2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ag1988 przy każdej ciąży korzystałam z OvuFriend
O Kacperka staraliśmy sie 3 miesiące Ale wtedy te wszystkie wykresy i oznaki płodności były dla mnie nowością
O Julcie staraliśmy się 2 miesiące - było trudniej technicznie bo ja chcialam miec dziewczynke i działałam według artykulów i książek
Może teraz 1 miesiąc ??Ag1988 lubi tę wiadomość
Moje Szczescia
[img][/img] -
nick nieaktualnybilibili wrote:Ag1988 przy każdej ciąży korzystałam z OvuFriend
O Kacperka staraliśmy sie 3 miesiące Ale wtedy te wszystkie wykresy i oznaki płodności były dla mnie nowością
O Julcie staraliśmy się 2 miesiące - było trudniej technicznie bo ja chcialam miec dziewczynke i działałam według artykulów i książek
Może teraz 1 miesiąc ?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:Ag1988, to nam się też bliźniaki marzą
-
nick nieaktualnyAg1988 wrote:To jak na każdy temat, to ja Wam napiszę jaką mieliśmy dziś "zdolną ekipę" montującą szkło w kuchni swoją drogą kolorek wyszedł bajeczny, ale zepsuli nam drzwiczki do zmywarki w zabudowie.. zdolni jak nie wiem co, tak się teraz z tego śmieje bo co mam zrobić
Katti zdróweczka!
Ja z jadłonomi robiłam piernik pomidorowy i jest boski! przepyszny! polecam! Tak można zrobić ciasto z pomidora, jest pyszne, nie czuć pomidora a co najważniejsze jest szybkie!Ag1988, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:Laski uwierzycie, że ja nie mam zmywarki ?
Ale dla nas dwoje to i naczyń niewiele, a ja uwielbiam zmywać.
Ogólnie lubię moczyć dłonie, więc zmywanie dla mnie super, ale mam zboczenie, że nic mu w zlewie długo leżeć nie może
Nienawidzę za to prasować, zwłaszcza koszul i myć okien....
Wpadłam tylko sie przywitać z rana i ide szykowac dzieci do szkół....potem będe dalej sie kurowac...
Miłego dnia laseczki !Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 08:04
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKattii wrote:Też nie mam zmywarki ze względu iz w mojej kuchni po pierwsze nie ma wneki nawet a po drugie nie ma miejsca aby moc gdzies ja dostawic także dla mnie zmywanie to cierpienie
Wpadłam tylko sie przywitać z rana i ide szykowac dzieci do szkół....potem będe dalej sie kurowac...
Miłego dnia laseczki ! -
nick nieaktualny
-
Ag1988 wrote:Dziękuje uwielbiam piec ciacha szkoda tylko, ze to takie puste kalorie ... mam tez książkę z Jadlonomi ale poki co na polce... a jest tu jakas fanka wosków/ świeczek z Yankee candle? Bede zamawiać zimowe woski i szukam inspiracji jakie kupić a w ten weekend chce juz dekoracje świąteczne kupić! Jak ja sie ciesze na te święta!!!
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:Ag widzę że masz fiola na punkcie świat tak jak ja ja to cieszę się jak dziecko. Na dniach zamierzam jechać do pepco po nowe bombki i łańcuchy, a ubieranie choinki uwieelbiam hehe
19ewelaaa89, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa zmywać nienawidzę, tak samo prasować... już wolę kibel myć he he
Emi już zmieniam
Bilibili mój synuś też urodził się 29.09 he he tylko 2016 r.
A moja córcia została dzisiaj w domku, bo w przedszkolu nie będzie cały dzień prądu, czyli ogrzewania.
Kazali wczoraj dzieci ciepło ubrać.
Mówię po co mi dzieciak będzie tam marznął jeszcze się przeziębi, a tu zaraz Mikołajki. -
nick nieaktualnyNo właśnie - Mikołajki!
Ja teraz przegladam internety i szukam gdzie kupię dobrej jakościowo koszuli dla mojego starego ❤ bo w tym roku to dostanie od Mikołaja, a przyda mu się, bo mamy wesele.
I w temacie prasowania. Przymierzam się do kopienia stacji parującej, żeby odjać sobie tego bólu i cierpienia prasowania. Macie ? Polecacie ? -
Ja też nie cierpię zmywania i prasowania... Jeśli chodzi o prasowanie to tylko ewentualnie takie proste rzeczy jak pościele, ale koszule, gdzie trzeba uwazac na zagiecia guziki itp. to nie cierpię... I zawsze jak potrzebuję coś takiego uprasować to proszę męża bo on to dużo lepiej robi
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:No właśnie - Mikołajki!
Ja teraz przegladam internety i szukam gdzie kupię dobrej jakościowo koszuli dla mojego starego ❤ bo w tym roku to dostanie od Mikołaja, a przyda mu się, bo mamy wesele.
I w temacie prasowania. Przymierzam się do kopienia stacji parującej, żeby odjać sobie tego bólu i cierpienia prasowania. Macie ? Polecacie ?