w górach na nartach. Ale mnie to ciągnie na taka imprezę Sylwestrową na sali no ale cóż, spędzę w tym roku an domówce z koleżankami, jedna samotna, druga też wysyła swojego strażaka do pracy, więc babski wieczór
-
nick nieaktualnyMadzix już wpisuję
My już ugadaliśmy się na sylwka ze znajomymi. Mają dzieci w podobnym wieku i koleżanka jest też w 3 ciąży he he
Każda coś do jedzonka zrobi i sobie posiedzimy, przywitamy Nowy Rok i do domku wrócimy
Ja byłam 2 razy z mężem na sali na sylwka i szczerze mówiąc najlepiej się bawię na domówce
Co rok wychodzi z kim innym i jest wesoło.Madzix88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny@ Przylazła umieram - pewnie skonczy sie jak co miesiac wyjsciem wczesniej do domu z pracy:(
ale nic ważne ze w końcu przylazla i mozemy w koncu ruszyc do przodu! w poniedziałek będzie grafik mojego nowego lekarza z kliniki na styczen wiec bede sie zapusywac. Chciała bym sie wstrzelić w owu na wizytę ale nie będzie to łatwe przez to ze mi sie cykle rozjechały
Szkoda ze tu zmienili te opłaty na ovufriend i nie mozna kalendarza prowadzic bez oplłat. bo bardzo lubiłam tu notatki robic 2-3 lata temu no ale nic. pozostaje miec inna apke na telefonieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2018, 09:18
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Ja mam w telefonie Ovuview, u mnie jest ok Ale mi nie zależy na wyznaczaniu owulacji, bo to się kompletnie nie sprawdza, tylko jako miejsce do zapisywania moich obserwacj, objawów itd.
ja mam apke kalendarz miesiaczkowy. ale wyjątkowo lubiłam tu robic notaki. zadna apka na tel mnie nie zachwyciła -
nick nieaktualny
-
Ja mam aplikacje Clue w telefonie i tez jest fajna. Ale faktycznie tu sie fajnie prowadzi kalendarz tylko te oplaty za wysokie jak dla mnie. 3 cykle prowadziłam na of a potem juz zrezygnowalam ze wzgledu wlasnie na ten abonament i używałam już samego Clue19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj zasypiam w pracy, zwłaszcza, że mam dużo do zrobienia przed dłuższym zwolnieniem lekarskim.
Co robisz na obiad Szczęśliwa ? Ja niby mam zupę pomidorową, wczoraj ugotowaną. Kazałam staremu tylko ryż ugotować na świeżo.Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja w pracy taki luzniejszy dzien wiec mogę pisać, a po pracy o 16.00 mam zebranie w przedszkolu. Na dzisiaj mam leczo, tylko jestem ciekawa ile go bedzie jak wroce bo wczoraj mąż co chwile podchodził i wyjadal tak w ogóle to mam taka chęć na bigos...19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O lazanki to i ja bym zjadła
Ja to wczoraj miałam pierogi z mięsem
Na wizycie na szczęście nic mi nie mówiła że długo mnie nie było (trzy miesiące) powtórzyłam posiew za tydzień wyniki. Muszę powtórzyć tsh i zapisać się do endo.
Co do sylwka pewnie domowka bedzie z bratem i jego żona w domu.
Święta pół na pół. Najpierw u mnie potem u mojego.