2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Kattii a czym jeszcze on lubi się bawić? Może jakieś ulubione postaci z bajek?
Wszelkiego rodzaju pojazdy...
On nie ma ulubionych postaci z bajek bo oglada bajki tylko o samochodach centralnie xDFrida91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kattii wrote:Samochody samochody i jeszcze raz samochody xD
Wszelkiego rodzaju pojazdy...
On nie ma ulubionych postaci z bajek bo oglada bajki tylko o samochodach centralnie xDWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 14:55
Kattii lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattti to nie masz wyjścia jak tylko kupić kolejny samochód he he skoro tylko samochody go interesują
Myślisz już co pod choinkę?
A ciastolinę ma?
Tak bo teraz są fajne promocje wiec mozna coś fajnego duzo taniej znalesc niż przed samymi swietami gdzie ceny są duzo wyzsze.
Córce dzisiaj kupiłam to :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ef90d2ea06f.jpg
Do tego jakies gwiazdorki slodycze , moze jeszcze cos dokupie jakas lalke czy cos zobacze co fajnego bedzie. Wykorzystalam fakt ze w przedszkolu byla to chociaz nie widziala i schowalam
Mój młody lubi tez samoloty i statki ale ich nie posiada hm... moze jakis fajny statek piracki bym mu kupila ... nie wiem zobacze czy cos fajnego bedzie.
Jak zabawki nie dostanie to nie bedzie sie cieszyl tak szczerze mówiac bo malo bedzie go interesowac jakas posciel haha Tory ma 2 + garaże. Gry i ukladanki odpadają... typowy angol tylko tablet... gry planszowe,ukladanki tylko w kącie ląnduja
Mysle tez o tablicy na krede i na magnesy + pisaki ... moze takie cos sprawiloby ze chcialby uczyc sie pisac hm.. a jak nie to zawsze corcia by korzystałaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 15:06
werni lubi tę wiadomość
-
Katti to może ogranicz mu tablet A w zamian za to daj jakieś takie zabawki które pomogą w jego rozwoju, układanki, tablica do rysowania to też super pomysł Może jakieś takie edukacyjne zabawki. Jak spróbujesz z nim usiąść i się tym pobawić to może da się przekonać
Kattii, Parodka, werni lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Katti to może ogranicz mu tablet A w zamian za to daj jakieś takie zabawki które pomogą w jego rozwoju, układanki, tablica do rysowania to też super pomysł Może jakieś takie edukacyjne zabawki. Jak spróbujesz z nim usiąść i się tym pobawić to może da się przekonać
Z córka mam dużo łatwiej bo ona wszytsko obecnie lubi co by się jej nie dało to sie cieszy i sie bawi. Ostatnio dostała takiego kotka pluszaka z wlasnym domkiem który mial przyciski i uczył liczyć,mówić i miał różne melodie bardzo go lubi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 15:22
-
Kattii wrote:Kochana próbowałam nie raz ale on ma to gdzieś niestety... tutaj dzieciaki wychodzac na plac zabaw to wychodzą z telefonami i zamiast sie bawić to siedza i grają... ja mojemu nie daje na dwór w ogóle bo uważam że to przesada... plac zabaw jest od zabawy a nie od siedzenia na trawie i grania.
Kattii lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyFrida91 wrote:No tak to pewnie ciężej, jak widzi że inne dzieci tym się zajmują. Fajnie, że Ty mu nie dajesz na dwór i że próbowałaś z nim coś tam tworzyć Trzeba próbować i nie zniechęcać się, może w końcu polubi. A książeczki lubi oglądać?
W szkole pierwsze co robi to biegnie do szafki z samochodami i tyle matka go widziała... taka pasja jego widocznie moze kiedys mu to minie a może jego przyszlosc bedzie z tym związana któż to wie -
Katti może i tak Mojej koleżanki synek też ma takiego hopla na punkcie aut Tylko takie bajki go interesują, na ulicy wszędzie ogląda samochody, koparki, wozy strażackie itd No cóż, może z czasem zmieni mu się zainteresowanie, a może nie Dobrze, że jakieś ma
Kattii lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Katti może i tak Mojej koleżanki synek też ma takiego hopla na punkcie aut Tylko takie bajki go interesują, na ulicy wszędzie ogląda samochody, koparki, wozy strażackie itd No cóż, może z czasem zmieni mu się zainteresowanie, a może nie Dobrze, że jakieś ma
W sklepie zas nie moge chodzic z nim miedzy zabawkami bo od razu wypatruje jaki samochód mamusia ma mu wrzucic do koszyka haha oczywiscie zazwyczaj mu odmawiam i staram sie tlumaczy bo nie chce go uczyc tego że za kazdym razem jak on cos chce kiedy robimy zakupy to dostaje bo potem moze byc z tym problem a niech np kasy bedzie mniej a on stanie i wymysli ze chce jakis pojazd za 20f i zacznie krzyczec,skakac itp poki mu nie wezme... ooo nie takiej opcji nie ma ... póki co tlumaczenia wystarczaja i jakos odpuszcza.Frida91 lubi tę wiadomość
-
No jasne, nie ma co ulegać za każdym razem
Ale mi się wydaje, że to fajnie, że czymś się właśnie tak interesuje. Niektóre dzieci z kolei uwielbiają dinozaury, potrafią nawet zapamiętać ich nazwy itp O a może jakiś wóz strażacki właśnie, albo karetkę mu kup?Kattii lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyKattii wrote:Tak lepiej powiedz lekarzowi bo to może byc jakis jednak tego powód a lepiej dmuchac na zimne.
Emi jak cos masz ode mnie wiadomosc z malym zapytaniem
Dziewczyny co myslicie byloby fajnym prezentem dla 4 letniego chlopca ? Chciałabym cos innego a nie ciagle samochody... on naprawde ma tego full ile mozna ciagle kupowac samochody ... chociaz prawda jest taka ze cieszą go najbardziej no ale chcialabym cos innego cos ciekawego co moze by go tez zainteresowalo hm... macie jakies pomysly ?Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrida91 wrote:No jasne, nie ma co ulegać za każdym razem
Ale mi się wydaje, że to fajnie, że czymś się właśnie tak interesuje. Niektóre dzieci z kolei uwielbiają dinozaury, potrafią nawet zapamiętać ich nazwy itp O a może jakiś wóz strażacki właśnie, albo karetkę mu kup?Frida91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKattti ja też już kupiłam pod choinkę dla synka ciastolinę, lego duplo, a dla córci takie rzepki z reklamy bunchems, bo je chciała i zestaw korony, bransoletki i naszyjnik, w którym może sama zmieniać różne korale
Dla synka planuję jeszcze samochód zdalnie sterowany i maskotkę do przytulania Super Wings, a dla córci barbie syrenę i grę planszową
Uwielbiam jak jest dużo prezentów pod choinką.
A zaczynam wcześniej też kupować, korzystam z promocji... bo im bliżej świąt tym wszystko droższeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 17:07
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattti ja też już kupiłam pod choinkę dla synka ciastolinę, lego duplo, a dla córci takie rzepki z reklamy bunchems, bo je chciała i zestaw korony, bransoletki i naszyjnik, w którym może sama zmieniać różne korale
Dla synka planuję jeszcze samochód zdalnie sterowany i maskotkę do przytulania Super Wings, a dla córci barbie syrenę i grę planszową
Uwielbiam jak jest dużo prezentów pod choinką.
A zaczynam wcześniej też kupować, korzystam z promocji... bo im bliżej świąt tym wszystko droższeSzczęśliwa_Mama, Kattii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny