2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAscynkowa gratulacje
No takie wieści z rana to ja lubię
Emi ja w każdej ciąży mam łożysko na przedniej ścianie. Nie wiem o co kaman, chyba taki mój urok
Kattti wow jakie zakupki sprytne
Zakręcona bardzo mi przykro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 09:02
-
nick nieaktualny
-
Zakręcona bardzo przykra sprawa przytulam!
Tak Frida trzymamy kciuki
A co do kopniakow to chyba chłopcy tak mają hehe. Mój też był mega rozbrykany, a najbardziej zawsze kopal w pęcherz i wątrobę i to za każdym razem jak byłam akurat gdzieś na mieście :pFrida91, Kattii lubią tę wiadomość
-
Dam znać. Ale to pewnie będzie późno, bo dopiero na 20 idę, będę się musiała wcisnąć między inne babki o ile mnie wpuszczą Nie lubię się tak wpychać, bo sama nie lubię jak czekam na swoją kolej a ktoś włazi niby tylko na minutkę, a potem tam siedziCóreczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny,
Mam na imię Magda i mam 25 lat, trzy miesiące temu zaczęłam starania o moje pierwsze maleństwo. Mam nadzieję, że uda mi się i faktycznie 2019 będzie mój. Czy jest tu może któraś z was, której się udało mając mięśniaki (niestety mam )?
Miłego dnia!
PS. Kolejny dzień po owulacji mam podwyższoną temperaturę, mam nadzieję, ale i świadomość że biorę duphaston i to może być przyczyna. -
Hejka dziewczyny
Katii jeszcze ja ja czekam na tą swoją ciążę
Frida trzymam kciuki
Gratuluję dla zaciazonych.
Piękne widoki i życzę udanego urlopu
Zakręcona pamiętam jak opowiadalas o babci. Znam ten ból. Jestem z TobąFrida91, Parodka, Kattii, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
RudaMaruda25 wrote:Ja wiem, nawet w ulotce pisze
Tylko też przeczytałam internety i na różne informacje się natknęłam.
Coż, wolę się nie nakręcać.Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyParodka wizytę mam o 13 beta zrobiona, wieczorem będą wyniki
Zakręcona bardzo mi przykro.. Też znam ten ból, dwa lata temu odszedł mój Tata, miał 92 lata.. Czas mija, ale ból nie.. Jestem z Toba
Frida trzymam kciuki za Ciebie też
Szczęśliwa dziękuję widziałam już pierwszą stronę. Aż mi się łzy zakręciłyFrida91, Kattii, 19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Hej dziewczyny .
Ja dzisiaj w domu siedze zaplakana zalamana ... Babcia mi zmarla w nocy .
Ancy jeszcze raz kochana gratuluje :*
Kattii Ja tez mialam nie raz takie kopy ze az mnie skrecalo , odczuwalam po porodzie zebra tak samo hahaha -
nick nieaktualnywerni wrote:Hejka dziewczyny
Katii jeszcze ja ja czekam na tą swoją ciążę
Frida trzymam kciuki
Gratuluję dla zaciazonych.
Piękne widoki i życzę udanego urlopu
Zakręcona pamiętam jak opowiadalas o babci. Znam ten ból. Jestem z Tobąwerni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywerni wrote:Katii super ubranka kiedyś miałam fazę na kupowanie ubranek.
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKattii wrote:Nic tylko się cieszysz dziewczyny !
To zostala nam Dori, Anusiak i Frida chyba tylko żeby zaciążyć nie ? Czy jeszcze ktos ???
Swoją drogą nic wam wczoraj nie mówiłam ale...dadammmmmmm!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a44be7aaad7e.jpg
Wczorajszy zakup 30szt Osoba sprzedająca miała wystawione za 20f a ja wyslalam propozycje 15f pomyslałam co mi szkodzi spróbowac dac inną mniejszą oferte haha i przyjeła tą moją ofertę i tak oto mam 30szt za 15f
Są neutralne także dla chłopca jak i dla dziewczynki na start już mam Teraz czekam aż wysle bo przelew z rana zrobiłam
Żal było mi nie skorzystać za tą cene hehe Gdzie jedne body nowe kosztują minimum 7-8f i to typowo z tesco a te są firmówki typu next np
Jejku patrzę na te ubranka, są takie piękne ❤
Marzenie, żebym ja niedługo robiła takie zakupy
Kattii lubi tę wiadomość
-
Ale pięknie przybywa nam fasolek co zaglądam to następna szalejecie!
Ja mam ostatni cykl starań, a w sumie to nawet nie staran tylko sexu bez zabezpieczenia Bo nic innego w tym cyklu nie robię xD
Katti mega te zakupki mi ostatnio bratowa zwiozła tyle cichow po bratanicy ze jakbym kiedyś miała dziewczynkę to przez jakieś 2 lata nic nie muszę kupować hahaha tylko gdzie ta moja dzidzia?!Kattii, 19ewelaaa89 lubią tę wiadomość