Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2019 będzie nasz :)
Odpowiedz

2019 będzie nasz :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten pasztet to ja też robiłam, bo widziałam, że to z Jadłonomii. Ona ma dużo genialnych przepisów!

• werni Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze tez sobie ta stronkę zaobserwować :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bilibili wrote:
    Cześć Dziewczyny :) Od stycznia 2019 zaczyanmy się starać o 3 dzidziusia :) Gratulacje dla Wszystkich Brzuchatek i powodzenia dla Przyszłych Mamusiek ;)

No witam ;)
    Ile mają Twoje dzieci?
    Pracujesz?

• 19ewelaaa89 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RudaMaruda25 wrote:
    Ten pasztet to ja też robiłam, bo widziałam, że to z Jadłonomii. Ona ma dużo genialnych przepisów!
    A co to za przepis bo mi umknelo :) podacie?

xnw43e3ksrhr28ji.png
    74di3e5eyeeino0z.png
  • bilibili Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kacperek ma 5 lat, Julcia 3,5 :) pracuje na pol etatu :)
    Widze,ze u Ciebie „szczeliwa_Mama” tak odstepy rowniutko :)
    Jak dzieciaki przyjmuja brzuszek ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 18:28

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

Moje Szczescia <3 <3
    atdcx1hpbj059zyp.png
    kjmn8ribwtcqbjz6.png
    [img][/img]6sut3e3k6nypft3a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ewelaaa89 wrote:
    A co to za przepis bo mi umknelo :) podacie?

Wegański pasztet jadłonomia, na tej stronie jest dużo warzywnych pasztetów, ja akurat robiłam z białej fasoli.
    Madzia, który Ty robiłaś?

Polecam, bo u mnie nawet bardzo mięsny mąż lubi :)

19ewelaaa89, werni lubią tę wiadomość

• bilibili Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RudaMaruda25 widze,ze masz podobna sytuacje jak i mnie :) ja wege od 16 lat a on miesny :)

Moje Szczescia <3 <3
    atdcx1hpbj059zyp.png
    kjmn8ribwtcqbjz6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bilibili,
    No mięsa nie jem, chociaż nie powiem - kilka razy w roku mi się zdarzy, ale szybko tego żałuję, bo mam problemy żołądkowe później - mój organizm nie toleruje mięsa.
    Mąż natomiast jest bardzo mięsny, obiad bez mięsa to nie obiad. W ogole mam wrażenie, że on to ma taką "alergię" na wszystko co zielone :D typowy chłop, no a w sumie i kawał chłopa, to musi zjeść :D

• bilibili Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha „alergie” na zielono - jakbys o moim Mezu pisala

RudaMaruda25 lubi tę wiadomość

Moje Szczescia <3 <3
    atdcx1hpbj059zyp.png
    kjmn8ribwtcqbjz6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattii wrote:
    Ag1988 Witaj.
    Tak jak już wspomniała Szczesliwa Mamusia aby byc na pierwszej stronce musisz z nami troche posiedziec itp ;)
    Swoją drogą wyluzuj i pokaż że jesteś wyluzowana z humorem i krzycz Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xD :D
    Naprawde pomaga haha chociaż mojego Aaaaaaaaaa na obecną chwilę nie chiałabyś słyszesz O.o
    Jeśli przewiniesz kilka stron w tył będziesz mogła dowiedzieć się czego oczekujemy od nowych osób na naszym wątku itp. Jesli nie znajdziesz skopiuje i ci wkleje.

Jesli masz też cos ciekawego do opowiadania nie tylko o staraniach itp wal smiało... my rozmawiamy o wszystkim nie tylko o tym jak zajsc ,dlaczego nie zachodzę itp bo wtedy byśmy smęciły tylko. Także ze względu iż dopadło mnie choróbsko pozwolę sobie napisać "rozgość się" z reguły nie jestem miła tak wiec możesz czuc farta przywitalnego z mojej strony hehe ;D

Co do reszty lasek...nadal choruję wiec same rozumiecie moja obecnośc :/

To jak na każdy temat, to ja Wam napiszę jaką mieliśmy dziś "zdolną ekipę" montującą szkło w kuchni :D swoją drogą kolorek wyszedł bajeczny, ale zepsuli nam drzwiczki do zmywarki w zabudowie.. zdolni jak nie wiem co, tak się teraz z tego śmieje bo co mam zrobić

Katti zdróweczka!

Ja z jadłonomi robiłam piernik pomidorowy i jest boski! przepyszny! polecam! Tak można zrobić ciasto z pomidora, jest pyszne, nie czuć pomidora a co najważniejsze jest szybkie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 20:34

RudaMaruda25, Szczęśliwa_Mama, Kattii lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agi wstawiaj zdjęcie nowej kuchni :)

bilibili tak wyszła różnica równo 2 lata, więc wspólną imprezę urodzinową mają ;)
    Teraz będzie odstęp 2 i 7 miesięcy. Miało być 3 lata różnicy, czyli starania właśnie od stycznia 2019... ale nie wytrzymałam :P
    U Ciebie z kolei różnica 1.5 roku, a teraz będzie większa :)
    Ja jeszcze nie mam bardzo widocznego brzuszka, tak naprawdę to miałam podobny po ciążach he he
    Ale córcia bardzo się ucieszyła, że będziemy mieć dzidzię w domu. Tylko o losie upomina się o siostrę codziennie, mówi że brata drugiego nie chce i ooo he he
    Synek tam nie za dużo jeszcze rozumie, ale kupiłam książeczkę o narodzinach rodzeństwa i bardzo lubi jak ją czytam i przeżywa obrazki :D

Ag1988, werni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuchnia już nie nowa, bo od zeszłego roku, z tym, że tak sobie powoli wijemy gniazdko, bo chcieliśmy bez kredytu.. Rozpiździel mam bo do zmywarki nie mogę garów wkładać.. Ciężko bez zmywarki sprawnej.. ale mam nadzieję, że juto to ogarną i zrobią..

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam zmywarkę dopiero od 3 lat. Nie wiem jak bez niej funkcjonowałam :)
    Siostra sobie kupiła ostatnio ten mały odkurzacz, co sam jeździ i odkurza... rewelacja... chyba sobie też taki sprawię kiedyś :)
    Ale zwykły też trzeba mieć, bo za meblami albo niskimi meblami nie odkurzy... ale wiadomo że przy małych dzieciach w sumie codziennie można odkurzać he he a jak dojdzie mały brzdąc raczkujący, to czysto musi być :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj ja się pogodzę z tym sprzątaniem co dziennym byle taki mały Skarb się u nas kiedyś pojawił :) Zmywarka to genialny wynalazek!

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski uwierzycie, że ja nie mam zmywarki ?
    Ale dla nas dwoje to i naczyń niewiele, a ja uwielbiam zmywać.
    Ogólnie lubię moczyć dłonie, więc zmywanie dla mnie super, ale mam zboczenie, że nic mu w zlewie długo leżeć nie może :D
    Nienawidzę za to prasować, zwłaszcza koszul i myć okien....

Kattii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja mogę i myć okna i prasować, tylko nie zmywanie.. A jeszcze jak te duże gary są... to już najgorzej, a my mamy dużą zmywarkę, bo jak kupowaliśmy, to z przekonaniem, że będzie Trójeczka dzieci.. a tu póki co figa z makiem.. ale mamy czas, więc nadrobimy, śmiejemy się, że będą bliźniaki i raz dwa będzie blisko do Trójeczki ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2018, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam zmywarkę od maja i to jest najlepsza rzecz ever jaką mogliśmy kupić do mieszkania :-)

• werni Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2018, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do prasowania też nie lubię prasowac koszul. Zmywanie naczyń tak średnio. Mój na szczęście pomaga w sprzątaniu, pomyje okna. Co do zmywarki też nie mamy. Jak narazie wynajmujemy mieszkanie.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2018, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha Ja tez nie mam zmywarki i w zyciu bym nie zakupila. Dla mnie bez sensu :D ale to dla mnie . Hehe

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • bilibili Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2018, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak rozmawiam z Dziećmi czy chcieliby rodzeństwo to niby bardzo ;) Juz nawet wyliczają co będą robili przy maluszku :) Tylko oczywiście chcieliby : Jula dziewczynke a Kacper chlopca :) Ostatnio się tak uśmiałam - Kacper do mnie mówi
    " Mama a jak my będziemy jeździli z Dziadkami na wakacje to z kim będzie Bobas??"
    " No jak to Synku z nami oczywiście"
    " Z nami ???"
    " No Kacpiś a jak inaczej..."
    " A Mamo ludzie to nie będą się śmiali ??"
    :)
    A dziś w nocy Misiek 38,1 :( ehhh
    dopiero co w zeszłym tyg w czwartek Jusia gorączowała...
    Szczęśliwa_Mama - ja też bym się chciała już starać ale:
    1. Odstawiałm w tym cyklu tabl anty., wiec chce zeby chwile organizm odpoczął + wiesiołęk i kwas foliowy
    2. Od dawien dawna mamy wykupioną wycieczkę do Meksyku na styczeń...
    3. Mąż ledwo skończył antybiotyk
    Miłego dzionka dziewczyny :)

Moje Szczescia <3 <3
    atdcx1hpbj059zyp.png
    kjmn8ribwtcqbjz6.png
‹‹ 337 338 339 340 341 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ