2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj nie robil zadnych badan. Generalnie jego filozofia zycia to - uniakaj igly Do tej pory nie bylo takiej koniecznosci oby i teraz nie bylo bo nie wiem czy zrobi
Moja Cora na dniadanie dzis zazyczyla sobie jajecznice ale Syn chorowitek nalesnikaMoje Szczescia
[img][/img] -
Dobra jajecznica ze szczypiorkiem mmm
A co do badań chyba spytam się swojej ginki. Tak rozmawiam teraz z moim żeby powtórzył badania nasienia ale w innej klinice. On by powtórzył a ja badania hormonalne. We wtorek jadę do siebie po wyniki badań posiewu. Mam nadzieje ze wyleczylam sie. Będę mogła wtedy zrobić hsg. Kurde kasy pójdzie trochę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry Dziewczyny Grudzień w końcu grudzień od wczoraj święta tuż tuż a u mnie 27 dc. jutro ostatni dzień z duphaston a potem czekanie... W sumie jestem z siebie dumna,że nie robię testów, tylko grzecznie czekam i jak coś to idę na betę
19ewelaaa89, RudaMaruda25, Parodka lubią tę wiadomość
-
Bilibili niestety taka pogoda. Mi jeszcze trochę kataru zostało.
Emi tez mnie rozbroilo co napisałaś heheh
Witam nową. Tylko jak chcesz z nami być to powiedz coś o sobie. I zaglądaj do nas
Agi w sumie dobrze robisz. Ja tak obliczylam ze 12 testuje. Ale nie wiem po co i tak pewnie nie wyjdzie.
Pójdę do endo z tsh by mi dał leki na obniżenie. Bo przeważnie miałam ponad 2. A powinno się mieć 1.5 przy staraniach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2018, 13:27
emi_90, Ag1988 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywerni wrote:Bilibili niestety taka pogoda. Mi jeszcze trochę kataru zostało.
Witam nową. Tylko jak chcesz z nami być to powiedz coś o sobie. I zaglądaj do nas
Agi w sumie dobrze robisz. Ja tak obliczylam ze 12 testuje. Ale nie wiem po co i tak pewnie nie wyjdzie.
Pójdę do endo z tsh by mi dał leki na obniżenie. Bo przeważnie miałam ponad 2. A powinno się mieć 1.5 przy staraniach.werni lubi tę wiadomość
-
Właśnie to zależy niby do 2.5 można mieć. Ale może jak obnize może będzie lepiej. Chcę spróbować :)a poza tym ginka kazała mi się zapisać do endo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2018, 15:22
emi_90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywerni wrote:Bilibili niestety taka pogoda. Mi jeszcze trochę kataru zostało.
Pójdę do endo z tsh by mi dał leki na obniżenie. Bo przeważnie miałam ponad 2. A powinno się mieć 1.5 przy staraniach.
nie ma co za szybko robić, bo po co się niepotrzebnie negatywnie nastawiać, nie raz na forum u Dziewczyn było tak, że test nic, a beta już ładna, więc trzeba cierpliwie czekać. -
nick nieaktualnywerni wrote:Właśnie to zależy niby do 2.5 można mieć. Ale może jak obnize może będzie lepiej. Chcę spróbować :)a poza tym ginka kazała mi się zapisać do endo.
Generalnie dla mnie to właśnie bardzo indywidualna sprawa z tym tsh. Jedna kobieta nie będzie miała problemów z ciążą przy wyższym, a druga przy takim samym wyniku już tak.
Nie wiem od czego to zależy tak szczerze.werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaha Emi !!!! Dobra robota
Dobrze napisała,to nie wątek do wchodzenia i zadawania pytań... wystarczy czytać ulotke albo na google niech sobie wejdzie to odpowiedzi ma setki xD
Bedzie nam tu taka dywan czerwony buciorami brudzic hahaemi_90, werni, 19ewelaaa89, Parodka lubią tę wiadomość