2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattti ja też już kupiłam pod choinkę dla synka ciastolinę, lego duplo, a dla córci takie rzepki z reklamy bunchems, bo je chciała i zestaw korony, bransoletki i naszyjnik, w którym może sama zmieniać różne korale
Dla synka planuję jeszcze samochód zdalnie sterowany i maskotkę do przytulania Super Wings, a dla córci barbie syrenę i grę planszową
Uwielbiam jak jest dużo prezentów pod choinką.
A zaczynam wcześniej też kupować, korzystam z promocji... bo im bliżej świąt tym wszystko droższe
Co do lego duplo zastanawialam sie czy nie dokupic jakies zestawy ktorych nie mają ale sama nie wiem bo maja naprawde sporo tego lego całą skrzynie a nie bawia sie nimi jakos tak bardzo czesto... co innego jakby bawili sie tym naprawde duzo to wtedy moznaby bylo cos dokupic ale tak to nie za bardzo widze sens.. bo sie walają po podłodze... ja ułoże do pudła a córka za chwile idzie i bierze tylko po to aby wywalic .Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 18:45
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemi_90 wrote:Szczęśliwa Mamusia, absolutna racja ! W tamtym roku zamówiłam na allegro kolejkę dla małego w listopadzie, kosztowała 200 zł. Po tygodniu ta sama kolejka u tego samego sprzedawcy kosztowała 300 zł. Rozpoczął się grudzień i podniósł cenę o 100 zł, wyobrażacie to sobie? Także jak są pieniążki to uważam że lepiej właśnie teraz kupować niż później, dzięki temu możemy często wiele zaoszczędzić
-
nick nieaktualnyKattti no mama widzi czym chętnie się bawią dzieci, a co jest bo jest he he
U mnie lego non stop, barbie i różne gry
Emi to pocieszę Cię, że u mnie nie lepiej.
Rano zaliczone rzyganko i prawie przez cały dzień mdłości... przez które praktycznie nic nie mogę jeść...
Ewelaaa pytałaś się wcześniej o ruchy dzidzi.
Ja w obu ciążach poczułam dopiero koło 20 tygodnia i to od razu kopniaki żadnego łaskotania wcześniej nie czułam, więc podejrzewam, że i teraz na kopniaka jeszcze trochę muszę poczekać
U mnie dzieciaczki często w brzuchu miały czkawkę.
A u Was?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 19:52
-
Szczęśliwa_Mama wrote:Kattti no mama widzi czym chętnie się bawią dzieci, a co jest bo jest he he
Rano zaliczone rzyganko i prawie przez cały dzień mdłości... przez które praktycznie nic nie mogę jeść...
Ja w obu ciążach poczułam dopiero koło 20 tygodnia i to od razu kopniaki żadnego łaskotania wcześniej nie czułam, więc podejrzewam, że i teraz na kopniaka jeszcze trochę muszę poczekać
A u Was?
A jeśli chodzi o mnie to mój Szymcio miał baardzo często czkawke w brzuchu i to zazwyczaj wieczorami śmieszne uczucie.Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Kattii mój syn też kocha pojazdy, ma już chyba wszystko a ciagle chce więcej. Królują maszyny rolnicze i budowlane
Ale uwielbia też rysowanie, nie nadążam kupować kredek a kartki z drukarki znikają w mega szybkim tempie haha
Na imieniny kupiliśmy mu piasek kinetyczny w 3 kolorach po 1 kg z kazdego + basenik taki mały żeby nie było mega bałaganu + różne foremki, plastikowe nożyki do dlubania itd. i jest mega zadowolony z tego.
Ale nie wiem czy Twój synek lubi takie rzeczy, mój lubi też dlubac w ciastolinie albo wlasnie tym piaskuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 20:46
Kattii lubi tę wiadomość
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnySzczęśliwa_Mama wrote:Kattti no mama widzi czym chętnie się bawią dzieci, a co jest bo jest he he
A u Was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 21:19
-
nick nieaktualnyParodka wrote:Kattii mój syn też kocha pojazdy, ma już chyba wszystko a ciagle chce więcej. Królują maszyny rolnicze i budowlane
Ale uwielbia też rysowanie, nie nadążam kupować kredek a kartki z drukarki znikają w mega szybkim tempie haha
Na imieniny kupiliśmy mu piasek kinetyczny w 3 kolorach po 1 kg z kazdego + basenik taki mały żeby nie było mega bałaganu + różne foremki, plastikowe nożyki do dlubania itd. i jest mega zadowolony z tego.
Ale nie wiem czy Twój synek lubi takie rzeczy, mój lubi też dlubac w ciastolinie albo wlasnie tym piasku
Rysowac nie lubi wiec u mnie kredki to są tyle ze dla córki ale ona kilka kresek zrobi i kredki rozrzuca
Co do samochodów i wszelkich pojazdów też ma chyba juz wszystkiego nadmiar moim zdaniem a i tak ciagle mu malo
Ide spacWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 21:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNic tylko się cieszysz dziewczyny !
To zostala nam Dori, Anusiak i Frida chyba tylko żeby zaciążyć nie ? Czy jeszcze ktos ???
Swoją drogą nic wam wczoraj nie mówiłam ale...dadammmmmmm!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a44be7aaad7e.jpg
Wczorajszy zakup 30szt Osoba sprzedająca miała wystawione za 20f a ja wyslalam propozycje 15f pomyslałam co mi szkodzi spróbowac dac inną mniejszą oferte haha i przyjeła tą moją ofertę i tak oto mam 30szt za 15f
Są neutralne także dla chłopca jak i dla dziewczynki na start już mam Teraz czekam aż wysle bo przelew z rana zrobiłam
Żal było mi nie skorzystać za tą cene hehe Gdzie jedne body nowe kosztują minimum 7-8f i to typowo z tesco a te są firmówki typu next npWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 08:00
Parodka, 19ewelaaa89, Frida91, werni, emi_90 lubią tę wiadomość
-
Kattii dobty interes zrobiłaś
Mam ta wizyte za tydzień i pewnie bedzie jeszcze za wczesnie troche. Bedzie widoczny pecherzyk, moze zarodek ale serduszko nie. Szkoda bo bym juz wiedziala na 100% czy wszystko w porzadku a tak dalej bede czekac na nastepna wizyte.
A Ty Ancyskowa kiedy pojdziesz do gina?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 07:51
19.08.2013 synek
Czekamy na drugiego maluszka -
nick nieaktualnyParodka wrote:Kochana ja miałam termin @ na środę! Jestesmy na tym samym etapie
Dokładnie ❤️ Co do dnia. Czyzbys mnie „zaraziła”? To dobra choroba, tyle radościWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 08:07
Parodka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyParodka wrote:Kattii jak fajnie... Tak na to czekam
-
Hej dziewczyny .
Ja dzisiaj w domu siedze zaplakana zalamana ... Babcia mi zmarla w nocy .
Ancy jeszcze raz kochana gratuluje :*
Kattii Ja tez mialam nie raz takie kopy ze az mnie skrecalo , odczuwalam po porodzie zebra tak samo hahahaKattii lubi tę wiadomość
-
Kattii cudne ubranka fajne, bo rzeczywiście neutralne i dla chłopca i dla dziewczynki.
Ancyskowa trzymam kciuki
Zakręcona współczuję Ile babcia miała lat? Na co zmarła?
Ja dziś mam monitoring, czy urosło jajeczko, mam już takiego stresa A dopiero wieczorem idę. Mam taką wielką nadzieję, że coś ruszyło a jednocześnie boję się, że nie. Nie mam żadnego przeczucia. Muszę jakoś wytrzymać cierpliwie!Szczęśliwa_Mama, Parodka, Ancyskowa, Kattii lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙