2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj nie robil zadnych badan. Generalnie jego filozofia zycia to - uniakaj igly
Do tej pory nie bylo takiej koniecznosci oby i teraz nie bylo bo nie wiem czy zrobi 
Moja Cora na dniadanie dzis zazyczyla sobie jajecznice ale Syn chorowitek nalesnika
Moje Szczescia

[img][/img]
-
Dobra jajecznica ze szczypiorkiem mmm
A co do badań chyba spytam się swojej ginki. Tak rozmawiam teraz z moim żeby powtórzył badania nasienia ale w innej klinice. On by powtórzył a ja badania hormonalne. We wtorek jadę do siebie po wyniki badań posiewu. Mam nadzieje ze wyleczylam sie. Będę mogła wtedy zrobić hsg. Kurde kasy pójdzie trochę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry Dziewczyny
Grudzień w końcu grudzień od wczoraj
święta tuż tuż 

a u mnie 27 dc. jutro ostatni dzień z duphaston a potem czekanie... W sumie jestem z siebie dumna,że nie robię testów, tylko grzecznie czekam i jak coś to idę na betę
19ewelaaa89, nick nieaktualny, Parodka lubią tę wiadomość
-
Bilibili niestety taka pogoda. Mi jeszcze trochę kataru zostało.
Emi tez mnie rozbroilo co napisałaś heheh
Witam nową. Tylko jak chcesz z nami być to powiedz coś o sobie. I zaglądaj do nas
Agi w sumie dobrze robisz. Ja tak obliczylam ze 12 testuje. Ale nie wiem po co i tak pewnie nie wyjdzie.
Pójdę do endo z tsh by mi dał leki na obniżenie. Bo przeważnie miałam ponad 2. A powinno się mieć 1.5 przy staraniach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2018, 13:27
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWerni ja zaszłam z tsh 2,83werni wrote:Bilibili niestety taka pogoda. Mi jeszcze trochę kataru zostało.
Witam nową. Tylko jak chcesz z nami być to powiedz coś o sobie. I zaglądaj do nas
Agi w sumie dobrze robisz. Ja tak obliczylam ze 12 testuje. Ale nie wiem po co i tak pewnie nie wyjdzie.
Pójdę do endo z tsh by mi dał leki na obniżenie. Bo przeważnie miałam ponad 2. A powinno się mieć 1.5 przy staraniach.
potem samoistnie mi się obniżyło do 2,10 bez leków
werni lubi tę wiadomość
-
Właśnie to zależy
niby do 2.5 można mieć. Ale może jak obnize może będzie lepiej. Chcę spróbować :)a poza tym ginka kazała mi się zapisać do endo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2018, 15:22
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywerni wrote:Bilibili niestety taka pogoda. Mi jeszcze trochę kataru zostało.
Pójdę do endo z tsh by mi dał leki na obniżenie. Bo przeważnie miałam ponad 2. A powinno się mieć 1.5 przy staraniach.
nie ma co za szybko robić, bo po co się niepotrzebnie negatywnie nastawiać, nie raz na forum u Dziewczyn było tak, że test nic, a beta już ładna, więc trzeba cierpliwie czekać. -
nick nieaktualnyTak, oczywiście, jak najbardziej idź do tego endokrynologawerni wrote:Właśnie to zależy
niby do 2.5 można mieć. Ale może jak obnize może będzie lepiej. Chcę spróbować :)a poza tym ginka kazała mi się zapisać do endo.
Zobaczysz co Ci doradzi.
Generalnie dla mnie to właśnie bardzo indywidualna sprawa z tym tsh. Jedna kobieta nie będzie miała problemów z ciążą przy wyższym, a druga przy takim samym wyniku już tak.
Nie wiem od czego to zależy tak szczerze.
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaha Emi !!!! Dobra robota

Dobrze napisała,to nie wątek do wchodzenia i zadawania pytań... wystarczy czytać ulotke albo na google niech sobie wejdzie to odpowiedzi ma setki xD
Bedzie nam tu taka dywan czerwony buciorami brudzic haha
nick nieaktualny, werni, 19ewelaaa89, Parodka lubią tę wiadomość

no ale taka pogoda to co sie dziwic tylko dzieci szkoda bo sie nacierpia... jeszcze zostal pies i kot