2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyVella83 wrote:Cześć, chętnie do Was dolacze:))jestem mamą dwojeczki i chce zacząć starania o trzecie maleństwo..
-
A z ciekawosci, nie wolicie robic testow wczesniej? Nawet nie z nadzieja ze sie udalo, tylko tak "na sucho" zeby wiedziec ze okres przyjdzie? Ja zawsze robilam testy wczesnie, żeby moc normalnie funkcjonowac i nie musiec myslec czy moge chocby glupi ibuprom itp.
Kattii, Parodka lubią tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
Kattii wrote:Chętnie czy nie za bardzo? Nie widzę jakoś zapału z twojej strony w udzielaniu sie... czy to taka nowa zasada jeden post na każdym wątku ?
Kattii, 19ewelaaa89, Parodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybilibili wrote:Kattii widzę,że u Ciebie podobna róznica wieku dzieciaczków co u Szczęśliwej_Mamy
Co dwa lata -
nick nieaktualnySpirit wrote:A z ciekawosci, nie wolicie robic testow wczesniej? Nawet nie z nadzieja ze sie udalo, tylko tak "na sucho" zeby wiedziec ze okres przyjdzie? Ja zawsze robilam testy wczesnie, żeby moc normalnie funkcjonowac i nie musiec myslec czy moge chocby glupi ibuprom itp.
-
nick nieaktualnyVella83 wrote:Od wczoraj dopiero śledzę forum, czytam Wasze posty i podobnie jak niektóre z was myślę o kolejnymm malenstwu...wiekszosc z Was zna się już całkiem dobrze,zna swoje problemy, kibicuje sobie nawzajem i nieśmiało chciałabym dołączyć, raczej zabrakło mi odwagi aby od razu o sobie pisać..,zapał oczywiście mam:czekam aż @ dobiegnie końca, pierwszy @ po odstawieniu cerazette i w tym cyklu próbujemy..dwa dni temu skończyłam 35 lat..czuje że to taki ostatni dzwonek na decyzje, a w sumie nie wiem ile nam to zajmie.. W tym roku w maju miałam usuwana torbiel z jajnika i mam dużo obawy..
Ja obecnie jestem w ciaży z 3 w zdrowej ciaży zaznacze bo mam 1 aniołka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:Ja to też w sumię mam zamiar posprawdzać sobie ząbki, przez te pół roku to sobie wszystko posprawdzam...
Chociaż ja tak strasznie dentysty się bojęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2018, 18:41
-
Kattii widzialam wlasnie na Twoim suwaczku. Wspolczuje teraz jestes w 3 ciazy ? Dzisiaj ogladalam zdjecia. Czasow kiedy urodzily sie moje dzieciaczki- jakie one byly male
A co do dentysty to ja w ciazy chodzilam normalnie- dostawalam znieczulenie dostosowane do moich potrzeb brzuszkowych ale jak doszlo do kanalowego i zatruwaniaia zeba to juz wesolo nie bylo.
Kattii lubi tę wiadomość
Moje Szczescia
[img][/img] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybilibili wrote:Kattii widzialam wlasnie na Twoim suwaczku. Wspolczuje teraz jestes w 3 ciazy ? Dzisiaj ogladalam zdjecia. Czasow kiedy urodzily sie moje dzieciaczki- jakie one byly male
A co do dentysty to ja w ciazy chodzilam normalnie- dostawalam znieczulenie dostosowane do moich potrzeb brzuszkowych ale jak doszlo do kanalowego i zatruwaniaia zeba to juz wesolo nie bylo.
Zaraz będe dzieciaki kąpac i do spania chociaż bedziemy mieli z meżem troche ciszy wieczorem bo ile można. A jutro idą do szkół/przedszkola to ja też troche odsapnę a mąz na rano do pracy i tak do wieczora az do samego weekendu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpirit wrote:Ag pisała wyżej że nie robi testów teraz tylko czeka i w sumie nie wiem czemu uogółnilam na wszystkich
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2018, 19:08
werni, Spirit lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie mąż miał mieć przyszły tydzień jeszcze wolny, ale dzwonili, do niego, że jakiś kolega jest na L4 i ma jutro przyjść na służbę.
Tym lepiej, ja sie wymknę do galerii i kupię mu tę koszulę. Znalazłam taką ładną z wysokiej jakości bawełny, no i taka co się mniej gniecie. Zwykła biała, sylwetka wyszczuplona z zapięciami na spinki.
A w Wólczance jest promocja, ze druga gratis to i ja skorzystam i wezmę dla siebie koszulęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2018, 19:18