2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRuda no mamy na szczęście jeszcze trochę czasu
Mi się też nie podobają stare imiona ale wiadomo rzecz gustu.
Ogólnie mamy ustalone z mężem, że zdecydujemy się imię tylko takie, które oboje zaakceptujemy.
Nie wyobrażam sobie, że mąż decyduje i synek będzie miał imię, które mi się nie podoba
Niusia o matko 5 miesięcy.
Coś okropnego.
Oby to się nie sprawdziło.
Ewelaaa no faktycznie jakby mówił, koniec zdjęć
Madzix oj puste te testowanie...
Dziewczyny starające się mówcie termin testowaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 12:00
19ewelaaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudaMaruda no ja sobie radzę bo jego często nie ma, ale tak długiej rozłąki to nie wytrwamy. Podejrzewam że będzie kombinować chociaż weekend, tylko wtedy w ovu będzie ciężko trafić
Szczęśliwa jasne że imiona to oboje rodziców powinno zaakceptować. Moja córka miała być Agnes, bardzo nam się podoba, ale wydało nam się za "dziwne". Jednak nie wiem czy jakbyśmy mieli jeszcze jedną Córkę to nie zdecydowali byśmy się
Ja testować będę dopiero 1.03 jeśli mi plemniki przyjadą hahaha. Jeśli nie to czeka mnie dłuższa przerwa
Powiem wam że w tym momencie to chce po prostu żeby wrócił choć na kilka dni, już bez znaczenia czy w płodne.Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. U nas chorobowo - synek zakatarzony strasznie, całą noc nie spałam bo nie mógł spać i płakał w nocy. Nic nie pomaga na ten katar. Oby tylko nie rzuciło się zaraz na oskrzela, bo tak często u nas bywało
Szczęśliwa, my chyba mamy już imię Tak na 90% Nadia, możesz wpisać na pierwszą stronkę.Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja na razie nie glowkuje, najpierw muszę się dowiedzieć jaka plec hehe później bede myśleć dziś kolejna osoba, sprzedawczyni w warzywniaku powiedziała mi że bedzie córka heh
Szczęśliwa a Igor albo Kubuś? Do waszego nazwiska super pasują te imionaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 13:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie zajęte są takie imiona:
Piotr, Paweł, Antek, Tomasz, Sławek, Sebastian, Marcin, Łukasz, Dawid, Krystian, Kamil, Kuba, Filip, Krzysztof, Rafał, Mariusz, Darek, Aleksander, Wiktor, Marek, Michał, Jarek
Czyli naprawdę dużo imion nie wchodzi w grę, a dużo wolnych też nam się nie podoba
Więc jest ciekawieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 13:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny