2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do pomyłek płci u mnie w rodzinie kuzynka do 8 miesiąca myślała ze będzie dziewczynka a tu chłopiec
Co do imion bym chciała mieć parkę najpierw chłopiec potem dziewczynka. Mój by chciał Paulinke a ja Huberta19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Mam pacjentkę, która rodziła co prawda już kilkanaście lat temu ale przy dwóch ciążach miały być dziewczynki a przy porodzie wyskakiwali chłopcy, mówi ze jej mąż się śmiał ze chyba im dzieci podmieniają
Ja jakbym kiedyś miała dziewczynkę, na co liczę to zdecydowanie będzie to Pola a jeśli miałabym chłopca to sama nie wiem ale Nikodem tez mi się bardzo podoba albo Mikołaj w ogóle wybieranie imion to super sprawa a słuchajcie jaki hit, moja przyjaciółka jest już po terminie, dzisiaj idzie do szpitala na wywołanie i nadal nie maja imienia wczoraj do mnie pisała wieczorem, czyli u mas była 2 w nocy ze chyba będzie Anita ale jeszcze nie są zdecydowani na 100% hahahaha... xDWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 01:58
Kattii, Parodka, Szczęśliwa_Mama, werni lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki, co do imion to mam w glowie jedno, o ktorym jeszcze maz nie wie bo by mnie wysmial ze ciaza niepotwierdzona a ja szaleje z imionami haha. Dla dziewczynki Łucja. A jesli bedzie drugi chlopiec to nie wiem. Może mąż cos ladnego wymysli
Kattii, werni lubią tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualny
-
Tez nie lubie wstac za pozno a pozniej biegac zeby zdazyc. U mnie pobudka o 5.45 codziennie. O dziwo po tym długim weekendzie wstaje bez problemu. Moze dlatego ze na horyzoncie wolne w piątek ktore wzięłam na wizyte u gina19.08.2013 synek
Dori1811 wrote:Mam pacjentkę, która rodziła co prawda już kilkanaście lat temu ale przy dwóch ciążach miały być dziewczynki a przy porodzie wyskakiwali chłopcy, mówi ze jej mąż się śmiał ze chyba im dzieci podmieniają
Ja jakbym kiedyś miała dziewczynkę, na co liczę to zdecydowanie będzie to Pola a jeśli miałabym chłopca to sama nie wiem ale Nikodem tez mi się bardzo podoba albo Mikołaj w ogóle wybieranie imion to super sprawa a słuchajcie jaki hit, moja przyjaciółka jest już po terminie, dzisiaj idzie do szpitala na wywołanie i nadal nie maja imienia wczoraj do mnie pisała wieczorem, czyli u mas była 2 w nocy ze chyba będzie Anita ale jeszcze nie są zdecydowani na 100% hahahaha... xD
Anita jak moja siostra, ladnie19.08.2013 synek
Hej dziewczyny
Widzę że temat imion powrócił
Ja byłam wczoraj na monitoringu, jednak testy owu się pomyliły jak zwykle u mnie bo owu nie było, pęcherzyki mają 25, 19, 19, 15 mm. Lekarz dał mi niby zakaz seksu do jutra bo się boi że 4 pękną, ale ja tam nie wiem, czy chociaż jeden pęknie jak ten duży ma już 25 mm i nic Już wkurwia mnie to latanie co chwilę na te monitoringi i seks na gwizdek A gówno z tego wychodzi. Sama już nie wiem co robić serio. Gdzie tu ciąża jak ja nawet owulacji nie mogę mieć... Wczoraj zdołowałam się strasznie.Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Frida rozumiem jakie to moze byc wkurzajace. Mnie frustrowalo samo to ze robiłam testy owu (bez monitoringu) i wiedzialam ze powinnismy dzisiaj to robic bo jutro owu itd. a np ja czy maz nie mieliśmy ochoty. I po tym cyklu mialam wywalic testy bo to mi tylko na psychike zle dzialalo.
A w tym cyklu (mam nadzieje szczesliwym) bylo tak ze byl seks jednego dnia, następnego pozytywny test owu i juz bez seksu przez parę nastepnych dni bo nam sie zwyczajnie nie chcialo... I tez spisalam ten cykl na straty, nawet sie tu uzalalam a okazalo sie za jakis plemnik jednak przetrwalSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
nick nieaktualnyNo właśnie my sobie też założyliśmy, że będzie seks wtedy kiedy mamy ochotę, a nie tak mechanicznie kiedy owulacja.. Chociaż ja zwracam na to uwagę i mam to z tyłu głowy cały czas.
Powiem szczerze, że nim zaczęłam się starać to myślałam, że jest to prostsze -
nick nieaktualnyRuda mi się Marcelina bardzo podoba
Ja choruję na Oliwkę he he
Chciałam pierwszą córcię i mam, drugiego synka i mam, a trzecie miało być dziewczynką no i zobaczymy
Ewelaaa no jak wyszedł chłop to też obalę moją teorię, ale jak się potwierdzi to ją podtrzymam
Nie powiedział procentowo, tylko że mu się wydaje... ale jak nie był pewny, to mógł nic nie gadać. Toć ja przez ten miesiąc oszaleję!
Kornelka cały czas o siostrze mówi... eh...
Frida nasza Kochana nie dołuj się.
Musisz mieć siły, nie możesz się poddać.
Doczekasz się maleństwa, zobaczyszFrida91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeśli nie w tym cyklu, a wydaje mi się właśnie, że nic z tego nie będzie, a jakieś objawy to wytwór mojej psychiki to wracam do tematu starania od kwietnia/maja. Pół roku po zabiegu muszę odczekać, bo trzon macicy będzie osłabiony.. Lekarze mi kazali próbować, a jak nic nie wyjdzie to zgłosić się do szpitala na ustalony termin, który mam za dwa tygodnie.
-
No tak macie rację dziewczyny z tym seksem na gwizdek. Sama bym chciała tak sobie odpuścić i co będzie to będzie. Ale jeśli od roku nie miałam ani razu owulacji i muszę być na stymulacji i monitoringu to ciężko tak nie myśleć i robić to w zależności od ochoty na spontanie. No nie da się tak. Już mnie dobija to latanie do niego co 2 dzień i za każdym razem nic z tego
Parodka lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualny
-
Ancyskowa wrote:Dzień dobry ☺️ Mam już umówiona wizytę do gin na 22/11 o 13.45. Mam nadzieje już ujrzeć Kropeczke ❤️
Kropeczke to ja zobacze pojutrze Ty za tydzień bedziesz miala wypas z serduszkiemAncyskowa lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelaaa wczoraj na wizycie nie dało się zrobić ładnego zdjęcia, ale mam kilka fotek z usg prenatalnego, które było niedawno
Emi niestety łożysko dalej nisko... jeszcze się nie podniosło...
Zapomniałam napisać, że 6 listopada dzidzia miała 7 cm, a wczoraj już 8 cm także rośnie ładnieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 12:01
19ewelaaa89, emi_90, Ancyskowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny