2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej laski.ja nie mam zmywarki.zmywamy z mężem ręcznie.u nas po 3 osobach w h...j tego zawsze.nie lubie myc okien .myc lodówki i sprzatac łazienki,prasowanie może byc z wyjatkiem koszul.tylko że ja prasuje za jednym podejsciem sporo bo nie lubie bawic sie z rozladaniem deski i żelazka dla 1 2 sztuk odzieży.wole córce do szkoły wyprasowac troche koszulek bluzek sukienek na raz i miec z glowy na 2 3 tygodnie.ale te rzeczy co nie lubie robic robie też bo sa potrzebne.po prostu staram sie je robic na bieżąco i wtedy szybko idą i nie sa kłopotliwe.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWerni wieczór ciężki miałam, bo wróciłam od dentystki z bólem zęba i z bólem głowy, a dzieciaki dokazywały... do łóżek ich nie mogłam zagonić
Ale ranek na szczęście zaczął się spokojnie. Zjedliśmy śniadanko, rozpaliłam w piecu i teraz leżę, a dzieciaki się zgodnie bawią
Później rozpakuję zmywarkę i pranie powieszę i może odkurzę he he
Na obiad planuję standard mielone z ziemniakami i chyba zrobię surowkę z pekińską, marchewką i kukurydząWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 09:24
werni lubi tę wiadomość
-
A ja na obiad mam pomidorowke z wczoraj i na drugie danie paczuszka z kfc od brata hehe także dziś fajrant z obiadem :p myślałam żeby zrobić drożdżowke z dzemem jagodowym i kruszonka później jeszcze skoczymy na kulki z synkiem, uwielbia tam się bawić
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Hejka z rana. My też już na nogach bo wpadł na chwilę właściciel mieszkania. Zaraz śniadanko.
Ruda też ją lubię i ten jej ulubiony kolor szary hehe
Szczęśliwa oj biedna z tym zebem. Dobrze ze dziś już lepiej.
SłoneczkoSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi mój zrobił herbatkę i śniadanko też. Nam kran w kuchni się zepsuł i właściciel nowy przyniósł. Zaraz będziemy go zakładać.
Ag1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja wam powiem, że mnie aż nosi. Leżę te kilka dni i mi się po prostu nudzi...
Mąż ma urlop dwa tygodnie i wszystko sprząta, gotuje, a raczej odgrzewa obiady od teściowej, wyprowadza psa
Ja wczoraj wieczorem trochę krwawiłam, ale po miomektomii to jest chyba normalne i trochę mnie bolało, więc położyłam się szybko spac.
W końcu to rana wewnętrzna po 8 cm bydlaku.
W zaleceniach mam 2 tygodnie po zabiegu zgłoscić się do lekarza prowadzącego na kontrol, tylko moja Pani doktor zawsze bierze urlop na grudzień i leci na cały miesiąc w ciepłe kraje. Chyba zmienię sobie lekarza, chociaż do tej pory żadnemu nie zaufałam jak tej kobiecie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry .
Ja wstalam dzisiaj o 9.20 :o szoooook ale mysle , ze gdyby nie na wieczor wzieta tabletka nasenna to juz na nogavh przed 6 bym byla . Wyspalam sie , sniadanie dla wszystkich zrobilam i pranie wstawilam przy okazji . Pranie posciagalam a Teraz leze w wannie i zaraz wychodze sie szykowac bo jedziemy z mezem do innej miejscowosci do znajomych na kolaacje a pozniej w 4 os do kina idziemy na Plagi Bersalu to nowe Vegi . dziecko zostaje z dziadkami dzisiaj , tzn z Babcia bo dziadek do pracy o 17 wychodzi .
Ja na obiad dzisiejszy ugotowalam na wieczor zupke pomidorowa .
Musze dzis pochodzic jeszcze po sklepach przed kolacja u znajomych bo kozaczki mi sie rozdupcyly ... a z racji ze jade do zakopanego za 3 tyg to chce kupic takie porzadne kozaki skorzane .
Maja byc do codziennego vhodzenia wiec za kolanko jak lubie maz i znajomi nazywaja je szonikami hahaha .
Ale na zakopane skorzane beda idealne bo teraz mialam zamszowe to noga w wode i gnoj w bucie.Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny