2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Obawy zawsze są i będą. Czy to pierwsza ciąża, czy któraś z kolei. To normalne grunt to właśnie się nie nakręcac za bardzo i wierzyć w to że wszystko będzie dobrze. Ja właśnie robie na obiad spaghetti a na 16.00 m dentyste. Ale już się tak nie boje chyba bo to co zostało to malutkie ubytki więc przetrwam hehe
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny Od stycznia 2019 zaczyanmy się starać o 3 dzidziusia Gratulacje dla Wszystkich Brzuchatek i powodzenia dla Przyszłych Mamusiek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 13:01
ZakręconaOna, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
Moje Szczescia
[img][/img] -
W każdej ciąży się człowiek stresuje , tak samo czeka na wyniki, potem sprawdza czy kopie czy przerwa nie za długą itp. Ja tam nie uważałam stanu ciąży za wspaniały stan, czekałam tylko aż pro urodzi i będę "widzieć"czy całe i zdrowe
Frida91, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
nick nieaktualnyNoo, my kobiety tyle się poświęcamy dla tych dzieciaków, przed ciążą, w trakcie i po
Jak ja sobie nawet pomyślę o tym, że jeszcze nie ma nawet tej fasolki, a ja już się dałam dla niej dwa razy pokroićFrida91, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAg1988 Witaj.
Tak jak już wspomniała Szczesliwa Mamusia aby byc na pierwszej stronce musisz z nami troche posiedziec itp
Swoją drogą wyluzuj i pokaż że jesteś wyluzowana z humorem i krzycz Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xD
Naprawde pomaga haha chociaż mojego Aaaaaaaaaa na obecną chwilę nie chiałabyś słyszesz
Jeśli przewiniesz kilka stron w tył będziesz mogła dowiedzieć się czego oczekujemy od nowych osób na naszym wątku itp. Jesli nie znajdziesz skopiuje i ci wkleje.
Jesli masz też cos ciekawego do opowiadania nie tylko o staraniach itp wal smiało... my rozmawiamy o wszystkim nie tylko o tym jak zajsc ,dlaczego nie zachodzę itp bo wtedy byśmy smęciły tylko. Także ze względu iż dopadło mnie choróbsko pozwolę sobie napisać "rozgość się" z reguły nie jestem miła tak wiec możesz czuc farta przywitalnego z mojej strony hehe
Co do reszty lasek...nadal choruję wiec same rozumiecie moja obecnoścWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 14:15
19ewelaaa89, werni, Szczęśliwa_Mama, Ag1988 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Kattii no dokładnie aż dziwnie
Ale chociaż trochę zapowiada się na poprawę czy na razie nie? Jak tam dzieciaczki?
Ogólnie na allegro zamówilam sobie fajne kocyki Minky do wózka z podusią i kocyk osobno do łóżeczka -moja mama mi potem wysle paczke do uk bo tutaj taki kocyk z poduszką kosztuje miedzy 40-50f a w pl placiłam 7f które przewalutowało się od razu na zł wiec sie duzo lepiej opłaca. Osobiscie nie dałabym nigdy 40-50f za kocyk no masakra jakasWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 14:53
-
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Kattii no sporo jak za kocyk, skoro z Polski lepiej się opłaca to pewnie
To sama odprowadzałaś dzieci do szkoły czy mąż? Jak tam pogoda u was w ogóle? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyemi_90 wrote:Kattti zdrowiej szybko :*
Zerknęłam na Twój suwaczek...Ty zaraz zaczynasz 20 tydzień
Połowa ciąży za moment u Ciebie ❤
Ale ten czas leciFrida91, emi_90, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Hejka dziewczyny wkoncu się obudziłam po nocnej zmianie w pracy jeszcze jedna taka nocka i wolne.
Ruda dzięki oby się ten sen spełnił kiedyś
Katii życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Mi też czas leci przez tą pracę.
Zakręcona dobre podejście wkoncu uśmiech na ustach -
Katii wkoncu dowiemy się jaka płeć
Co do ciąży stres nerwowość. Oj pewnie też będę się bała i chuchala. Frida tak zleci czas ze zaraz będziesz rodzic
Madzia widziałam ten pasztet u Ciebie i super wygląda. Byś dala przepis na niegoFrida91 lubi tę wiadomość