2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kacperek ma 5 lat, Julcia 3,5 pracuje na pol etatu
Widze,ze u Ciebie „szczeliwa_Mama” tak odstepy rowniutko
Jak dzieciaki przyjmuja brzuszek ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 18:28
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
Moje Szczescia
[img][/img] -
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:A co to za przepis bo mi umknelo podacie?
Wegański pasztet jadłonomia, na tej stronie jest dużo warzywnych pasztetów, ja akurat robiłam z białej fasoli.
Madzia, który Ty robiłaś?
Polecam, bo u mnie nawet bardzo mięsny mąż lubi19ewelaaa89, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybilibili,
No mięsa nie jem, chociaż nie powiem - kilka razy w roku mi się zdarzy, ale szybko tego żałuję, bo mam problemy żołądkowe później - mój organizm nie toleruje mięsa.
Mąż natomiast jest bardzo mięsny, obiad bez mięsa to nie obiad. W ogole mam wrażenie, że on to ma taką "alergię" na wszystko co zielone typowy chłop, no a w sumie i kawał chłopa, to musi zjeść -
nick nieaktualnyKattii wrote:Ag1988 Witaj.
Tak jak już wspomniała Szczesliwa Mamusia aby byc na pierwszej stronce musisz z nami troche posiedziec itp
Swoją drogą wyluzuj i pokaż że jesteś wyluzowana z humorem i krzycz Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xD
Naprawde pomaga haha chociaż mojego Aaaaaaaaaa na obecną chwilę nie chiałabyś słyszesz
Jeśli przewiniesz kilka stron w tył będziesz mogła dowiedzieć się czego oczekujemy od nowych osób na naszym wątku itp. Jesli nie znajdziesz skopiuje i ci wkleje.
Jesli masz też cos ciekawego do opowiadania nie tylko o staraniach itp wal smiało... my rozmawiamy o wszystkim nie tylko o tym jak zajsc ,dlaczego nie zachodzę itp bo wtedy byśmy smęciły tylko. Także ze względu iż dopadło mnie choróbsko pozwolę sobie napisać "rozgość się" z reguły nie jestem miła tak wiec możesz czuc farta przywitalnego z mojej strony hehe
Co do reszty lasek...nadal choruję wiec same rozumiecie moja obecnośc
To jak na każdy temat, to ja Wam napiszę jaką mieliśmy dziś "zdolną ekipę" montującą szkło w kuchni swoją drogą kolorek wyszedł bajeczny, ale zepsuli nam drzwiczki do zmywarki w zabudowie.. zdolni jak nie wiem co, tak się teraz z tego śmieje bo co mam zrobić
Katti zdróweczka!
Ja z jadłonomi robiłam piernik pomidorowy i jest boski! przepyszny! polecam! Tak można zrobić ciasto z pomidora, jest pyszne, nie czuć pomidora a co najważniejsze jest szybkie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 20:34
RudaMaruda25, Szczęśliwa_Mama, Kattii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgi wstawiaj zdjęcie nowej kuchni
bilibili tak wyszła różnica równo 2 lata, więc wspólną imprezę urodzinową mają
Teraz będzie odstęp 2 i 7 miesięcy. Miało być 3 lata różnicy, czyli starania właśnie od stycznia 2019... ale nie wytrzymałam
U Ciebie z kolei różnica 1.5 roku, a teraz będzie większa
Ja jeszcze nie mam bardzo widocznego brzuszka, tak naprawdę to miałam podobny po ciążach he he
Ale córcia bardzo się ucieszyła, że będziemy mieć dzidzię w domu. Tylko o losie upomina się o siostrę codziennie, mówi że brata drugiego nie chce i ooo he he
Synek tam nie za dużo jeszcze rozumie, ale kupiłam książeczkę o narodzinach rodzeństwa i bardzo lubi jak ją czytam i przeżywa obrazki
Ag1988, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuchnia już nie nowa, bo od zeszłego roku, z tym, że tak sobie powoli wijemy gniazdko, bo chcieliśmy bez kredytu.. Rozpiździel mam bo do zmywarki nie mogę garów wkładać.. Ciężko bez zmywarki sprawnej.. ale mam nadzieję, że juto to ogarną i zrobią..
-
nick nieaktualnyJa mam zmywarkę dopiero od 3 lat. Nie wiem jak bez niej funkcjonowałam
Siostra sobie kupiła ostatnio ten mały odkurzacz, co sam jeździ i odkurza... rewelacja... chyba sobie też taki sprawię kiedyś
Ale zwykły też trzeba mieć, bo za meblami albo niskimi meblami nie odkurzy... ale wiadomo że przy małych dzieciach w sumie codziennie można odkurzać he he a jak dojdzie mały brzdąc raczkujący, to czysto musi być -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLaski uwierzycie, że ja nie mam zmywarki ?
Ale dla nas dwoje to i naczyń niewiele, a ja uwielbiam zmywać.
Ogólnie lubię moczyć dłonie, więc zmywanie dla mnie super, ale mam zboczenie, że nic mu w zlewie długo leżeć nie może
Nienawidzę za to prasować, zwłaszcza koszul i myć okien....
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja mogę i myć okna i prasować, tylko nie zmywanie.. A jeszcze jak te duże gary są... to już najgorzej, a my mamy dużą zmywarkę, bo jak kupowaliśmy, to z przekonaniem, że będzie Trójeczka dzieci.. a tu póki co figa z makiem.. ale mamy czas, więc nadrobimy, śmiejemy się, że będą bliźniaki i raz dwa będzie blisko do Trójeczki
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co do prasowania też nie lubię prasowac koszul. Zmywanie naczyń tak średnio. Mój na szczęście pomaga w sprzątaniu, pomyje okna. Co do zmywarki też nie mamy. Jak narazie wynajmujemy mieszkanie.
-
Jak rozmawiam z Dziećmi czy chcieliby rodzeństwo to niby bardzo Juz nawet wyliczają co będą robili przy maluszku Tylko oczywiście chcieliby : Jula dziewczynke a Kacper chlopca Ostatnio się tak uśmiałam - Kacper do mnie mówi
" Mama a jak my będziemy jeździli z Dziadkami na wakacje to z kim będzie Bobas??"
" No jak to Synku z nami oczywiście"
" Z nami ???"
" No Kacpiś a jak inaczej..."
" A Mamo ludzie to nie będą się śmiali ??"
A dziś w nocy Misiek 38,1 ehhh
dopiero co w zeszłym tyg w czwartek Jusia gorączowała...
Szczęśliwa_Mama - ja też bym się chciała już starać ale:
1. Odstawiałm w tym cyklu tabl anty., wiec chce zeby chwile organizm odpoczął + wiesiołęk i kwas foliowy
2. Od dawien dawna mamy wykupioną wycieczkę do Meksyku na styczeń...
3. Mąż ledwo skończył antybiotyk
Miłego dzionka dziewczyny
Moje Szczescia
[img][/img]