X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2018, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vella83 wrote:
    Cześć, chętnie do Was dolacze:))jestem mamą dwojeczki i chce zacząć starania o trzecie maleństwo..
    Chętnie czy nie za bardzo? Nie widzę jakoś zapału z twojej strony w udzielaniu sie... czy to taka nowa zasada jeden post na każdym wątku ?

• bilibili Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2018, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii widzę,że u Ciebie podobna róznica wieku dzieciaczków co u Szczęśliwej_Mamy ;)
    Co dwa lata :) <3

Kattii, 19ewelaaa89, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

Moje Szczescia <3 <3
    atdcx1hpbj059zyp.png
    kjmn8ribwtcqbjz6.png
    [img][/img]6sut3e3k6nypft3a.png
  • Spirit Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2018, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z ciekawosci, nie wolicie robic testow wczesniej? Nawet nie z nadzieja ze sie udalo, tylko tak "na sucho" zeby wiedziec ze okres przyjdzie? Ja zawsze robilam testy wczesnie, żeby moc normalnie funkcjonowac i nie musiec myslec czy moge chocby glupi ibuprom itp.

Kattii, Parodka lubią tę wiadomość

2017 #1
    2019 #2
    :D
  • Vella83 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2018, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Chętnie czy nie za bardzo? Nie widzę jakoś zapału z twojej strony w udzielaniu sie... czy to taka nowa zasada jeden post na każdym wątku ?
    Od wczoraj dopiero śledzę forum, czytam Wasze posty i podobnie jak niektóre z was myślę o kolejnymm malenstwu...wiekszosc z Was zna się już całkiem dobrze,zna swoje problemy, kibicuje sobie nawzajem i nieśmiało chciałabym dołączyć, raczej zabrakło mi odwagi aby od razu o sobie pisać..,zapał oczywiście mam:czekam aż @ dobiegnie końca, pierwszy @ po odstawieniu cerazette i w tym cyklu próbujemy..dwa dni temu skończyłam 35 lat..czuje że to taki ostatni dzwonek na decyzje, a w sumie nie wiem ile nam to zajmie.. W tym roku w maju miałam usuwana torbiel z jajnika i mam dużo obawy..

Kattii, 19ewelaaa89, Parodka lubią tę wiadomość

relgx1hpi2zbw8vm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2018, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii, jednak żyjesz ? Wyzdrowiałaś, już lepiej ?

Kattii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2018, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bilibili wrote:
    Kattii widzę,że u Ciebie podobna róznica wieku dzieciaczków co u Szczęśliwej_Mamy ;)
    Co dwa lata :) <3
    Byłoby tak samo jak u Mamusi ale niestety :( jeden Aniołek w moim życiu gdyby nie to to maluszek był by juz z nami bo na Listopada 2018 był termin :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2018, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spirit wrote:
    A z ciekawosci, nie wolicie robic testow wczesniej? Nawet nie z nadzieja ze sie udalo, tylko tak "na sucho" zeby wiedziec ze okres przyjdzie? Ja zawsze robilam testy wczesnie, żeby moc normalnie funkcjonowac i nie musiec myslec czy moge chocby glupi ibuprom itp.
    Robimy tzn wiekszosc z nas robi ;) ja robiłam 8dpd hah i juz wiedziałam że jest ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2018, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vella83 wrote:
    Od wczoraj dopiero śledzę forum, czytam Wasze posty i podobnie jak niektóre z was myślę o kolejnymm malenstwu...wiekszosc z Was zna się już całkiem dobrze,zna swoje problemy, kibicuje sobie nawzajem i nieśmiało chciałabym dołączyć, raczej zabrakło mi odwagi aby od razu o sobie pisać..,zapał oczywiście mam:czekam aż @ dobiegnie końca, pierwszy @ po odstawieniu cerazette i w tym cyklu próbujemy..dwa dni temu skończyłam 35 lat..czuje że to taki ostatni dzwonek na decyzje, a w sumie nie wiem ile nam to zajmie.. W tym roku w maju miałam usuwana torbiel z jajnika i mam dużo obawy..
    Czyli że staracie się o trzecie ile ?
    Ja obecnie jestem w ciaży z 3 w zdrowej ciaży zaznacze bo mam 1 aniołka

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2018, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RudaMaruda25 wrote:
    Kattii, jednak żyjesz ? Wyzdrowiałaś, już lepiej ?
    Nadal chora ,troche lepiej niby ale ciagle mnie boli i na ucho ciagnie i na zeba cos czuje też zaczyna :/
    no i katar meczy strasznie o nocach nie wspomne....

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2018, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to też w sumię mam zamiar posprawdzać sobie ząbki, przez te pół roku to sobie wszystko posprawdzam...
    Chociaż ja tak strasznie dentysty się boję :/

Kattii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2018, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RudaMaruda25 wrote:
    Ja to też w sumię mam zamiar posprawdzać sobie ząbki, przez te pół roku to sobie wszystko posprawdzam...
    Chociaż ja tak strasznie dentysty się boję :/
    Tez sie mega boje ale jak mialam z synem w ciazy taki mega ból i nic nie pomagało to wolałam dać wyrwać niż się meczyc nastawiłam się tak że nawet jak bedzie mnie boleć rwanie to poboli raz i potem bedzie spokój ale dała mi takie znieczulenie specjalne dla cieżarnych ze nic nie czułam a teraz nie wiem czemu odczuwam lekki ból skoro mam z tej strony zdrowe hm....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2018, 18:41

• bilibili Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2018, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii widzialam wlasnie na Twoim suwaczku. Wspolczuje :( teraz jestes w 3 ciazy ? Dzisiaj ogladalam zdjecia. Czasow kiedy urodzily sie moje dzieciaczki- jakie one byly male :D
    A co do dentysty to ja w ciazy chodzilam normalnie- dostawalam znieczulenie dostosowane do moich potrzeb brzuszkowych ale jak doszlo do kanalowego i zatruwaniaia zeba to juz wesolo nie bylo.

Kattii lubi tę wiadomość

Moje Szczescia <3 <3
    atdcx1hpbj059zyp.png
    kjmn8ribwtcqbjz6.png
    [img][/img]6sut3e3k6nypft3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2018, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dlatego chcę sobie zęby porobić przed i wysłać mojego na badania. On strasznie się przed tym wzbrania, ale mam obawy, bo przechodził ospę mając 24 lata, a to chyba niebezpiecznie na płodność.

• Spirit Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2018, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda to świnka na płodność, ospa nie, dorośli ciągle ja mają

2017 #1
    2019 #2
  • Spirit Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2018, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Robimy tzn wiekszosc z nas robi ;) ja robiłam 8dpd hah i juz wiedziałam że jest ;)
    Ag pisała wyżej że nie robi testów teraz tylko czeka i w sumie nie wiem czemu uogółnilam na wszystkich ;)

Kattii lubi tę wiadomość

2017 #1
    2019 #2
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2018, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bilibili wrote:
    Kattii widzialam wlasnie na Twoim suwaczku. Wspolczuje :( teraz jestes w 3 ciazy ? Dzisiaj ogladalam zdjecia. Czasow kiedy urodzily sie moje dzieciaczki- jakie one byly male :D
    A co do dentysty to ja w ciazy chodzilam normalnie- dostawalam znieczulenie dostosowane do moich potrzeb brzuszkowych ale jak doszlo do kanalowego i zatruwaniaia zeba to juz wesolo nie bylo.
    Tak obecnie w ciazy z 3 jak widać z reszta na suwaczku hehe.
    Zaraz będe dzieciaki kąpac i do spania chociaż bedziemy mieli z meżem troche ciszy wieczorem bo ile można. A jutro idą do szkół/przedszkola to ja też troche odsapnę a mąz na rano do pracy i tak do wieczora az do samego weekendu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2018, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja testy robiłam nawet przed terminem @, ciekawość mnie zżerała :)

Spirit lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2018, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spirit wrote:
    Ag pisała wyżej że nie robi testów teraz tylko czeka i w sumie nie wiem czemu uogółnilam na wszystkich ;)
    To ma tak jak Dori ona też czekała do dnia @... nie wiem jaki w tym sens no ale każda robi jak uważa... ja mysle ze jesli coś ma byc to spokojnie od 10-12dpo mozna juz robic nie czekając do dnia @.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2018, 19:08

werni, Spirit lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2018, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie mąż miał mieć przyszły tydzień jeszcze wolny, ale dzwonili, do niego, że jakiś kolega jest na L4 i ma jutro przyjść na służbę.
    Tym lepiej, ja sie wymknę do galerii i kupię mu tę koszulę. Znalazłam taką ładną z wysokiej jakości bawełny, no i taka co się mniej gniecie. Zwykła biała, sylwetka wyszczuplona z zapięciami na spinki.
    A w Wólczance jest promocja, ze druga gratis to i ja skorzystam i wezmę dla siebie koszulę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2018, 19:18

• werni Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2018, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ja już się zastanawiam w co się ubrać na święta

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
‹‹ 341 342 343 344 345 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ